Смешки от форума - 42

• 85 017
  • 748
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Просто 'мокра кокошка' щеше да е достатъчно описателно.

# 421
Може би, ама аз не знам как мирише мокра кокошка, но с клошар в трамвай съм се возила.

# 422
Имах колега младо момче след бала си, не се къпеше, не се переше и миризмата беше ужасна. Не може да се опише.
ПП А си имаше майка и баща, знам ги хората, приятели имаше, привидно всичко си беше наред, работлив, но защо така се довеждаше нямам идея. Разбрах, че вече е спрял да мирише.

# 423
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Малко длъжка дискусия, но намирам, че мястото й е тук:

Потребител 1:
Цитат
Ето още едно доказателство, че и да знаеш синус и косинус - ами в реалния живот няма да ти послужат
Потребител 2:
Цитат
Хайде сега ще се фукаме, че знаем термини от висшата математика.
Потребител 3:
Цитат
Синус и косинус само от висши математици ли се учат вече?
Потребител 2:
Цитат
Ами деление в математическата и по-нататък вече в университета ще трябва да е.
Потребител 4 /moi/:
Цитат
Joy
Синус и косинус се учат в девети клас.
Потребител 5:
Цитат
Той /играчът/ доколкото чух обясняваше как се дели. Ние също сме го учили в в началният курс, но вече не си спомням как беше.
Потребител 2:
Цитат
Човек като научи деление, главата му вече е безвъзвратно напълнена с ненужни знания. Единственото, което му остава, е да запише висше и да продължи да я пълни с глупости като синуси и косинуси.

# 424
Reina, благодаря!
Разсмях се!!! 😆😆😆

# 425
Имаше някакъв лаф, не знам измислен или реален цитат, че в някакъв възрожденски учебник пишело, че с числата може да се извършват действията събиране и изваждане. Имало още и умножение и деление, но те не били за всяка глава...

# 426
  • France
Имаше такъв виц за един професор, който си изпуснал ключовете в една шахта, намерил една тел, извил я във формата на интеграл и ги извадил, като най-после намерил практическо оползотворяване на знанията си.

# 427
Да не е учебникът писан от Христо Ботев това?

# 428
😂😂 синус и косинус са висша математика, а “в началняТ курс” си е направо ниво българска филология.

# 429
Топло-прясно за женските и мъжките хобита Joy

"Но, примерно хобитата може да се различават, и примерно жената иска събота, или неделя да си е вкъщи - да си сготви, да си се подготви за седмицата, да си обърне внимание на себе си, епилации, това онова.
В такъв случай, аз примерно отивам да си направя фитнеса, или някое тенисче. "

И после жената "на работа в офиса, примерно, в Метрото, отпуска парата да не прегрее." 

# 430
  • София
ИдЯлно Joy
Всеки с хобито си.

# 431
Цитат
[... ] И на бременна ,дори евентуално бременна не се нахвърлят жени.

И отговор:
Цитат
То по тая логика не трябва изобщо да пишем. Половината потребителки на бг-мама може да са евентуално бременни от снощи или миналата седмица.

# 432
Колегата почти го убиха с камъни.
Нали знаете как като някой бачка на някой сртъмен покрив, гледаш и си викаш "тоя след малко ще падне и ще се пребие". И се обръщаш на другата страна.
Така се чувствах и аз.

# 433
Той не е заек във форума, с N на брой активни профили има богат исторически опит какво какви реакции предизвиква във форум на име бг-мама. Това, че с всеки профил настъпва една и съща мотика... вече говори доста за него.

--------------

И докато сме на въпросния сюжет, от друг потребител:

Цитат
Като бях ерген винаги се правех на беден на първи срещи, за да видя как ще реагира момичето. Жена ми ни плати сметката и я взех.

Последна редакция: сб, 28 сеп 2024, 08:25 от EmmaT

# 434

Цитат
Като бях ерген винаги се правех на беден на първи срещи, за да видя как ще реагира момичето. Жена ми ни плати сметката и я взех.
Ааахахахаха
Не знам клетницата ли да оплаквам, бедняка ли да жаля.

Общи условия

Активация на акаунт