Hell’s Kitchen България - Сезон 6, Тема №2

• 51 478
  • 756
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Щом и траверси докараха в ресторанта, значи нещо по-лошо в това предаване не вярвам да се случи.. Joy

# 106
Голяма деградация е това предаване.

Последното което се прави е да се готви. Крещи се, истериите са на почит, хвърля се храна .. сега и травестити вкарват.

# 107
Аз чакам тук да разбера кой са изгонили, а вие за травестити говорите 😀

# 108
Кирил ме разочарова още като седна на тоалетната чиния до Чимидова.
Пламен номер 2.
Нинов се е сработил с червените, но Михаела никой не я иска.
Интересно кой ще е следващият изгонен.
Според мен ще е пак от червените.
Симона беше много изненадана и едва ли изгоненият ще е Димитър.
Чимидова, Стефани, Никол или Царина е възможно да са на точката на дузпата.
А това с травеститите на VIP масата е поредната подигравка със зрителите.Hands Minus1

Последна редакция: чт, 28 мар 2024, 02:21 от OCATA

# 109
Червеният отбор са от луд по-луд.

Само Чоткин им липсва - да го прехвърлят при тях.

# 110
  • Другата България
И това очаквам да стане.

# 111
По сълзите на Митко и Мони, май ще е някой от старите. Може Галин да го отнесе.

# 112
  • София
Е, такъв отбор като червените не е имало, хах. Откъде ги сърбаха не знам. Михаела е топ дразнител, откъде я намериха не знам, ама сигурно мед капе на Тупаревската душица. Направо им вади душичките с памук. 😀
Не се води така кухня. Първо се въвежда ред, дават се ясни команди и ходип и им гледаш работите, а не само да крякаш. Ето например Сарамандов ми направи много добро впечатление как няколко пъти беше при Чоткин и го успокояваше и надъхваше едновременно. Като цяло много добро впечатление ми остави Сарамандов как водеше кухнята, а мислех, че ще има още сривове и ревове. Браво.
Еее, трябваше да дадат шанс на Кирил. Не че не се изложи и той, ама за какво го вкараха? Да е първото жертвено агне.
Хех, знаех си аз за Чимидова. Ама шефа още не е целунал ръката на любимата си 'жертва' в началото на сезона, така че скоро няма да си тръгне според мен.
Стефани и Михаела ще са там докато воюват една срещу друга. Ако заровят томахавките излитат. 😀
Интересно сякаш Чимидов е единствената която има отношение и симпатия към Михаела. Останалите са твърдо против нея и не виждам как ще продължи напред ако е непрекъснато номинирана.

# 113
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Михаела е рядко неприятна персона - пълна ненормалница, истеричка и простачка. Така нагло лъже, маже и топи всички наред, само и само да се изкара цялата в бяло. Все някой друг й е виновен, не й е казал, не е направил.... А, момент, страшно ми напомня на някого... Май затова Чимидова я харесва, от една кръвна група са - тази на безгрешните.
Приятно изненадана съм, че Виктор не даде втората оранжева престилка на Стефани, по линия на скандала между двете. Мислех, че тизи сюжет ще се експлоатира до дупка. Не че Михаела не е в състояние да заформи скандал с когото и да е по всяко време.
Много станаха натоварващи епизодите, непрекъснато се крещи, втора поредна вечер съм с главоболие след предаването. No Mouth Иска ми се да гледам нещо приятно, интересно, зареждащо, весело. А единствените смешни моменти бяха, когато гласът зад кадър коментира, пунтирайки Чоткин, че Сарамандов бил намерил временна солуция на проблема с бриошите, и когато Нинов каза, че всичко се готвело перпендикулярно. Joy
Но не е достатъчно. Даже от толкова драми и скандали счупиха Симона и нищо забавно не виждаме от нея напоследък.

Последна редакция: чт, 28 мар 2024, 11:34 от Reinа

# 114
Голям сценарий, сътворен от пълен олигофрен. Вярно е, че преди няколко сезона подобен дразнител на Михаела беше Валентина, която спечели. Разликата обаче беше, че Валентина наистина беше готвач на ниво, а Михаела скарва отбора, всява напрежение, има постоянни крясъци, има скандали и дори не може да готви.

# 115
Царина говори на много селски и просташки диалект между другото. Наистина, както някоя потребителка беше написала преди мен, произнася собственото си име като ЦарЪна.

# 116
О, Валентина беше дразнител,но в никакъв случай като Михаела. Дори ми беше симпатична на моменти. А тази е злобарка висша категория.

# 117
  • София
На мен обаче ми олекват и с това, че вкарват "резерви", които уж са с невероятен опит и талант и да видят "старите" какво е то топ готвач. И в следващия момент ги гонят след една/две седмици, защото не се справят. Значи старите за нищо не стават, новите изгонени преди тях - следователно са още по-зле - и на финал какво ще гледаме? Симона и Димитър се държат за ръце, а финалистите правят омлет или палачинки?
В предишни сезони ми се струва, че много повече се наблягаше и на това как с всяка седмица чиниите стават все по-добри, как участниците напредват и т. н. Съгласна съм, че този сезон е версия на ББ в кухнята.

Последна редакция: чт, 28 мар 2024, 11:42 от gg__

# 118
  • София
Два тъпи епизода. Само крясъци и скандали, и никакво готвене.
Михаела все по-антипатична ми става, макар че то няма накъде вече. Отказала работа в мишлен, един омлет не може да направи. Всъщност откак е вътре нищо нейно не ми е направило впечатление. Изумена съм как лъже. Стефка е направо приятна до нея. А Чимидова - ще вземе да ми стане от любимите Joy
Кирил се представи зле тази вечер, но мисля, че не трябваше да си тръгва. Имаше какво още да покаже.
За съжаление обаче нямаше как да се изгони скандалджийката - нали трябва да има сеир.

# 119
Добре казано, два тъпи епизода. Златните също са дразнещи, там ми изглежда, че както и миналата година представянето им е абсолютно нагласено, а те нямат идея какво правят.

Общи условия

Активация на акаунт