ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 5!

• 106 005
  • 2 265
  •   1
Отговори
# 2 055
Говорим за млади момичета!Които трябва да са в тренда за да са актуални.Сега им е времето да са готини,интересни,с красиви дрехи,модерни прически.Кога-на 40 ли ще избухват?Или на 50?Като ги хване кризата на средната възраст?Боже опази,че тогава тези които не са си взели младостта става страшно като остареят...

Какво значи трябва? Ами ако не ми харесва актуалният тренд? Било то за прическа, дрехи, грим, маникюр, обувки. Да се видим по него, нищо, че не ни кефи, само защото сме млади, така ли?

# 2 056
Христиана яко прекали, но посланието си беше точно. А и този скандал не е почнал от нищото. Две от изгонените вече казаха, че е имало многократни молби към Силви да си отделя храната, ако ще яде с ръце. Нещата са ескалирали чак след това. Отделно случката с маските за лице, отделно как постоянно не е спазвала графика за баня и е стояла по 1 час, съответно няма топла вода за тези след нея и т.н. Не знам, много хора я оправдават - всеки има право на мнение. Аз лично виждам един агресивен егоист със самочувствие без покритие. Бих я избягвала в къщата, ако бях там.
Аз бях решил да не гледам Ергенът тази година. Предишните два сезона ми бяха достатъчни.
Но Христиана запали искрата на любопитството у мен. Отначало я показаха в лоша светлина.
След това всичко си дойде на мястото.
Трябваше да остане още няколко епизода, за да "излекува" нуждаещите се. Simple Smile

# 2 057
Говорим за млади момичета!Които трябва да са в тренда за да са актуални.Сега им е времето да са готини,интересни,с красиви дрехи,модерни прически.Кога-на 40 ли ще избухват?Или на 50?Като ги хване кризата на средната възраст?Боже опази,че тогава тези които не са си взели младостта става страшно като остареят...

Нали разбирате, че има различни "трендове"? Едно е да си в тренда на поп фолка, друго е в хипстърския тренд, трето в RNB-то и т.н. В този смисъл все има тренд, в който и Силви е - явно в своята среда си е в тренда и в този смисъл всичко си е въпрос на индивидуалност, вкус, предпочитания и т.н. Както за някои хора трендът е вътрешната красота.
Нормално е някой да не харесва друг, но защо някой да трябва да следва определена мода? Между другото тя е юристка, не е певица. Моите впечатления са, че там модата си е такава. Да, има ги всякакви навсякъде, но общо взето си е така.
Хе хе, от последните изречения на поста разбрах, че юристите сме глътнали бастун, преобладаващата модна тенденция в юридическите среди е ретро нафталинен консерватизъм и вечер си лягаме с костюм.
И тъй като в темата се събрахме доста колеги, предлагам и те да потвърдят колко скучни, задръстени у ретро особи сме, пък за облеклото да не говорим 😆.
Между другото, за мен Силви не е ретро, а се опитва да създаде имидж тип класическа дама. Е, и нея сме я виждали с дънки и къси панталонки и си е супер с тях, повече прилича на момиче, отколкото с на баба покривките по себе си. Но това си е собствен стил. Ето, аз имам близка приятелка, супер образована и все на високи длъжности, ама пусто не може да си преодолее страстта към лъскаво, перли, камъни, шарено, пайети и т.н. Но за мен не изглежда евтино, а просто  с усмивка приемам колоритната й визия.
А Силви ми е точно като зубърчето на випуска, вечно на първата банка с вдигната ръчичка и обиколила де що има кръжок в юридическия факултет. Апропо, от нашия поток в университета най-успешни са не пълните отличници, а постигналите сравнително добър успех и тези, които си създадоха връзки още през следването, заради уменията си да общуват. Силви не ми се струва от тях. Но щом е била при Пенков и Марков, ясно защо се бие в гърдите, те там всички са като по нейн калъп.

