Смешки от форума - 42

• 85 060
  • 748
  •   1
Отговори
# 330
Цитат
словестна гонорея

Логорея, гонорея...whatever...
Оле, оле Joy Че и печели олимпиадата по неграмотност.

# 331
  • Страната на чудесата
Цитат
словестна гонорея

СловесТно, писТменНо, всякак😆

# 332
Те и олимпиадите вече не са като едно време Grinning

# 333
  • София
Цитат
Плочкаджиите ти вземат на процент от цената на плочките. Което реално е един справедлив обективен начин за заплащане. Тези, които си купуват луксозни плочки, очевидно могат да си го позволят. И обратното.

# 334
  • Somewhere beyond the moon and stars
Цитат
Плочкаджиите ти вземат на процент от цената на плочките.
Де да беше така. Joy Иначе при независимите майстори със сигурност ще е различна цената за баня в къща в Драгалевци и панел в Люлин 3.

# 335
Глупости... Някакъв трол го е написал, нали?

# 336
  • София
Цитат
словестна гонорея

Ако е и заразно, това обяснява нарастващата бройка хора онлайн, които говорят заради самото говорене и се гордеят със себе си.

# 337
Цитат
словестна гонорея

Предвид, че "логос" означава "слово", и без правописната грешка да беше, "словесна логорея" е абсурдно като съчетание, тавтология някаква.

# 338
Да ама автора говори за "словестна гонорея", така че няма тавтология, само нов вид заразна болест/диагноза. Joy

# 339
Някой е решил че тоя лаф с всякакви болести върви явно, иначе на английски често може да се срещне verbal diarrhea... ама да кажем че това има малко повече смисъл Grinning

# 340
Някой чул-недочул израза "словесна диария" е решил да замини диагнозата с "по-така". Grinning Да звучи по-интелигентно. Joy

# 341
Цитат
Вчера си седя на двора, отвън минават някакви хора, разговарят. Чувам непознат мъжки глас да разправя: "Имах 50 кокошки, 10 крави, 30 овце, 20 кози...". Надигнах се бързо, за да погледна над мрежата кой е и да го попитам дали може да взимам мляко от него. Зер, 10 крави има човекът, и овце, и кози. И в този момент чувам продължението на разговора: "...и един дракон мина, изгори ми оградата и ги изяде!".

Съвсем като реален разговор си звучи, но много се забавлявах Smile
Много са забавни такива преноси на разговори за игри в реалния живот, имали сме такива ситуации и с приятели, където са ни гледали странно Smile

# 342
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Цитат
Вчера си седя на двора, отвън минават някакви хора, разговарят. Чувам непознат мъжки глас да разправя: "Имах 50 кокошки, 10 крави, 30 овце, 20 кози...". Надигнах се бързо, за да погледна над мрежата кой е и да го попитам дали може да взимам мляко от него. Зер, 10 крави има човекът, и овце, и кози. И в този момент чувам продължението на разговора: "...и един дракон мина, изгори ми оградата и ги изяде!".

Съвсем като реален разговор си звучи, но много се забавлявах Smile
Много са забавни такива преноси на разговори за игри в реалния живот, имали сме такива ситуации и с приятели, където са ни гледали странно Smile
На това се изхилих с глас. Май за Майнкрафт става въпрос...

# 343
Ха-ха, аз съм толкова боса в тези игри, че ако не беше написано, никакъв шанс да разбера по коя линия се пръкна дракон.

# 344
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Ха-ха, аз съм толкова боса в тези игри, че ако не беше написано, никакъв шанс да разбера по коя линия се пръкна дракон.
Моя син, когато не е "сгазил лука", има достъп до игри,  играе и на Майнкрафт, там има ферми, и едни Еднър дракони...

Общи условия

Активация на акаунт