ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 5!

• 106 276
  • 2 265
  •   1
Отговори
# 825
Чу се нещо за киселина… Да не би да са се заплашвали със саморазправа, след като излязат? От анонса на БТВ за тази седмица излиза, че Алек ще изгони някоя за неприемливо поведение и тя ще си тръгне като дори откаже да каже чао. Освен Виктория и Силви, не се сещам коя друга би си тръгнала по такъв начин.

# 826
Може, нали е искала да съди момичетата след предаването, май.

# 827
Силви ще е сигурно , другата седмица според мен Киара, Барбара или Кристина ще си ходи

# 828
Може, нали е искала да съди момичетата след предаването, май.
Да, искала да ги съди за клевета, задето я наричали зловеща, вещица и т.н. Което категорично оборва твърдението, че се държи така нарочно.

# 829
Явно ще гонят Силви, но тя си е с биполярно разстройство и няма как психилогът на предаването да не го е видял.

# 830
  • София
Някой успя ли да прочете , какво пишеше на плочата от което стана драмата между Силви и Надя май..
Иначе утре май ще е големият разврат на събитията. А и както други го казаха, не мога и аз да си обясня какъв е този страх от нея, че даже и Барбаронът яко трепери. А тя е като феичка Силвито.
Да не се окаже само, че интересното е промото, и утре да са едни приспивни и скучни 3 часа...

# 831
  • София /Абсурдистан
Много е трудно за изтърпяване това уникално тъпо и елементарно същество Тея.

# 832
Със закъснение гледах но добре че си бях сипала един Джак, тая целувка с Виктория нямаше как да я понеса без негова помощ. Защо бе Алек, защо го направи, нямаш ли малко самоуважение....

# 833
Силви е високомерна и самомнителна, но не мисля, че проблемът ѝ е психичен, по-скоро спекулира със страха на другите. Изкефи ме как си засвири с хармоничката посред скандала и после сардоничния ѝ смях.

# 834
Катето ли е?

# 835
Защо бе Алек, защо го направи, нямаш ли малко самоуважение....
Не знам... 🤔 Имам чувството, че не може да понесе да гледа разстроена жена и като не знае какво да я прави, бам - целувка! 😆

# 836
Силви е високомерна и самомнителна, но не мисля, че проблемът ѝ е психичен, по-скоро спекулира със страха на другите. Изкефи ме как си засвири с хармоничката посред скандала и после сардоничния ѝ смях.
Не знам, не знам. И аз така си мислех, но вече не съм сигурна. И така цял сезон. Връщам я в списъка. Няма да я коментирам повече.

# 837
  • София /Абсурдистан
Много лошотия съчетана с много алкохол, това не води до нищо добро.

# 838
Силви ще е, затъмнили са я в сайта на бтв
Taм са затъмнили и Надежда и Йоана.

# 839
Големи жени да вярват в магии и демони ....ми те по неадекватни от неадекватната Силва Толкова са елементарни,че Силва ги пуска по пързалката без усилие

Общи условия

Активация на акаунт