За бебета и деца от 0+ месеца. Бързи въпроси, отговори и съвети. Тема 110

• 34 143
  • 756
  •   1
Отговори
# 600
Беше профилактичен само .
Аз мислих че има друго значение ,защото в google пише и друго за органите ,че не са ок .
Предолагам ако беше нещо сериозно щяха да ви кажат. Не се филмирайте отново. Забелязала съм,че сте вманиачена и постоянно търсите диагнози за детето. Знам че повечето майки все се притесняваме и мислим какво ли не,но вашето вече е параноя! Радвайте се на детенцето и бъдете здрави☺

# 601
Гери, 30 секунди търсене в Гугъл отговаря на въпроса ти - Голяма Фонтанела (ГФ) фибролизирала - голямата фонтанела се е затворила, което е съвсем нормално за дете над година.
Майки знаете ли какво ще рече - гф фиброзирала.
Написано в амбулаторен лист .
Значението не го намирам

# 602
Четох го за фонтанелата но имаше и друго значение свързано с органите че не са окей ....
Да питах още в кабинета как са нещата беше ми казано добре са .
С докторката се знаем,тя предисторията р дълга ,лежали сме в болница и т.н .
Сега съм се вгледала в снимки .
Тя не пие хич вода ,допълнително ми идва .

# 603
Здравейте.

Използвате ли приложения, с които проследявате сън, хранене, изхождания?

Препоръчайте, ако е възможно! Търся, но не намирам.

Благодаря.

# 604
Здравейте.

Благодаря.

Аз ползвам Erby

# 605
Здравейте.

Благодаря.

Аз ползвам Erby

Baby daybook

# 606
Гери,значи в кабинета са ти казали,че всичко е ок и ти пак търсиш под вола теле . Детето ти до колкото си спомням е на 10 месеца някъде,моят син по това време също не пиеше вода ,ако си кърмиш пък детето на поискване изобщо нямаш повод за притеснение ,защото детето по този начин си набавя водата . Ще започне да пие вода,предлагай по различен начин,от бутилка,чаша ,капачка ,всичко за което се сетиш . Сама се вкарваш във филми ,успокой се малко! Познати сте с Личния лекар това значи,че вече си се допитала и до нея ,но все пак продължаваш да ровиш,спри се . На детето ти му няма нищо,проблема е в теб . Всички сме майки и се притесняваме ,но ти прекаляваш.това ти вреди и на теб и на детето. Не те нападам,но ти прекаляваш и всички тук ти го казахме вече няколко пъти,замисли се,че може би е така и остави детето да расте

# 607
Здравейте.

Благодаря.

Аз ползвам Erby
Хъкълбери ползвам аз, доволна съм - всичко си има и то в безплатната версия. Аз траквам само сън и хранене. Отскоро и захранването.

# 608
Въпрос към тези, които са ходили с бебе на море, гледам има тениски и блузки с UV защита - с къс ръкав ли да взема или с дълъг ръкав? И една достатъчно ли е или трябват две?

# 609
Аз взимам цял бански за момче с дълъг ръкав. Но моя син е много бял. Имам 2бр които сменям като го намокри, слагам сухия. Ако няма да влиза във водата един е достатъчен.

# 610
Здравейте, добър детски гастро за Благоевград или София ??

# 611
  • София
С къс ръкав съм взимала- и цял бански, и от отделни части.

# 612
Здравейте! До кога се дава пробиотик? Родена е секцио давам Био Гая.

# 613
  • до най-прекрасния мъж
Аз давах до втори месец. Според гастрото, при когото я водих, след първия месец няма смисъл, освен ако детето не е минало лечение с АБ или друго тежко лечение, което да е повлияло на флората.

# 614
Аз също давах първите 2-3 месеца само. Сега е на 6 месеца и отново давам профилактично по препоръка на педиатъра зъщото сме на почивка в Гърция.

Общи условия

Активация на акаунт