Смешки от форума - 42

• 84 971
  • 748
  •   1
Отговори
# 510
  • Германия
Цитат
След години те наистина ще се изравнят и тази разлика няма да се усеща, но в момента цяла година от живота на 6-годишен се равнява на 10 години от живота на 40-годишен - пак е 1/6.
Aз, докато се опитвам да схвана математиката:

# 511
Егати и математиката, сега сън няма да спя от чудене къде и как излиза тая сметка Joy
4 части висша математика имахме навремето, ама малко са ми били явно, ето за какво им била на тия дето учеха и 5та Grinning

# 512
  • France
Аз го разбрах. Като си малък за една година много се променяш и порастваш. Докато на 30-40 няма такава промяна

# 513
Това ясно ама тая 1/6 каква е и как се смята? Grinning

# 514
  • France
Грешка е, защото 1 година от 6 са ⅙, но 10 години от 40 са ¼.

# 515
Грешка, ама не е смешка.
Освен ако не се вземат под внимание математическите способности на този който е сътворил тази, добре де, това съчинение

# 516
При мен 10 години са корен квадратен от 25 плюс един коефициент който се променя непрекъснато. И 20-30 килограма отгоре. Плюс акъл.
Няма такава математика...

# 517
Коефициентът ако не по-малък от едно, не са добре нещата Sunglasses

# 518
Цитат
Аз нямам проблем с недостиг на секс. Нямам и нужда да правя непрекъснато секс. Достатъчно ми е веднъж в седмицата, защото е качествен и като хората. Човекът като има голям инструмент не ти трябва да те обработва с него всеки ден по три пъти.

и коментар от друг потребител:

Цитат
Тези с големите инструменти са освободени от секс. А тези със средните и малките да се стягат... 😂
На работа така се разхилих на това, че няколко колеги ме погледнаха в жадно очакване да им разказвам

И още продължавам да се хиля на обработването и инструментите, ще хвана мускулна треска от смях Joy

# 519
Пък аз прочетох това
Цитат
След години те наистина ще се изравнят и тази разлика няма да се усеща, но в момента цяла година от живота на 6-годишен се равнява на 10 години от живота на 40-годишен - пак е 1/6.
Aз, докато се опитвам да схвана математиката:

след обсъждането на размерите и качеството и докато зацепя че не се говори за първото 🙈 Ма за тука съм си

# 520
  • Бургас
Той големият инструмент трябва и да е от твърд и издръжлив материал. Че ако ти се падне голям, ама афиф ще се чудиш кой път да хващаш 🤣

# 521
😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Може пък друг майстор да потрябва😂

# 522
  • Бургас
😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Може пък друг майстор да потрябва😂
Да има там един - двама на чалъм, че оня с големия инструмент да не се изморява много 🤣

# 523
  • FRANCE
Ми да, защото като се напълни с много кръв големият инструмент, за другата глава нищо не остава Blush . Та по 3 пъти на ден ще си е опасно за здравето Stuck Out Tongue Winking Eye

# 524
То за празна глава изобщо не се изисква голям такъв инструмент, поне по мои наблюдения не е задължително Joy

Общи условия

Активация на акаунт