Защото всеки иска да е в тренда, повечето изглеждат безумно, вместо да погледат кои неща на тях лично им отиват, и кои не. От много трендове сега повечето са останали без вежди и си ги татуират, е поне не толквоа безумно колкото преди няколко години, когато изглеждаха като с нарисуван черен маркер. Харесвам хората да имат индивидуалност и мисъл в главата, да изразяват себе си външно по начин, по който това импонира на вътрешното им усещане, а не с идеята да правиш нещо само защото е модерно и да бъдеш смешно-страшен киборг. Нани е едно огромно разочарование, като се започне от ужасния прякор, който сама си е дала... не разбирам защо тук стана масова любимка.
и далеч няма да става някоя държанка, или да има до себе си някой женен чичко. Втората по хубост ми е Надя, толкова чаровни тръпчинки, винаги съм харесвала и искала да имам тръпчинки, и изобщо кожата и тялото са много хубави, и усмивката. Те двете са коренно различни като типаж с Теа, а са ми любимки, не за сърцето на ергена, но най-симпатични. И другите хубави са ми Катето - много екзотична и сладка, Васка и Силви, на Киара само тялото, много е безлична и тази уста е отвратителна. Но като цяло мога да изброя у всяка поне едно нещо във външния вид или типажа, което и допада.
Препоръчани теми