“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема№3

• 39 231
  • 760
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Дано да са фалшиви тези клюки, само това остава. Горкия човек, не заслужава ли накрая малко щастие, пък дали с Дора, дали с Мия...

# 556
  • София
Няма проблем Филип да умре в този сезон. И не е проблем за следващ сезон. Крайните менталисти, които подозират възкръсването на мъжа на Мия ще бъдат удовлетворени. Той убива тук накрая Филип (понеже наказанието е за живите - т.е. за съпругата му, която го "предала" и втори път - като се хванала с Фил).
Обаче идва ефектът на перпетум-мобилето: в Сез.3 екс-загиналата барета тръгва да разчиства сметки (докато се е правел на умряла лисица) и става поредния сериен убиец. Филип обаче не е умрял, черпейки от опита на оня, го погва и накрая излиза на светло. Мия е опустошена и влиза в психиатрия. Дора и Фил се събират, първо осиновяват скритото дете на съдийката от също толкова порочната й младост - съдия в окръжен/областен съд не се става лесно - аутистът, който бил повече артист. Сетне стават кръстници на детето на Харитонов и Заимова. Професорът открива в древни ръкописи тайно място със складиран дялан камък и печени тухли от времето на Аспарух - споделя го на Блатечки. А той построява копие на стар Търнов в реалистичен вид (не от картон - като перничани). Юнеско го обявява за най-културния паметник на Европа. Гражданско сдружение иска да сложи котка в герба на града. А габровци се наежват. И..... създателите на "онзи" филм начеват Сез.2 на "Войната за котките".

# 557
  • Sofia
🤣🤣🤣
Голям купон тая тема!
Трябва да направим конкурс за най-добър сценарий за продължението на Дявола/Демона.

# 558
  • Washington,USA
Няма проблем Филип да умре в този сезон. И не е проблем за следващ сезон. Крайните менталисти, които подозират възкръсването на мъжа на Мия ще бъдат удовлетворени. Той убива тук накрая Филип (понеже наказанието е за живите - т.е. за съпругата му, която го "предала" и втори път - като се хванала с Фил).
Обаче идва ефектът на перпетум-мобилето: в Сез.3 екс-загиналата барета тръгва да разчиства сметки (докато се е правел на умряла лисица) и става поредния сериен убиец. Филип обаче не е умрял, черпейки от опита на оня, го погва и накрая излиза на светло. Мия е опустошена и влиза в психиатрия. Дора и Фил се събират, първо осиновяват скритото дете на съдийката от също толкова порочната й младост - съдия в окръжен/областен съд не се става лесно - аутистът, който бил повече артист. Сетне стават кръстници на детето на Харитонов и Заимова. Професорът открива в древни ръкописи тайно място със складиран дялан камък и печени тухли от времето на Аспарух - споделя го на Блатечки. А той построява копие на стар Търнов в реалистичен вид (не от картон - като перничани). Юнеско го обявява за най-културния паметник на Европа. Гражданско сдружение иска да сложи котка в герба на града. А габровци се наежват. И..... създателите на "онзи" филм начеват Сез.2 на "Войната за котките".

Май на сценариста му писна от нас и разказа какво ще стане🤣

# 559
  • Галифрей
А не в никакъв случай не искам да убиват Филип! Той е главният герой и ми е любимец, ще е мега тъпо  ако го направят.Аз не вярвам това да стане. Тук по скоро убиецът, избива тези хора лично,защото ги е познавал и са му тровили живота. Нека бъде щастлив на финала.
Иначе този сезон Мия ме дразни много и сцената където гледаше средновековните рисунки на стената, така като няма бузи седи суха и устните й са като на котка. Нейното поведение ,говорене,цупене ме дразнят.

# 560
Няма да ме изненада да убият Филип. Те вече го стреляха, та има подсказки. Ако има друг сезон, то той ще е с други герои и това е.

# 561
Дано не убият Филип,харесвам го.Може да го отвлекат и супер Мия ще го спаси и ще бутне убиеца от Калояновата скала.Този сценарий по ми харесва от вашите 🤪.

# 562
Ако ще убиват някого от главните, предпочитам да е Мия. Поне няма да гледам Духовникова в евентуален трети сезон.

# 563
  • София
Аз пък искам да ги гледам в тандем Духовникова и Карамазов. Идеално им се получава. Искам да направят крими сериал, в който всеки епизод е отделен случай. Това през пет години и по веднъж на седмица е дразнещо.

# 564
Според мен както остаряват и двамата и както сезоните са през няколко години, няма много шанс за трети. Но все пак да предложа моя сценарий.
Действието се развива на фона на мрачната атмосфера в психиатричната болница в Карлуково, където Филип е постъпил да лекува алкохолната си зависимост. Убит е шефът на едно от отделенията и намерен в пещерата "Проходна". Филип ведната е заподозрян, заради историята около "Дяволското гърло". Той успява да се свърже с Мия и тя идва да разследва. Веднага хваща почерка на убиец, който наказва някого и затова първият труп е открит точно в пещерата, известна още като "Божиите очи". Ситуацията се усложнява, когато намират втори труп на един от пациентите и тезата на Мия за сериен убиец се потвърждава. Разследването и я отвежда до скалния манастир "Света Марина", а зрителите се наслаждават на приказните гледки на Искърското дефиле и каменните къщи и целия район.
Чак се размечтах, докато го пиша. Дядо ми е родом от дефилето и наистина е приказно красиво. Много ми се ще да го видя на екран.

# 565
  • Washington,USA
Модератор, няма ли да сложиш жената с ютията в опциите. Понякога невзрачният герой е важният.

# 566
Аз пък искам да ги гледам в тандем Духовникова и Карамазов. Идеално им се получава. Искам да направят крими сериал, в който всеки епизод е отделен случай. Това през пет години и по веднъж на седмица е дразнещо.

Това може би повече ще и се получи на Духовникова. Като цяло изобщо не мога да я преглътна като актриса. Превземки, пози и излишен драматизъм. Може би трябваше да я пробват с роли на добри и мили женички. Агресивната и игра едва се издържа.

# 567
На мен ми харесват като тандем Духовникова и Карамазов, но в Истински детективи разследващите ги сменят с всеки сезон. Според мен сериите губят от тази смяна, защото главните герои са много важни за действието.
Духовникова преиграва на моменти, но се опитват да я представят като намахана мадама, която не цепи басма на никого, на все пак играе добре.

# 568
  • Галифрей
Харесват ми тяхната химия добри актьори са. Много ги харесах в с1 като и в “ Дървото на живота” въпреки,че бяха в токсична връзка. Има страст,искри.
Просто от както тръгна този сезон Мия не е като преди. Не ми харесва как я представят. Не ми харесва държанието й, мъжка жена ок разбирам, не е тази Мия която харесвах. Сигурно след Филип не е имала друго гадже и сега я тресе критическата. Не знам,хич не я разбирам.
Често не искам Филип да е с Дора и Мия. Ама знам ли като гледам май с двете 😁

# 569
  • Sofia
И на мен не ми харесва Мия в този сезон.
В сезон 1 беше изобретателна, самоуверена, независима, със самочувствие и хипер оправна.
В сезон 2 е просто истерична, агресивна, а на моменти ми идва и вулгарна.

Последна редакция: пн, 01 апр 2024, 10:00 от Brin de muguet

Общи условия

Активация на акаунт