ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 5!

• 106 466
  • 2 265
  •   1
Отговори
# 315
Екстра са ми Маги и Алек.  Личи си, че си имат тръпка. Сега се говори, че са заедно, дано!

Идеални са и брекетите. Повече хора трябва да носят, че като им гледаме зъбите криви…

# 316
Днес е особено ... нехубава Магдалена и да спре с тая зяпнала физиономия, че прилича на човек с ментални проблеми.

# 317
  • България
Като чу балони Валерия се усмихна. За едни други балони, които ѝ залипсваха.

# 318
Теа е забравила да си обуе долнище...

# 319
  • София
На когото му пречат брекетите на Маги, може да оплакне очи с усмивката на Виктория.  Grinning

# 320
Хайде пак ще има бой. Joy Продуцентите много обичат женски бой.

# 321
Ее тази игра е много нагласена. Те половината розови са балонаджийки, вещи в занаята 😂😂😂

# 322
  • България
В Игри на волята ли сме? Страх ме е за опононентите на Валерия, Теа и Барбара. Ще викаме пак линейка.

# 323
Ох, дано не дават много от тая среща, както обикновено, че са ми много криндж и досадни.. По-добре да гледам мелето на басейна от лигавата и преекспонирана срещичка

# 324
Хайде пак ще има бой. Joy Продуцентите много обичат женски бой.
То с този кастинг каквито и игри да им измислят все ще направят въргал Joy

# 325
Магдалена и Алек с един и същ аутфит Simple Smile
Боже, колко е ужасна с тия брекети....Можеше да ги свали преди предаването.
Де да беше в брекетите проблема...

Брекетите са й най-малкия проблем.
Задушаваща е, досадна, държи се все едно заедно живеят. Изглежда ми ревнива, обсебваща, цупеща се за дреболии.
Отделно на това е фалшива и се превзема.
Мен ме дразни и възрастовата им разлика. Отделно съм сигурна, че не е искрена, а търси чичко паричко навън. Иначе има хубаво тяло, поддържана е и като цяло симпатична жена.
Повече харесвам Надежда.

# 326
Аз ще погледам малко простотиите по нова, ако викнат лекар, пишете да погледна. Бой не ми се гледа тук. Чал!

# 327
Много очевидно я тикат Маги от продукцията за главна героиня - координираните дрехи не са случайни

# 328
И аз това забелязах. 😁

# 329
А някой знае ли откъде са роклята на Маги и панталонът на Алек?

Общи условия

Активация на акаунт