Смешки от форума - 42

• 85 035
  • 748
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Защо има конфликти между половете.

Цитат
Според мен е защото жените в днешно време много държат всички да са равни и никой да не е водещ, а така нещата не вървят гладко.
Във всяка фирма има един СЕО и по-надолу всеки отдел си има един началник, защото така решенията се вземат по-лесно и бързо и се знае кой носи отговорност после.
Докато сега в семейството се налага моделът всичко да се обсъжда, решава и поема общо от двамата, вместо единият да е водещ.
Нещо като вица "няма да ме прекъсваш, докато споря с теб" Joy

Представям си когнитивния му дисонанс, когато жена е СЕО.

# 406
Във въпросната тема има и по-големи кринджове - потребителка разказва как бившият ѝ заплашвал да заколи детето и нея, и един от тези ѝ обяснява как това ѝ пречи в комуникацията и я пита дали има хобита...

# 407
  • France
Такъв тип мъже не си хващат жени CEO, изпитват неприязън към тях.

Във въпросната тема има и по-големи кринджове - потребителка разказва как бившият ѝ заплашвал да заколи детето и нея, и един от тези ѝ обяснява как това ѝ пречи в комуникацията и я пита дали има хобита...
О, това съм го пропуснала Flushed

# 408
"Правописни грешки не са само погрешно сложена запетая,а и смислови."

# 409
  • Бургас
На 1 април 2023 е излъчен 9000 епизод Sunglasses

Според Уикепедия са 9137 епизода, вижда му се края SatisfiedSatisfied
😱🤔Ъъъъ....Такова... 😱Още ли го излъчват този сапун?!?!?!!🤔
Ако е ДА,кога и в колко часа,че искам да го гледам?

# 410
  • София
Някой иска да гледа тоя шедьовър на телевизията /приемайки, че е написано сериозно/? Явно сънувам, ощипете ме, моля! Само без заливане с вода, че напоследък времето стана хладно.

# 411
Че те трябва да са се мумифицирали до сега актьорите, освен ако не са наистина вампири Grinning
Това ако изобщо са още същите герои де, а не правнуците им, то ще е егати сагата... Не ща да ги сънувам, те ще са наистина вампирясали Grinning

# 412
  • Бургас
Ще ми е интересно да видя актьорите. Едва ли има останали от онова време някои 🤔
Аз от чисто любопитство,да не си мислите,че сериозно ще седна да го следя 😂

# 413
Да приветстваме с "добре дошла" новия  лайф и фитнес гуру. Съвети на килограм и все уникални Joy
Цитат
Тоя твоя мъж усеща че нямаш самочувствие и стимул за живот като нямаш!
Започни да имаш!!
Иде на фитнес бе
Ще ти се стегне тялото ще ти пораснат и гърдите, погрижи се за себе си аз ли да те уча?

# 414
Не знам от фитнес да са пораснали женските гърди Simple Smile Виж от папкане или от силикон е 100% сигурно.
Тоя фитнес е някаква магическа пръчка Laughing

# 415
Тази същата себе си не може да оправи, ама как заядливо "мотивира" потребителката.

# 416
Да не се окаже, че една и съща и пита, и си отговаря. Няма да е прецедент.

# 417
Два бота водят дискусия в бгмама Grinning

# 418
  • France
Сефте

# 419
Цитат
Не се издържа!
Жилището мирише на мокра птица, на кокошарник, или на бездомник, влязъл в трамвая при дъжд.

Общи условия

Активация на акаунт