Смешки от форума - 42

• 85 000
  • 748
  •   1
Отговори
# 435

Цитат
Като бях ерген винаги се правех на беден на първи срещи, за да видя как ще реагира момичето. Жена ми ни плати сметката и я взех.
Ааахахахаха
Не знам клетницата ли да оплаквам, бедняка ли да жаля.
Жената е знаела - "Гладна мечка хоро не играе". И си е взела мечката дето да играе нейното хоро.

# 436
За генетични тестове иде реч.

Цитат
Правиха си такива тестове и излязоха коректни.Повториха ги след година, защото гените се променяли с времето.

# 437
  • София
JoyJoyJoy
Е, не...

# 438
Като си сравня снимката от преди 40 години с тази от преди 4 дена и как да не повярвам, че са ми се променили гените? SmileSmileSmile

# 439
Ако е така, престъпниците на които им вземат проби от ДНК, ще са най-доволни.

# 440
  • София
Като си сравня снимката от преди 40 години с тази от преди 4 дена и как да не повярвам, че са ми се променили гените? SmileSmileSmile
Ха, за този момент не се сетих.
Обаче в кой случай са коректни? Thinking

# 441
„Милооо, ама ти защо така? Твое е детето, твое е! То нали гените се променят с годините, затова сега ДНК-то му не съвпада. Случайна е приликата с това на комшията!“

# 442
Боже, паднах от смях... Сигурно някой мъж го е мислил това 🤷🥱😆😆😆😆

# 443
Ха, ха, подсетих се за това Simple Smile

Доктор посещава родилка, за да разбере дали всичко е нормално след раждането. Девойката плаче неудържмо:
- Докторе, помагай! Виждаш ли - аз съм бяла, мъжът ми също, а детето е черно...
- Успокойте се, все ще измисля нещо...
Пристига мъжът. Докторът го посреща на стълбите и започва да го разпитва:
- Млади човече, може ли да ми отделиш една минутка?
- Да? Какво има? Жена ми, добре ли е?
- Жена ти е добре. Аз исках да питам, колко често се занимавате със секс?
- Всеки ден.
- Млади човече, не те ли е срам да ме лъжеш в очите?
- Добре, де! Един път седмично...
- Млади човече.....
- Еееееее, добре, на половин година веднъж.
- Слушай сега! Аз съм по-стар от тебе с двайсет години, питам те като лекар...
- Оххх. Добре. Преди тя да забременее, една година не бяхме правили секс....
- Ето това трябваше да кажеш от самото начало! А сега върви при нея и виж какво си направил с тоя ръждясал инструмент!

# 444
Между другото,в аптеките се продават тестове за ДНК. Взимате и проверявате от време на време...

# 445
За генетични тестове иде реч.

Цитат
Правиха си такива тестове и излязоха коректни.Повториха ги след година, защото гените се променяли с времето.
Аха, гените ни се променят с времето, разбира се, не на всички клетки едновременно по един и същи начин, но иначе написаното си е факт.

На базата на "кофти" генетични промени например, някои клетки стават ракови. Много други обаче, които изменят гените си, но не създават проблеми, остават незабелязани.

И колкото по-възрастен е човек, толкова по-голям брой генетично променени клетки ще има, защото при всяко делене на клетките, има шанс от мутации.

# 446
Да, това е така. Но ДНК-то не се променя - не може вчера да си син на Х, а днес син на Z...

# 447
Toва, че отделни клетки репликират с грешка, не значи, че се променя ДНК-то на организма като цяло.
Дето се вика, ако почнат да ти изгарят пиксели на монитора това е локална грешка, но мониторът не става друг модел Smile

# 448
Когато гените на двама души се сливат,тоест ражда се дете,то има нови гени,каквито баща му и майка му нямат... Отдалечихме се от темата...

# 449
И мъжките, и женските полови клетки има само 50% хромозомен набор, тоест носят половин генотип. И когато се слеят правят цял, получава се нова комбинация, но не възникват нови гени.

Общи условия

Активация на акаунт