Смешки от форума - 42

• 85 036
  • 748
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Уважение да има, това е! 😂😂

# 391
Цитат
Душите които нямат много прераждания или са нови ухото им е като залепено за главата и нямат висулка. Като на Рич от дързост и красота

# 392
Цитат
Душите които нямат много прераждания или са нови ухото им е като залепено за главата и нямат висулка. Като на Рич от дързост и красота
На това значи му се казва "Кат' по филмите!" 😂
А те в тоя сериал подозирам че са все вампири и без това, като знам що поколения го влачат... Те какво има да се прераждат?? Grinning

# 393
Гледах го първите две години като почнаха да го излъчват началото на 90-те и спрях да го гледам😂😂😂. Не ми казвайте, че още го излъчват. 🤔

# 394
Ама някои май измряха, баба ми ме беше информирала преди няколко години😂

# 395
  • София
Е, те периодично вкарват нови персонажи в каста. Така е с всеки дълго вървящ сериал. Преди година-две бях попаднала на някакви клипчета в Youtube и не разпознах почти никого от оригиналните, които съм гледала по телевизията като малка. 😂

# 396
  • FRANCE
На 1 април 2023 е излъчен 9000 епизод Sunglasses

# 397
На 1 април 2023 е излъчен 9000 епизод Sunglasses

Според Уикепедия са 9137 епизода, вижда му се края SatisfiedSatisfied

# 398
Как ще му се вижда, като те непрекъснато се прераждат.

# 399
Аз пък трябваше да препрочета, защото го видях като “душите, които нямат много преяждания”. То тогава определено ухото на душите им е като залепено като на висулка.

# 400
  • France
Защо има конфликти между половете.

Цитат
Според мен е защото жените в днешно време много държат всички да са равни и никой да не е водещ, а така нещата не вървят гладко.
Във всяка фирма има един СЕО и по-надолу всеки отдел си има един началник, защото така решенията се вземат по-лесно и бързо и се знае кой носи отговорност после.
Докато сега в семейството се налага моделът всичко да се обсъжда, решава и поема общо от двамата, вместо единият да е водещ.
Нещо като вица "няма да ме прекъсваш, докато споря с теб" Joy

# 401
И горното се повтаря от години във всяка подобна тема. Жените са виновни, че... еди какво си. А колко било хубаво по времето на дядо му, понеже жените си знаели мястото.

# 402
  • France
Изумявам се на самочувствието му. Един смешко, който си пуши цигарите с младите колежки (най-вероятно под него в йерархията) и си мисли, че има "игра".

# 403
Лоша работа с тия жени значи... Направо по мъже да тръгват и да не се занимават с нас че то няма излизане на глава Joy

# 404
Натка, и аз това си мисля. Няколко такива са във форума, да вземат да се вземат и да се свърши тая мъка.

Общи условия

Активация на акаунт