Смешки от форума - 42

• 85 020
  • 748
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Така и не разбрах защо някои хора приемат свалянето толкова буквално. Както и с какво тухлите са по-добри от дървени или метални прътове, чинии, мотики, разни съдове... За онова сваляне има доста варианти, ама все тухли се споменават.

# 166
  • Down south
Къде ви е чувството за хумор. Риторичен въпрос Rolling Eyes
Забавното в случая е интерпретацията на съфорумката.

# 167
Оправи ми деня 🤣🤣🤣🤣
Подкрепям я напълно ✌️
Цитат
На мен може въобще да не ми идва отвътре да работя, но когато на децата ти им идва от вътре да ядат - работиш...

# 168
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Оправи ми деня 🤣🤣🤣🤣
Подкрепям я напълно ✌️
Цитат
На мен може въобще да не ми идва отвътре да работя, но когато на децата ти им идва от вътре да ядат - работиш...
  Факт... Ама да беше само яденето, добре. Моето вече и за марки маратонки има претенции, на Пешко от класа  му купили Air Max, "А знаеш ли мамо, той е лош ученик, и не ги заслужава" Grinning

# 169
Цитат
Доколкото видях, в темата не е писано за един случай. Също един от любимите ми, а именно - за убийството на 6-членното семейство Мур и още 2 деца...

То май за страшките по-скоро...

# 170
  • София
Олелеее Fearful

Любим Satisfied

# 171
Не ми е проблем да ме цитирате, където искате, проблем ми е, когато не се копират целите коментари, защото се получават грозни интерпретации.
Цитат
Доколкото видях, в темата не е писано за един случай. Също един от любимите ми, а именно - за убийството на 6-членното семейство Мур и още 2 деца - сестрите Стилингер, в къща във Вилиска, Айова. 8 души са убити мистериозно през нощта и никога няма официално осъден. Интересна подробност в историята е, че когато разследващите влизат в къщата, всички огледала и прозорци били покрити с плат, както и лицата на жертвите. Масово убиство, при което убиецът е спазил ритуала с покритите огледала. Като се има предвид, че всичко се случва през 1912г., докато полицията се усети да отцепи района, любопитни зяпачи влизат необезпокоявано в къщата при мъртвите тела и силно замърсяват местопрестъплението.
Случаят за мен е интересен заради мистериозните детайли, по същия начин ми е интересна историята на актрисата Британи Мърфи. Моята "вина" е подробният преразказ, но вашето е най-обикновено издребняване.

# 172
Оффф, нарочно не ти цитирах името, ти дойде сама да се похвалиш. Смешно е да кажеш, че този случай ти е любим. Издребняване е твоето, от нещо забавно да правиш проблем. Иначе за всички е ясно какво искаш да кажеш, просто думата "любим" не е точно на място, може ли пък чак толкова грам чувство за хумор да нямаш?

# 173
Spiritlight, грам чувство за хумор нямам, веднага паля. Колкото до определението, не е удачно, така е.

# 174
Е, що да не може да го определи като 'любим'? Друг е въпросът, че като разчитаме само на писаното, изпускаме нюансите.

# 175
О, това го разбирам, но не разбирам какъв е проблемът че го е казала. Това ѝ е любимият мистериозен случай. И аз имам такива. Няма нищо странно. А за този случай съм чела и имах изградена теория кой е убиецът... Трябва да си го припомня...

# 176
Няма никакъв проблем, просто се беше поличило забавно. Вече не де, ама поне преди обясненията се усмихнахме тези, с чувството за хумор. Сега може да сте доволни, вече не е забавно, само е тъпо.

# 177
Да те светна - беше си тъпо споменаването само по себе си и нямаше повод за усмивки. ✌️

# 178
  • София
Хайде сега, от мухата слон.
Забавно си беше, аз също се усмихнах.
Освен това - в смешките е - не е споменато с лошо, точно напротив.

# 179
Е, що да не може да го определи като 'любим'? Друг е въпросът, че като разчитаме само на писаното, изпускаме нюансите.

Звучи малко зловещо. Не става въпрос за филм тук.
А за убийства. Истински истории.
Да кажем интересен.

Някак си по върви за книга, филм, сериал.
На мен ми е любим сериал Декстър.
Който е за сериен убиец.
Но тук първо става въпрос за измислица . И второ този сериен убиец ми е също любимец. Просто защото убива само най-лошите.
Много ми се иска един реален Декстър да имаме.

Общи условия

Активация на акаунт