ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 5!

• 106 001
  • 2 265
  •   1
Отговори
# 2 085
От опит знаем, че показват повече сцени и синхрони на участници, които са се задържали във формата по-дълго. Изключения правят за по-простите, които вдигат много шум, а когато започнат да циклят(да се повтарят) в простотията си ги изхвърлят.

# 2 086
  • Бургас
Впрочем Призма много си права, ще и отива много тази визия с носия, но и модерна визия би и отивала ако я понаправят.Това, че тя се облича ретро не значи, че няма да изглежда добре и в друг тип дрехи.

# 2 087
Силви има една селска хубост, с излъчване и самочувствие на най-личната мома на мегдана. Коса на самодива, вежди гайтани, ярко червосани устни, очите обточени с черен молив, здрави прасци, сандали с дебели коркови платформи (не знаех, че още ги правят). Представям си я в носия, с трендафил на челото, с горда останка, в центъра на седянката.

Силви определено е "ретро" в сравнение с турбо-фолк обработените визии на повечето останали момичета. Обаче да не би крайното количество корекции по другите да изглежда много по-добре? Според мен трябва да сме по-обрани в изказванията си за външния вид на хората, защото е много субективно. Габриела също се възприема за топ-модел, нищо, че фъфли от количеството филър в устните си.

# 2 088
Всяка крайност е вредна. А това, че нещо е субективно, не значи, че не може да изказваме мнение. 🙂

# 2 089
На ето тази снимка си личи най-много ретро стила и. На мен ми е много ретро да си връзва наполовина косата със скрънчи, забелязвам го това и на по-нови снимки.
https://www.facebook.com/photo/?fbid=3261153424027612&set=a.3258670587609229

# 2 090
  • Бургас
Хубаво момиче е Силви, наистина на фона на силиконовите хубавици, има малко ретро соц излъчване… личи й, че е обикновено провинциално момиче, а не някаква изискана дама, каквато й се иска да бъде…иначе хич не я вълнува нея правото, да завършиш в НБУ не говори за голям интелект, по-скоро й е трябвало някакво образование, да добави малко стойност към хубостта си, та белким я забележи подходящият мъж, лошото е, че е вече почти на 33г.  и такъв не се е намерил и е на път след само две-три години да е в редиците на застаряващите хубавици, които няма как да се състезават с младите момичета, този неуспех на любовния фронт я притеснява и затова се пъчи и хвали колко е красива и стойностна, на лов  за богат и успешен мъж е тя, ама явно не е много на център, за да намери такъв

# 2 091
На ето тази снимка си личи най-много ретро стила и. На мен ми е много ретро да си връзва наполовина косата със скрънчи, забелязвам го това и на по-нови снимки.
https://www.facebook.com/photo/?fbid=3261153424027612&set=a.3258670587609229
И пак се вижда презрамка на сутиен. Някой по-горе го беше написал и като се загледах, наистина навсякъде е така.

# 2 092
Че тя изглежда по-млада от Кристина Горджъса, не знам как си мислите, че след 3 години ще е застаряваща хубавица. Други са момичетата, които трябва да се притесняват, защото на няма и 30 изглеждат значително по-възрастни.

# 2 093
На мен Екатерина ми е най-красива, но оказа се, че без грим е най-обикновено момиче. Все пак не може 24/7 да се поддържа такъв грим. А и какво ще прави, когато модата на този тип очна линия отмине?
Леле какво ли ще прави наистина, ами сигурно ще я коментират в някой форум, жени които не е ясно как самите те изглеждат колко е ретро, демоде и не в тренда. Grinning Защото всеки иска да е в тренда, повечето изглеждат безумно, вместо да погледат кои неща на тях лично им отиват, и кои не. От много трендове сега повечето са останали без вежди и си ги татуират, е поне не толквоа безумно колкото преди няколко години, когато изглеждаха като с нарисуван черен маркер. Харесвам хората да имат индивидуалност и мисъл в главата, да изразяват себе си външно по начин, по който това импонира на вътрешното им усещане, а не с идеята да правиш нещо само защото е модерно и да бъдеш смешно-страшен киборг. Нани е едно огромно разочарование, като се започне от ужасния прякор, който сама си е дала... не разбирам защо тук стана масова любимка.

