ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 5!

• 107 989
  • 2 265
  •   1
Отговори
# 465
Момите в този сезон са с най-грозните обувки, показвани в ефир.

# 466
  • България
Обаче 4-ката е права, че Маги е фейк.

# 467
Нарочно е без грим, да се прави на мн естествена.
Как човек се влюбва в някой, който е виждал 5 пъти и познава от 2 седмици?
Няма обяснение, на мен ми се е случвало. Но на Маги не й вярвам, че е влюбена.
И на мен ми се е случвало да се влюбя буквално от пръв поглед, но такива неща му казах след няколко месеца и след като той пръв ми ги каза.

# 468
Ако на 37 нямаш партньор, дете, отписан си от Надя. Като прибавим и простотията за 7-те години...
И тая минава за интелигентна...
Защо? И аз мисля нещо подобно. Абсолютно абсурдно е зряла, интелигентна и успешна жена да се запише за подобно шоу.Ако все пак се запише, подобно поведение още по-малко е обяснимо. Освен това ергенът е с 9 години по-малък?! Грам не мога да повярвам, че тази жена е вътре за това момченце, че се е и влюбила в него. Ако не чисто луда, е напълно отчаяна и откачила...
Четене с разбиране, моля!

# 469
Sssssssssss 🐍

Надя, Йоана, Виктория и Мария са като някаква четириглава змия. Няма такива злобни същества. 🐍

# 470
Алек наистина ли вярва, на това фалшиво поведение, което Маги показа днес на срещата, тя се държи като тийн.... 37 годишната миска, излагация.

"Ще те придружа и на края на света"
"Ти си всичко"

пффф...срещна го преди 10 дни има няма, тя на коляно ще му падне  :Д

# 471
Добре де, Силви не беше такава в началото. Нито говореше, нито се превъзнасяше по този начин. На блиц интервюто в началото на шоуто беше съвсем друг човек.

# 472
Оооо, четворката са крайни, но чухте ли Милена?

# 473
Злобни са 4ката, но и и другите не я понасят и лицемерничат. И тук се вижда настроението, страшен фалш е. Представям си на живо.. аз сигурно обрив щях да получа🫣

# 474
Оу, Милена влезе остро! Само глас се чу.

# 475
От Маги лъхат фалш, пренавитост и отчаяние. Голямо клише. Чак не мога да я гледам.

# 476
  • София
Какво каза Милена?

# 477
Алек наистина ли вярва, на това фалшиво поведение, което Маги показа днес на срещата, тя се държи като тийн.... 37 годишната миска, излагация.

"Ще те придружа и на края на света"
"Ти си всичко"

пффф...срещна го преди 10 дни има няма, тя на коляно ще му падне  :Д

На мен ми се чу нещо, като ,,обичам те,, 😳.

# 478
Нарочно е без грим, да се прави на мн естествена.
Как човек се влюбва в някой, който е виждал 5 пъти и познава от 2 седмици?
Няма обяснение, на мен ми се е случвало. Но на Маги не й вярвам, че е влюбена.
И на мен ми се е случвало да се влюбя буквално от пръв поглед, но такива неща му казах след няколко месеца и след като той пръв ми ги каза.
Аз също и то от страх точно от това, че няма да му повярва, да не звучи фалшиво, защото е скоро и т.н.  но бях готова на третата среща да ги кажа.
А на мен друго ми е странно също ... как отиваш и разказваш душата си пред момичета, които са ти конкурентки за Алек, не са й приятелки, а Маги разказва подробности и вълнения.. не го разбирам това.

# 479
  • София
Маги говори смислено, но е натоварваща. Напомня ми на Елена от сезон2.

Общи условия

Активация на акаунт