Смешки от форума - 42

• 85 054
  • 748
  •   1
Отговори
# 360
Лигаво е, време е да се спра FlushedLaughing

# 361
  • France
Авторката е просто поредният трол.

# 362
  • София
Отроче ми е неестествено да го ползвам, особено в обръщение към детето, може би защото ми звучи архаично. Иначе на моята и до днес си й казвам чеденце наред с миленце Simple Smile

Въпрос: дали Миле Китич нарича свое дете с думата "миленце"? Звучи като добра идея за хора с подобни на неговото имена - включваме и Мила Йовович в списъка.

# 363
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
навремето исках да кръстя дъщерята Мила.
за да гледам сеира на гаджетата ѝ - не иде да я наречеш скъпа Мила, ни  мила Мила, ни драга Мила...
баща ѝ каза, че съм гаднярче Wink

# 364
Една моя роднина кръсти дъщеря си Любов. Yum

# 365
  • София
за да гледам сеира на гаджетата ѝ - не иде да я наречеш скъпа Мила, ни  мила Мила, ни драга Мила...

Иде, иде. И сладко звучи. 😊

# 366
Гадничко би било да си си кръстиш щерката - Скъпа. Те тогава цената ѝ направо ще си върви с името. Да си знаят от рано като ще я искат за жена. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 367
  • European Union
А като ѝ се кара, ще ѝ вика "Мило!"

# 368
  • София

Мен не ме бърка - щях да ѝ викам Мила моя и ако някой намекне, че проявявам собственическо чувство /заради това "моя" след името ѝ/, щях да се измъкна с "Мила не се използва като име, а като обръщение, част от добре познатия ни израз" и ще си свиркам.

# 369
За концерта на Ед Шийрън:

Цитат
Не знам за вас, ама за мен 50-есе лева са много пари и не ми е ясно що за човек би ги дал за концерт на някой, дето ни го знаеш, ни го познаваш, световно неизвестен. Вероятно чалгаджия некъв, ако се съди по коментарите тука.
По истинските концерти не можеш да влезеш без билет, ако ще да си шуренайка на втора цигулка от четвъртия ред.

# 370
Редакторът го е направил смешно:

И с украинци - коли и автобуси тръгнали на шопинг. Тези хора не бяха ли във война?

Почти никой не е на шопинг - през Истанбулското летище им е връзката със света , мн.хиляди работят там и дори одесчаните които са на квартира при мен там си правят срещи с роднини от Русия и Беларус. По много сложен път минават понякога 5 дена с автобус през Грузия , Батуми и обикалят цялото Черно море. По принцип зачерквам Турция и Гърция за юли и август - гъчканица и скъпотив , гледам да е до 15 юни и след 15 септември Simple Smile

То вече и не си струва-все едно си в Бг-жените са скочили много

# 371
Не е от редакторът Joy
Цитат
Този Ванков не правеше ли Сърми на кръстопът?

# 372
Sweat Smile От тема за пазаруване, става дума за описание в съответния сайт на сходни артикули:

Цитат
Простолюдието носи джапанки, премиумаджиите "Сандали с разделител за пръстите". Е, аз ще нося джапанки.

# 373
Sweat Smile От тема за пазаруване, става дума за описание в съответния сайт на сходни артикули:

Цитат
Простолюдието носи джапанки, премиумаджиите "Сандали с разделител за пръстите". Е, аз ще нося джапанки.
Обаче е вярно. Че премиумаджиите наистина носят такива сандали... Laughing

# 374
  • Somewhere beyond the moon and stars
Цитат
И откъде ми преписа такива желания?  

Ах, как си личи кой е преписвал... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт