“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема№3

• 38 683
  • 760
  •   1
Отговори
# 615
Не мисля, че толкова са се вживели в подробностите, просто това са фамилии характерни за търновския край.

# 616
  • София
Вероятно е така, затова казвам, че ще е интересно ако не са вложили мисъл, защото точно тези имена наистина отговарят на характерите на героите.

# 617
  • España
Fever Ray , това със фамилиите и аз го забелязах преди няколко теми , благодаря ти за разбора !
Когато говорехме за демонологията и , че всяка жертва е свързана с определен демон ми беше хрумнало , че точно Архангел Михаил ги “разгромява” и от там идеята , че Мия е повикана от убиеца , за да се пребори , образно казано , с тях .

# 618
Благодаря, Fever Ray!
Твърде много са съвпаденията, за да са ги нацелили случайно.

# 619
  • София
В търсене на името на професора върнах 1-ви епизод и забелязах нещо интересно. Когато Тороманов налетя на Елдъров, акцентираха на 2 неща - градинските мебели, които не бяха ползвани видимо много отдавна (хамакът беше целият в прах и пълен със сухи листа, а уж Елдъров беше с работни дрехи и видимо почистваше точно градината) и начина, по който беше вързана люлката (спряха камерата точно на възела). И още нещо - в колата на Елдъров имаше касетка с чисти и пресни зеленчуци, а обувките му бяха мръсни и каза, че на село били спряли водата и имало много кал.

# 620
  • España
Елдъров , след последната серия особено, съм го включила в личния ми списък със заподозрени , както вече писах на предната страница , да не се повтарям.😉

# 621
  • Sofia
Да, и аз се върнах към Елдъров.

# 622
В търсене на името на професора върнах 1-ви епизод и забелязах нещо интересно. Когато Тороманов налетя на Елдъров, акцентираха на 2 неща - градинските мебели, които не бяха ползвани видимо много отдавна (хамакът беше целият в прах и пълен със сухи листа, а уж Елдъров беше с работни дрехи и видимо почистваше точно градината) и начина, по който беше вързана люлката (спряха камерата точно на възела). И още нещо - в колата на Елдъров имаше касетка с чисти и пресни зеленчуци, а обувките му бяха мръсни и каза, че на село били спряли водата и имало много кал.
И на мен това ми направи впечатление още докато гледах епизода. Но имаше и нещо до дървото в градината на което беше вързана люлката. Заприлича ми на камера или някакъв уред. Също така въжето с което беше вързана люлката, ми напомни на това с което трупа беше завързан към кръста.

Последна редакция: вт, 02 апр 2024, 12:52 от Sysly

# 623
Интересно че и аз се връщам към Елдъров, а в началото тотално го отписах като някакъв мухльо, но май само се прави на такъв.

# 624
  • Бургас
Ами той Елдъров съвсем изчезна от полезрението, както и Десподов. А в сцената в голямата аудитория,  май адвокатът им определи среща и на двамата!? Или се бъркам с директора ... 🤔

# 625
  • España
lady  Koup , не се бъркаш 😉
Скрит текст:
Галямата аудитория е Аулата на ВТУ . Освен мероприятието на Десподов , там беше заснета и лекцията на Мия Язова ( по мое време това щеше да се възприеме за “светотатство” ( курсанти в университета ….бррррр….🤪))

Последна редакция: вт, 02 апр 2024, 13:38 от Воден пъпеш

# 626
Преди време писах за теорията ми за котката от библиотеката - ще установят по нейните косми, че убиецът посещава мястото и ще прегледат регистрираните карти. Дори да е ползвано фалшиво име, помощникът ще помогне с описание на човека. В последния епизод акцентираха върху изражението му, когато донесе книгата. Според мен ясно показаха, че е носил тази книга и на друг посетител, а както знаем, той помни всичко за книгите, вероятно и хората, които ги четат.

# 627
  • España
Да , Amm , помня теорията ти за котката и много ми допада !
А онова око в библиотеката маже да се окаже на Фичето и не защото е убиецът , а защото той просто така се спотайва между рафтовете да следи посетителите . След време може да се окаже ценен свидетел именно с това …примерно .

# 628
Той Тишо и камера имаше, но досега не са давали някой да я е проверил.

# 629
Преди време писах за теорията ми за котката от библиотеката - ще установят по нейните косми, че убиецът посещава мястото и ще прегледат регистрираните карти. Дори да е ползвано фалшиво име, помощникът ще помогне с описание на човека. В последния епизод акцентираха върху изражението му, когато донесе книгата. Според мен ясно показаха, че е носил тази книга и на друг посетител, а както знаем, той помни всичко за книгите, вероятно и хората, които ги четат.

Изумително! Браво!

Общи условия

Активация на акаунт