ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 5!

• 107 964
  • 2 265
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Алек се изнерви, аз също.

# 556
  • here and now
Сега схванах идеята, .. Алеко да блесне...
Само на мен ли Валерия ми изглежда някак горда от случилото ѝ се? ...

# 557
  • България
Може ли да я изгоня с шут от екрана?

# 558
Прави го, за да си изработи розата. Не може да си преминал през такова нещо и да се подсмихваш докато го разказваш.

# 559
Валерия има нужда от професионална помощ.
И тази усмивка на лицето ѝ е леко зловеща.
Що за емоции?!

# 560
Алеко го взеха за изповедник.

# 561
Изненадана съм колко е слабичка Валерия в тяло!

# 562
И на мен така ми се стори...и той й говори, то се хили отсреща с празен поглед и неразбиращ.

# 563
Сашето много истини казва. Може мемоари да пише след това предаване. Ще ги купим Wink
Иначе това е малко трудна тема. Насилието никога не е окей, както и не окей да го ползваш за "зелени точки" в толкова повърхностно шоу като това.

# 564
Алекс се кара на жертва на насилие, че е виновна. Уау, Алек, уау.

# 565
Барбара е просто нелепа! Имам чувството, че ще лепне един шамар на Алеко зад врата. Той горкият едва я изтърпя, нямаше такъв ппоглед ...
На мен почва да ми дожалява за нея след всичкия хейт тук. Сред спортисти е живяла, нормално да е по-груба, спортистите на интелект и финес не наблягат. Едра е с ръста и мускулите, не е дебела.

# 566
  • here and now
Изненадана съм колко е слабичка Валерия в тяло!
И не само. И на горния етаж няма никой...

# 567
Не е виновна, но... не чувствала вина, че друга жена може да пострада? Всичкото ми съчувствие се изпари на секундата. Явно и това на Алек също...
Алекс се кара на жертва на насилие, че е виновна. Уау, Алек, уау.

# 568
Според мен Валерия си е блокирала чувствата. Преживяла е толкова много и си е наложила блок. Трябва да ходи на терапия, за да може наистина да изживее травмите си.

# 569
Уффф, изпитвам ужасно противоречиви чувства от сцената с Валерия. Разбирам защо е такава и ми е жал, но всичко, което се изговори за нея как експлоатира нещастията си, изглежда е вярно.

Общи условия

Активация на акаунт