Смешки от форума - 42

• 84 981
  • 748
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Наистина мъж, който се е ощавил от глава до пети, заслужава да го почерпиш минимум с едно смуси от био плодове Stuck Out Tongue Winking Eye
Само ако се подложил на кола маска, ако е с тример - не се брои (не боли).

# 496
Коя е темата? Чичко Гугъл ме праща тук като копирам цитата 😒

# 497
"Кое е най-дребнавото, необичайно или странно нещо, заради което сте отрязвали някого?"

# 498
Може да е личния кеф на човека, няма обективна причина ,дребнаво изглежда , но хич не ми е  чудно.

# 499
  • Другата България
От темата за “Островът на стоте гривни“.
Joy

Цитат
Те разбира се са пътували 3 дена /сериозно ли?/ Със самолет от България до Филипините е 4 часа и 40 минути за да играят, ама защо не са започнали с равен старт?

Отговор /един от всички/:
Цитат
Що бе, може Мъск да ги метне със Спейс Х
JoyJoyJoy

# 500
Става въпрос за видове бидета. Grinning
Цитат
Има и модели с различни видове впръскване - на струя, като душ, с пулсиране, с дистанционно и уай фай, и какви ли не други екстри, но те са неоправдано скъпи според мен, при условие, че става въпрос за хигиенни нужди, а не за СПА на д-то Simple Smile
И отговор на коментара. Joy
Цитат
А WiFi пък за какво? Да си го свържеш към Fb акаунта и след всяко ползване автоматично да ти поства на стената "XXX току-що си изми гъзЪ" ли? Joy Следващата модификация вероятно ще е с вградена камера, да качва и снимка или клип към поста Trollface
Joy

# 501
  • Варна
 Ся, ако не е смешка, ОК, изтрийте я, ама от съседни теми тук излиза, че  БГ-Мамите сме 90%  загори-тенджери, пушачки, любителки на кафето и червеното винце и знаем, че  подходящият парфюм може да поправи всяка ситуация. Освен, може би, не толкова блестящият зъбен фаянс. Simple Smile

# 502
Страшка е Grinning

# 503
  • София
Ся, ако не е смешка, ОК, изтрийте я, ама от съседни теми тук излиза, че  БГ-Мамите сме 90%  загори-тенджери, пушачки, любителки на кафето и червеното винце и знаем, че  подходящият парфюм може да поправи всяка ситуация. Освен, може би, не толкова блестящият зъбен фаянс. Simple Smile

Единственото грешно е червеното вино. Обичам малцово уиски и бяло вино. 🤣

# 504
  • France
МолА ви сА. Най-голямата ми гордост е, че отказах цигарите. Амаха

# 505
  • FRANCE
Розенце Sunglasses

# 506
Ееех, тежка съдба мъжка. Само не разбрах "джуки силикони" пие ли се или се яде Trollface
Цитат
Ние мъжете се нагласяме според ситуацията. Давате ни джуки силикони и тем подобни - ние щем не щем започваме да ги харесваме.

# 507
  • Страната на чудесата
Цитат
Аз нямам проблем с недостиг на секс. Нямам и нужда да правя непрекъснато секс. Достатъчно ми е веднъж в седмицата, защото е качествен и като хората. Човекът като има голям инструмент не ти трябва да те обработва с него всеки ден по три пъти.

и коментар от друг потребител:

Цитат
Тези с големите инструменти са освободени от секс. А тези със средните и малките да се стягат... 😂

# 508
  • France
Това и аз го прочетох и нещо не му схващам логиката

# 509
Средните и малките трябва да се трудят три пъти дневно за да постигнат качеството на големите

Общи условия

Активация на акаунт