# 2 058
  • София
Пореден слаб епизод този сезон. Не мога да повярвам, че отделиха толкова време на тази ''драма''
На кого вярвам? Склонен съм да повярвам на Криси, Милена и Надежда, защото не виждам смисъл да лъжат. Силви не им е съперничка за сърцето на Алек, че да се наговорят по такъв начин, за да я злепоставят и изгонят. А и тези заплахи по адрес на Надя допускам, че са изречени предвид цялостното държане на Силви в къщата. И ги разбирам. Преиграха на моменти, особено Горджъса, която се чуди с какво да блесне, за да се задържи малко повече време в играта, но в едно риалити сетивата са много по-изострени и хората реагират по различен начин.
Иначе Силви може да е всякаква, но и признавам, че се държи много хладнокръвно, когато е под зверски натиск и то от всички момичета, не само от една или две. Има си нещо плашещо в нея, хаха. Ама естествено прекалиха яко момите и под влиянието на алкохола. Продукцията с монтажа също засилиха яко нещата. Като засвири на хармониката пред Алек беше яко криндж момент. А когато свирна и изплаши Вики и аз леко подскочих, защото не го очаквах и се бях разсеял нещо и изведнъж, ряяяззз.
Не съм сигурен и че продукцията изгониха Силви, защото Алек миналия път я остави предпоследна и като цяло е доста дистанциран на техните срещи. Поне от това което са ни показали досега. Определено не я харесва.

Лошо впечатление ми направи Вики в този епизод. Мисля, че беше и здраво почерпена между другото.

Интересно, Йоана с първа роза. Маги и Нани ясни.

Ужасен монтаж на играта 'Царица или пешка' Спечели Криси, а от нея не знам дали видяхме или чухме нещо. Поне аз не си спомням, а хем днес го гледах епизода. И изведнъж от нищото, честито печелиш?! Остана без роза. Явно, че Алек не я харесва.

По време на играта Маги отново 'блесна' когато на един въпрос отговори с 'Ние' Все едно той е неин вече и всичко е ясно.

От диван срещите си струва да се отбележи единствено тази с Нани. Хубаво и неангажиращо мина. Забелязвам като мъж, че той наистина има интерес към нея. Харесва я истински със сигурност. Личи му. Но нищо повече не мога да кажа от това. Твърде малко материал. Мина месец и половина, а те ни занимават основно със скандали.
Прекалено много се целуваха, чак ми стана неудобно в един момент. Мисля, че за трите сезона общо тези целувки между Алек и Нани са в топ 3 като бройка и времетраене.

На финала логично си тръгна Силви. Никакъв съспенс нямаше за мен. Усещах го още в предния епизод от сряда, че точно това ще се случи.

# 2 059
  • София
Силви има една селска хубост, с излъчване и самочувствие на най-личната мома на мегдана. Коса на самодива, вежди гайтани, ярко червосани устни, очите обточени с черен молив, здрави прасци, сандали с дебели коркови платформи (не знаех, че още ги правят). Представям си я в носия, с трендафил на челото, с горда останка, в центъра на седянката.

# 2 060
В което няма нищо лошо, ако беше и къщовница и чаровница. Явно е глезла без умения за общуване.

# 2 061
  • тук и там
За  мен най-нормално изглежда Надя, ама пък е интригантка ,злобна и манипулативна-та не ме кефи.Следващата нормално изглеждаща е Катя, има и още някои с нормална визия.Всички останали са предобрени. Предполагам,че това е инстаграм модата-гърди, устни, вежди и т.н. На мен пък Тея ми е с ретро визия-баш на фолк певица ми докарва.Виктория с тези устни ми е потрес. Валерия прилича на мулатка, кубинка или нещо подобно-не ме кефи общо взето, въпреки екзотичният си вид.

# 2 062
Добре си е като външност Силви, поведението не е ок. И Милена не е много тренди, но по някакъв начин се вписа там и общува с другите. Докато Силви въобще не е в час, никакви умения за комуникация, като си науми нещо, ни приема, ни предава, стои като сфинкс. Нищо общо с хладнокръвието на Мона от миналия сезон - и тя стоеше студено и безизразно като робот, но се защитаваше и аргументираше желязно и само дето не разплака Габа. Пък Силви все едно се отнася в друго измерение и се рее в измисления си свят, докато някой се опитва да говори с нея. Изглежда като пълно психо.

