ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 5!

• 109 251
  • 2 265
  •   1
Отговори
# 540
Валерия: то не беше побой...

КАжи честно, Валерке....а какво е било...

# 541
Алеко са го инструктирали да не взима отношение, когато се прекъсват, но изглежда грозно да се прави, че няма друга жена около него. Не е джентълменско.

# 542
Валке отивай на психолог, това е Ергенът.

# 543
Маги сега в кой отбор е? Шуши?!

# 544
  • България
Тази Многострадална Геновева, лъжлива страдалка защо са я вкарали? Според мен баща ѝ е мулат.
Rolling EyesRolling EyesRolling EyesRolling Eyes
Скрит текст:

Отвратителна история, която няма да ни научи на нищо - тя му простила за насилието над нея. Хем злобна, хем глупава, хем не се бори със злото.

# 545
Защо са го взели това момиче, вместо да му помогнат.

# 546
Насилието винаги трябва да бъде осъждано, за да бъдат отвхърляни насилниците от обществото, а не жертвите, срамувайки се.
Валерия е манипулативно същество, което знае как да предизвиква съжаление и видимо не може/не иска да предизвика друго чувство в човека отсреща. За психиатър е, не е за психолог …

# 547
Валерия защо е толкова е щастлива като разказва тези ужасии. Каква е тази психопатска усмивка?!? Това момиче не е добре

# 548
Оффф, Валя жертвата. Това същество е мн коварно.

# 549
Валерия само знае да разказва драматичните си истории и да търси съжаление. Всеки човек си има драми в живота, трябва ли да се разказват на първа и втора среща? Няма ли за какво друго да си говорят?

# 550
О, не! Пак ли драмите на Валето? Тежка съдба, окей, но тя постоянно си мисли, че като е в ролята на жертва е по-атрактивна. А реално цялото това манипулативно държание я загрозява още повече.
Пред другите момичета е злобна, а пред Алек “аз съм жертва”. Тези жени са най-противни!

# 551
Махнала била жалбата… нелепици пълни…

# 552
Валерия ..тъпо парче.

# 553
Само привлича вниманието,въздухарка

# 554
Офф... Нямам думи, нямам коментар.
Съчувствам на жертвите на насилие, аз самата съм била тормозена (само психически), но това, което прави Валерия, е много тенденциозно и го прави с користна цел.

Общи условия

Активация на акаунт