Радвам се, все пак че повечето коментари са на какво харесваме у някои момичета. По необяснима причина за мен Теа ми е най-красива и много симпатична, фолк никога не съм слушала, виждам че е прекалила с някои неща - най-вече безумния грим, без него е по-добре. Но тя е артистична и много екстровертна натура, сега може и да ме убиете, но мисля, че тя е чиста душа Grinning и далеч няма да става някоя държанка, или да има до себе си някой женен чичко. Втората по хубост ми е Надя, толкова чаровни тръпчинки, винаги съм харесвала и искала да имам тръпчинки, и изобщо кожата и тялото са много хубави, и усмивката. Те двете са коренно различни като типаж с Теа, а са ми любимки, не за сърцето на ергена, но най-симпатични. И другите хубави са ми Катето - много екзотична и сладка, Васка и Силви, на Киара само тялото, много е безлична и тази уста е отвратителна.  Но като цяло мога да изброя у всяка поне едно нещо във външния вид или типажа, което и допада.

# 2 094
Горджъса има кофти ген. Дори на онова клипче от X Factor, когато е била на 20, изглежда на много повече. Обърнатата горна устна също състарява… Малко странно, че си е сложила филър в устните, без да оправи точно това.

# 2 095
  • София
Силви определено е "ретро" в сравнение с турбо-фолк обработените визии на повечето останали момичета. Обаче да не би крайното количество корекции по другите да изглежда много по-добре?

Надя ми харесва най-много. После май и тя си е "коригирала" устните, но в предаването като визия стои добре.

# 2 096
Горджъса може да няма най-добрите гени, но сама си вреди, защото явно от години посещава солариум или се излага твърде много на слънце. Кожата ѝ изглежда като увредена. Тя също има доста високо мнение за себе си и според мен е влезнала, защото се опитва да пробие в тези среди и да си реализира великия "сценарий".

# 2 097
  • SF
Тази година какво са се вкопчили в номерацията на розите? Трябва да ги раздава една по една, а не всички да си вземат розите едновременно и да съобщят името на тази, която не получава роза.
"Аз съм първа, за мене е първата, за мене е чак петата роза, за мене десетата..." По какви критерии да ги номерира?

Тази година поне розите са по-красиви и свежи от немощните турски цветчета като от Лидл.

# 2 098
Е, колко да е ретро Силвия? Разгледах й снимките и друго ми прави впечатление, а именно, че както казахте, се бута в едни такива политически среди, но нейсе... Но пък има снимка тип русалка на скалите, снимка на мощи от църква, а за благотворителния бал на юХистите е с кубинки на платформа и скъсани дънки - класссна дама за такова събитие, ама то там всичко може да се види - от кич до пънк визии. Щеше да ми е интересно да я видя на виенския бал, ама явно няма нужния капацитет/ресурс/рамо за там, дано издрапа някога, защото съм сигурна, че точно така си се предствя - то обстановка, то доброжелателно и свръх интелигентно обкръжение, дерзай, Силви! Ама най-ме изкефи, че снимката за 30-тия й юбилей е от 2021 г., а аз си мислех, че сега е на 30 г. Ами, сори Горджъс, даже на сцената от 2017 г., когато си на 20 г.с онова запомнящо се изпълнение, пак не можеш да стъпиш на малкия пръст по визия на кака си Силви. Satisfied

# 2 099
На мен красива са ми Васка и Екатерина.

Теа, ще ме извиняваш, ама няма да стане държанка на някой богат чичко, защото той ще да е някой самоубиец. Grinning То трябва да е някой на нейното ниво, че да изтърпи това нещо непрекъснато.

На 33 е, 34 трябва да кара сега, доколкото помня.

Общи условия

Активация на акаунт