# 2 063
  • гр.София
Мерси за линка с профила на Силви във ФБ.  Там пише,че правото е завършила в Нов български .  За мен това обяснява донякъде и лошата й грамотност. В СУ се влиза с доста сериозни оценки,не че пак има гаранция .
Аз я харесвам.Яд ме е,че така унизително я изхвърлиха и даже ще си почина няколко епизода от тая злоба. Ще ви чета , вместо да гледам.
И още нещо. Нали има екип на продукцията и през нощта в къщата? Нали уж снимали синхрони до среднощ. По принцип. Валерия си говореше с психолог по нощите,докато хлипаше след плажното парти?
Защо са оставили Силви да вилнее и заплашва без да бъде документирано и да я привикат набързо да се обясни ?Защото контекстът е от голямо значение. Ако щете и тонът ,с който го е казвала.

Последна редакция: нд, 31 мар 2024, 09:21 от blanc

# 2 064
  • тук и там
Милена я пазят. Нито им е конкуренция, нито може да даде отпор, няма самочувствие, всеки може да я смачка, мълчи си, не е конфликтна ..И те просто не се занимават с нея. Иначе за какво е там все още-не знам. Да я ползват за да потвърждава версията на този или онзи, щото тя е най-честният човек там предполагам..

# 2 065
  • София
Симви е ретро заради къдравата коса и начинът, по който си слага спирала на миглите. Последното между другото подчертава леко оцъкленото й изражение, и не й прави услуга.
Тея е ретро поп фолк, от тесните отвъд килограмите й и къси тоалетчета, до ужасно изрусената и зле стилизирана коса.
Надя не я намирам за нищо особено, супер обикновена ми е, определена не бих я нарекла красива.
Джукестите са модерно обезобразени, като Нани е с едни гърди напред Joy
Екатерина е най-естествена, като в същото време изглежда и модерна. Йоана донякъде също, когато не си държи косата вързана, защото тогава от симпатично младо момиче, отива към ГДР лелка.

# 2 066
Милена я пазят. Нито им е конкуренция, нито може да даде отпор, няма самочувствие, всеки може да я смачка, мълчи си, не е конфликтна ..И те просто не се занимават с нея. Иначе за какво е там все още-не знам. Да я ползват за да потвърждава версията на този или онзи, щото тя е най-честният човек там предполагам..
Милена (удобна за статистиката и бройката обитатели на къщата), Киара (за която още на първа среща Алек каза, че имат нула общи неща и няма никакви симпатии към нея) и Горджъс (въпреки едната си минута слава) са пълнеж, който може да изхвърчи във всеки удобен момент, когато на дневен ред има интрига с други участнички. Интересът на продукцията към тях, а и на Алек е минусова величина.
Съгласна съм с Лъвица, че ако има някой наистина ретро то това е турбо фолк фурията Теа с цялата си визия и кръчмарско поведение от 90-те. Силви, поне в повечето вечерни рокли изглежда от този век, а за косата й убивам, макар че не бих я носила чак толкова хммм да речем любезно натурално небрежна.

# 2 067
  • Варна
Аз нали съм клюкарка, разгледах снимките на Силви.
Там където косата й е дълга до плешките е най-добре.
Така няма самодивски вид 😂

# 2 068
Силви е ретро заради къдравата коса и начинът, по който си слага спирала на миглите.
Егасимус, аз съм спряла значи! 😮 Какво значи ретро начин на слагане на спирала? И кой е не ретро начинът?

# 2 069
  • София
Напластена обилно спирала, но миглите й са късички и явно не достатъчно гъсти, съответно са разделени равномерно по цялото око, но с огромни разстояния по между си. Това пък създава един изцъклен поглед, който не стои добре на момиче, което гледа настоятелно в очите и почти не мига. Нищо от това не ми е модерно на мен.

Общи условия

Активация на акаунт