Успех!

Когато татито е при нас го залъгваме ама като съм сама си играем доста време догато го нагласим.
...направо настръхвам като го слушам...очите ми се насълзяват...ей такива неща ме карат да се чувствам горда, че съм българка... 
Ако някой може да каже от къде мога да сваля нещо подобно, ще съм му много задължена!!! 
от тази седмица! 

. Супер си! И да ви кажа, много се радвам, че сред ноемврийките има доста мами, които обичат да ходят из българските красоти. Може да се организираме на някоя екскурзийка 

...направо настръхвам като го слушам...очите ми се насълзяват...ей такива неща ме карат да се чувствам горда, че съм българка... 
Ако някой може да каже от къде мога да сваля нещо подобно, ще съм му много задължена!!!
Въпреки че след малко като нахраня Теа мисля да я изведа, може би до Сити центъра.Което ме подсеща ... Бедствието, май говорим за различни Сити-та, мила
Аз съм в Лозенец, а ти май беше в Гео Милев, ако се не лъжа.
А какви красотички сааааа...просто не е истина.Та търся желаещи да го посетят, но като идвате да ми се обадите да се видим
Всичко е с умисъл 
Теа все стиска в юмручето си някой мой косъм, а като се замисля как си лапа ръцете и се ужасявам да не глътне нещо

Не ми се вярва да са колики, май вече нямаме.Дали не са зъби?Щото си смучка и пръстчетата през това време, а не мисля, че е гладна, защото щеше да се събуди да папка.М
. Моля, кажете ми вашето мнение, при вас как е?Озадачава ме това, че е по едно и също време, като по часовник.
Вие как правите?
. Оказа се че Дани имал по-широки каналчета от повечето плачкане, но за херния изобщо не можело да се говори. Второ няма и Атопичен дерматит. Имал само лека форма на алергия към белтъка, но не е за притеснение. Освен това се оказа че сме минали на Фризовом за тоя който духа /да ме извинявате ама нямам нерви вече/. Дани е повръщал на фонтан кърма зарази рефлукс, а не защото е имал НЕПОНОСИМОСТ
.
. ЗАЩОТО ЩЕ УБИВАМ ПЕДИАТЪРКАТА МИ. Тази жена такива диагнози е поставяла на детето ми от които нито една не е била вярна че направо ще я
. Ама и аз съм си за бой. Трябваше да я сменя през януари, когато можех. Ама. Сега до юни месец трябва да я търпя. Като си спомня че беше казала, че Дани сигурно има Пилорна стеноза и ще трябва да го оперират. Тая жена от какво ли не го разболя това мойто дете. И все се чудех защо не искаше да ми дава направление за специалсти за нещата в които се съмняваше. А вчера един доктор от Педиатрията ме светна. За всяко издадено направление на личния доктор или педиатър му се удържали някакви пари от заплатата. Добре де ама аз какво съм виновна. Това направо си е гавра с детето ми и с мене.
. 
и е от това. Бързо оправяне!!!
. Не се отказвай с лека ръка от кърменето!