ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 5!

• 106 016
  • 2 265
  •   1
Отговори
# 2 070
Във фейса в страницата на Пиано бар Камино пуснаха снимки от30. 03 има я и Надежда, мн висока, чак някак мъжки стои до приятелката си..

# 2 071
Силви има една селска хубост, с излъчване и самочувствие на най-личната мома на мегдана. Коса на самодива, вежди гайтани, ярко червосани устни, очите обточени с черен молив, здрави прасци, сандали с дебели коркови платформи (не знаех, че още ги правят). Представям си я в носия, с трендафил на челото, с горда останка, в центъра на седянката.

Абсолютно вярно! Само ще допълня, че на хорАта ще е най-отзад, 'щото видяхме как е със сиртакито. Подозирам, че и игла не е хващала в живота си, та на седянките ще седи в ъгъла с пожелание да не свири и пее.

# 2 072
То сега има основно два тренда - абсурдно изрязани парцали и овърсайз парцали.

Валерката в последния епизод си беше изцяло в тренда. Ама на мен ми изглежда безумно. На Киара пък ѝ се виждаше бельото.

Всичи като цяло са облечени с бърза мода. При Силви ме дразни това, че претендира, че е дама, а във всеки епизод се виждаха презрамките на сутиена ѝ.

# 2 073
Всички ми се виждат като парцалеси с дрехите си. Изключвам коктейлните рокли, които не са техни, през останалото време само парцали обличат и често твърде демоде. Силви не правеше изключение. Може би Мара, Йоана и Надя са малко по-добре, ама......пак с едно наум.

# 2 074
На мен пък Тея въпреки турбо чалга визията си ми е по-симпатична от тези ,които са в тренда с пластмасовите гърди и напомпани устни. И тя си е набола джуките, но при нея е много по-умерено ,а не като Вики ,която има претенции за супер интелигентна ,но от акъла си се е докарала до положение на плашило.
Докато при Тея няма  кой знае какви претенции, тя си казва че е танцьорка, държи се като лолитка и хич не й дреме на очната линия Joy
Колкото до Силви не разбирам каква я тази  селска хубост,за която говорите и по какво се различава от градската хубост. За мен е нормално изглеждащо момиче,което не е първа красавица,но и далеч не е  някоя грозотия. Според мен неумението за адекватно общуване разваля общата картина, защото ако беше някоя мила и приятелски настроена мома,постоянната й усмивка нямаше да изглежда зловеща

# 2 075
На мен Екатерина ми е най-красива, но оказа се, че без грим е най-обикновено момиче. Все пак не може 24/7 да се поддържа такъв грим. А и какво ще прави, когато модата на този тип очна линия отмине?

От друга страна е изключително дразнещо мяукането ѝ, като трябва да се уточни, че хич я няма в разговорите.

Вижда се, че външна красота без интелект, някакви интереси и някакви умения води до пластмасова хубост, като на куклите.

Последна редакция: нд, 31 мар 2024, 10:41 от LadyCharming

# 2 076
Теа има спешна нужда от кадърен фризьор, то бива бива. Иначе е сладка по външен вид.

# 2 077
  • Plovdiv
И аз мисля че Екатерина е една от най-красивите,но и поведението и е адекватно на това което е-нито повече нито по-малко.Точно на мястото си е.Без излишни претенции и без излишна скромност.Тя е наясно със себе си.

Теа е сладка в лице,неустоима изкусителка за мъжете,но просташкият характер и просташкият смях убива цялата и външна красота.

Последна редакция: нд, 31 мар 2024, 11:53 от Penelope77

# 2 078
Аз се чудя защо така я зарязаха Катето продуцентите, почти не я виждаме и чуваме, а очаквах да е главен герой след ударната първа среща продължила 2 дни

# 2 079
Силви определено е най-красивата там. Има разкошна коса - дълга, гъста и здрава, която й стои добре и къдрава, и права. При това без екстеншъни. Хармонично, симпатично и магнетично лице, с леко екзотични черти. Стройно тяло. Облича се елегантно. Красивото си е красиво, а ретрото е класика. Виждаме модерните на какво са се направили... И ако Алек харесваше брюнетки, имаше повече шанс. Със сигурност има за какво да й завиждат квачките там.

# 2 080
Екатерина е точно за модел, защото има особено съчетания на монголски и европейски черти. Сама каза, колко не се е харесвала като ученичка. Тя в шоуто почти не се показва без грим, сигурно си е изискала по договор, знаете, по-важни персони, ако влязат в шоу, поставят условия, да ходят на участие, да имат личен фриьор и т. н.
Не може да се прецени отдалече, но повече ли ви харесва проскубаната коса на Маги/Нани, на  колко момичета косите са естествено хубави? За Мария съм на кантар, защото може да са екстеншъни.
 Погнусих се от Християна, когато я видях набучена с екстеншъни. Това шоу трябва са изисква дълги коси, според мен, за да може на участничката да се правят хубави вечерни прически.
На Силвия изглежда косата да е естествено къдрава, може и с естествен цвят да е, да дълга и е, някои хора не харесват тия дължини, но е поддържана, иначе къдравата коса се разлетява, точно като на баба Яга. Ако беше с коса до раменете, нямаше да е по-хубава визията, може би с едно хубаво подстригване да заприлича на адвокатка. Кожата и е бяла. Сандали с платформи, носят по света, маркови фирми произвеждат, не знам защо в БГ се водят ретро. Вежди има всякакви, и проскубани, и мъжки, все са модерни. 

# 2 081
Там умни няма. Всичките са с дефицити. Очаквам игра с която да им проверят общата култура.

# 2 082
Екатерина си слага сама очната линия , отнема 5 минути ,какъв тежък грим ,който не може да поддържа ?

# 2 083
Ретро си е Силви. Специално погледнах дрехите, сандалите, всичко. Има данни, но това заедно с липсата на социални умения и характерът пречи.

# 2 084
Обща култура е болна тема за всички момичета. Затова няма да я има играта - Въпроси от 3 клас.

Васка каза, че срещите и с Алек са били скрити. Нейната първа среща с ергена била от най-атрактивните (според нея).  Не били 'братовчедски'. Показаха ли някоя среща, в началото не познавах момичетата? Не мога да разбера, защо не са я показвали, интриги с предаването, с една дума медиите манипулират. Васка получила паник-атаки в първите епизоди...

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт