“Вина“ - втори сезон по БНТ 1, тема №8 - финал на сезона, и след финала

• 24 259
  • 345
  •   1
Отговори
# 330
Къде може да се гледа сериала онлайн от 1 сезон, бях започнала да го гледам тук https://clips.bg/video/%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D0%B5%D0% … B7%D0%BE%D0%B4-1/ , но ми се наложи да прекъсна ( имах други ангажименти) и днес останах неприятно изненадана, че вече го няма.  Защо са така трудно откриеми, включително и Алфа? Simple Smile

# 331
  • Галифрей
Къде може да се гледа сериала онлайн от 1 сезон, бях започнала да го гледам тук https://clips.bg/video/%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D0%B5%D0% … B7%D0%BE%D0%B4-1/ , но ми се наложи да прекъсна ( имах други ангажименти) и днес останах неприятно изненадана, че вече го няма.  Защо са така трудно откриеми, включително и Алфа? Simple Smile

Сега вече двата сезона на “Вина” както и други сериали от БНТ ги има в HBO max. Има ги в Playtube

# 332

Аз си изтеглих и двата сезона от известен торент сайт и ги изгледах на един дъх.

# 333
Моля за свежичка подсказка къде мога да намеря 1 сезон без НВО. В Playtube го няма😒

# 334
  • Галифрей
Моля за свежичка подсказка къде мога да намеря 1 сезон без НВО. В Playtube го няма😒

Ето тук целият сезон 😉

Скрит текст:

# 335
Любопитно, поне за мен: гледам Под прикритие по БТВ, сезон 5. В снощната серия - епизодична малка роля на Зомбори.

# 336
Юпиии, благодаряяяя🤗🤗🤗

Ето тук целият сезон 😉

Скрит текст:

# 337
От 12 август започва повторение на Вина, за часа не съм сигурна, сякаш чух 22 часа всяка вечер...
И не само Вина, а и на Порталът и Войната на буквите. Часовете на излъчванията не мога да кажа със сигурност, но Порталът май ще е от 17 часа...

# 338
Това по БНТ1 ли?

# 339
От 12 август започва повторение на Вина, за часа не съм сигурна, сякаш чух 22 часа всяка вечер...
И не само Вина, а и на Порталът и Войната на буквите. Часовете на излъчванията не мога да кажа със сигурност, но Порталът май ще е от 17 часа...
Порталът от 19 ч.
Вина от 22ч

# 340

Да, предполагам.

Редактирам се - вече със сигурна, снощи "хванах" рекламата.

Последна редакция: вт, 30 юли 2024, 10:07 от beauty_magnolia

# 341
  • София
По БНТ1 от 22ч повтарят сезон 1

# 342
Мноого е добър този сериал!
Локации, диалози, актьорска игра (с малки изключения), всичко е изпипано!

Гледам повторението, вече са на 2-ри сезон, 18-та серия.

Припомням си някои моменти и добавям детайли, които съм пропуснала при първото гледане. Кефя се на макс! 😃
Първото излъчване беше само по една серия на седмица, което според мен, беше грешка. Сега го оценявам.

За съжаление и новия сериал "Тревожност" ще се излъчва по тази схема - 1 път в седмицата. А обещава да е интересен, поне за сега, от рекламата!

П. С. С нетърпение очаквам мини-сериала с Марко, Катина и Виола от миналото.

Последна редакция: ср, 04 сеп 2024, 23:32 от MoSt new

# 343

Ще има ли такъв?

# 344

Ще има ли такъв?
Да. Това са 2 серии в рамките на втория сезон на сериала, в които се прави ретроспекция на живота на Марко и Катина и запознанството им с Емил и Ана.
Мисля, че бяха 20-та и 21-ва серия.

Общи условия

Активация на акаунт