Смешки от форума - 42

• 84 944
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
Пустите му хемороиди по лицето.

Цитат
От позицията на това, че прекарах доста време в чужбина и съм отново тук /всеки ден се чудя до кога ще издържа/, моето мнение е че българката е изключително грозна и комплексирана жена. в тази връзка 99% от българките са станали тотални карикатури и с гротески изражения. С тези хемороиди по кривите физиономии са страшни и жалки. Отделно силиконите.
всеки ден се заглеждам във физиономиите на мъже и жени- ами, страшно грозна, тъмна и миризлива нация.
Пролет смърдят на чесън и пресен лук, зимата на мас и запръжки, НО начервосаните напомпани джуки в комбинация с мазна или може и да не е мазна в момента изпепелена коса, ноктаци като катерици с кой от кой пръст по-шарен....., обечени с Guess Simple Smile)))) ментаци.
 Нещо страшно е.

# 571
Ехх, мъка значи... Не стига че са отчаяни, ами и грозни карикатури и миришат на чесън или на пръжки. Това определение бие глиганите в анцунг с поне 3 левъла Joy

# 572
Колебая се дали е за смешките или за страшките, но все пак го слагам тук:

Цитат
Незнам пиесата, колко  ни излага като народ.
Но това което се прави пред тятъра, показва на какво ново сме.
Тоест пълна излагация.
Тятъра сами си го направихме. Много по срамен..

# 573
  • София
За страшките е според мен.

# 574
  • France
Къде ги чете тези лицеви хемороиди?

# 575
Я па тоя, чесъна гони вампирите, затуй пищи Joy

# 576
Къде ги чете тези лицеви хемороиди?

Това е алюзия за напомпаните джуки, които в крайна форма приличат на хемороиди. А свитите устни за снимка са баш като сфинктер.  Това е имал предвид човекът.

# 577
  • France
Разбрах го от първи прочит

# 578
  • Бургас
"Тятъра" ми е като "басиен" и "Ауу, какъв хубав фонт имате в хола!" (просто латекс, скъпа!).

# 579
Цитат
Спомените няма как да бъдат в мозъка. При положение, че мозъка умира или така казва медицината няколко минути (4 мин до колкото си спомням, говоря по памет) какво става със спомените? Защо се запазват? Защо при реанимации след 10-20 мин клинична смърт реанимирания помни миналото си? Отговора е прост: спомените не се съхраняват в мозъка.

Тогава къде. В петата. Черен дроб, дупето, коляното?Joy

# 580
На клетъчно ниво ,все  една клетка ще остане жива до реанимацията да помни.

# 581
Абе, то ако мозъкът е умрял реанимацията какво е спасила?!

# 582
  • Варна
 Ми, другите органи, колко филми има за странни усещания след  донорство ... Тъй, де, нИ сме само мозък...

# 583
То явно и научените езици и знанията също не се съхраняват в мозъка, че нали той е умрял за тези, "върнати от смъртта" след повече от 4 минути без пулс.

# 584
Явно не е умрял, заспал е само. При мозъч„на смърт няма връщане назад.

Общи условия

Активация на акаунт