ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 5!

• 106 348
  • 2 265
  •   1
Отговори
# 795
ако не излезе сега, все си мисля, че я гласят за роля по-нататък. както беше михаела или другото момиче с любовника миналия сезо. до половината сезон дума не бях обелили, ама после до финал

# 796
Васка мисля, че пейка срещи си е имала. Със сигурност знаем за една, която не ни показаха. Сигурно е имало и още, което ме води на мисълта, че наистина нарочно е отрязана от продукцията.
Няма да ми липсва

# 797
  • България
Утре ще се посмеем.

# 798
Силви става все по-плашеща...

# 799
Някаква психоза май ги обхваща.

# 800
Много продуктивен коктейл, ергенът ги отметна половината тази вечер. Joy
И може да ми се е сторило, но сякаш с Нани направо му блестяха очите, гледаше я с един разтопен поглед, нежно и очаквателно. С Магдалена не видях нищо подобно. Да, казваше необходимите думи, но не видях тръпка в очите му.
Тоя поглед го измервай със спиртомер, не с очите си.

# 801
Промото за утре е къртач😆

# 802
  • София
Опа Милена се притеснява за живота си, значи Силвето им е направил е черна магия. Факт!

# 803

Наистина голям сеир се очертава. Чак пък да крият ножове... Но трябва да и се признае на Силви, че докарва изражения като на психопат от филм на ужасите.

# 804
  • София
Някаква психоза май ги обхваща.
Направо ще се тресе къщата.. явно изолацията им действа, то реално колко дни трябва да са вече там?

# 805
"Това беше като филм на ужасите!" .. да не би Теа пак да се е гънала? 😂

# 806
Психоза или не, Силви се държи неадекватно и зловещо от самото начало. Покрай драмата с Габа остана малко на заден план, но сега ще се разгърне.

# 807
Целуна Виктория, изгони Васка.
Силвия продължава да се "разгръща", абе странна работа от всякъде. Laughing

# 808
Сериозно ли всички тези хиени и горгони са много притеснени от момиче като Силвия.. Доста смехотворно, пак слабичък сценарий

# 809
  • София
И какво, Пиянката се оказа права още в ден 1 за Силвито.
Не бях го гледал 2 седмици, но следващия епизод ще се гледа 😀

Общи условия

Активация на акаунт