Смешки от форума - 42

• 85 005
  • 748
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Цитат
Импулсен човек е
Smiley

Знам ги тия хора! Всяка минута с него ти струва минимум 2 лева и 95 стотинки /зависи от тарифния план/.

# 481
Забравих да ви копирам цитата, но в една от седмокласните теми се коментираше цена за "астрологичен час" по математика. Грешката беше неволна, но ми е симпатична Simple Smile

# 482
  • Сф
Цитат
Тива да не ти е кола бре човек  като не работи добре да я закараш на майстор и да я оправи. Жената си идва с проклетият си характер. Или се нагласяш или се ядосваш. Както викат хората, трябва да свикнеш да не чуваш какво ти се приказва. Е някой жени са големи сръдли, други по малки , но жената си е жена. Тя “винаги е права”  освен когато греши, ама тогава е “още по права” тъй че въоръжавай се с търпение защото оправия няма.

# 483
Joy
Култово! Макар и не 100% вярно.

# 484
  • Somewhere beyond the moon and stars
Joy
Култово! Макар и не 100% вярно.

Така е, има си майстори, има и оправия. Техните жени са все усмихнати и не смогват да се сърдят. Grinning

# 485
Каквото и да говорите, не е лесно да си мъж.

# 486
Цитат
Тива да не ти е кола бре човек  като не работи добре да я закараш на майстор и да я оправи. Жената си идва с проклетият си характер. Или се нагласяш или се ядосваш. Както викат хората, трябва да свикнеш да не чуваш какво ти се приказва. Е някой жени са големи сръдли, други по малки , но жената си е жена. Тя “винаги е права”  освен когато греши, ама тогава е “още по права” тъй че въоръжавай се с търпение защото оправия няма.
Линк?

# 487
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

затова много от вас се отказахте. Wink

# 488
Геройство си е наистина, ами кофти че не останаха много герои май Grinning

# 489
"Аз имам много конфузна ситуация на първа среща и до ден днешен ми става неловко като се сетя. Излизам с един господин, доста по - голям от мен, разведен, на всичкото отгоре става ясно, че е евангелист, с две думи няма да има втора среща, но все пак съм културна и любезна. След почерпка в най модното кафене в града, където господина (о,боже, помня и до днес) пи мляко с какао и сок от круша, решаваме да се разходим в парка. Пътят за парка минава покрай блока, в който живея и бивам помолена да се отбием до нас, за да ползва тоалетна. Хъка, мъка, съгласих се. Влезнахме, той в тоалетната, аз в кухнята,забави се нещо и в един момент аз се сещам, че нямам грам тоалетна хартия, а човека очевидно е по голяма нужда. Бре, какво да правя? Не върви  да подавам руло през вратата, абсурд! Все пак на първа среща сме, неудобно и за двамата. Реших да си трая, да се оправя както си ще, никакъв не ми е, да е с**л в заведението. По едно време се чува, че тече чешмата, сигурно се е мил, завалията. Измъкна се почервенял и с мокра блуза, аз се правя, че всичко е наред, излезнахме в парка и т.н. Втора среща, естествено, нямаше 🤭 Много неловко се почувствах тогава, хем не го харесвах, хем го насадих да си мие г*за и да няма как да се обърше, но Бога ми, не можах да измисля как да постъпя в момента. Минаха повече от 20 години и още не съм забравила тази конфузна среща."

# 490
Ох, защо го прочетох, сега и аз няма да го забравя никога JoyJoyJoy

# 491
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Ох, защо го прочетох, сега и аз няма да го забравя никога JoyJoyJoy
Аз го прочетох онзи ден, и след това старателно занесох две ролки тоалетна хартия в банята, да има!

# 492
Случката не е моя, но не се научих да цитирам 😂

# 493
От същата тема:

Цитат
Имам едно приятелче, което смяташе, че е редно той да плаща повечето пъти за да има равновесие. Казваше "тя се е постарала, избрала тоалет, гримирала, епилирала, направила прическа, а аз само съм си измил зъбите и лиснал една студена вода на лицето сутринта. Най-малкото, което мога да направя е да я почерпя."

И цитат 2 към него:

Цитат
Ми в днешно време, има мъже, дето вежди правили, устни наболи, нокти им полирали, отделно се ощавили от глава до пети, как да не ги почерпи някоя жена?

# 494
  • France
Наистина мъж, който се е ощавил от глава до пети, заслужава да го почерпиш минимум с едно смуси от био плодове Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт