ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 5!

• 106 285
  • 2 265
  •   1
Отговори
# 1 320
  • София
Горкия Алеко!! Взе да мига на "заето". Не мога да хвана какво става, вика. Не ти и трябва!!

Много забива сайтът, има нечиста сила.

# 1 321
Само идея нямам коя ще гони днеска, Криса се постара днес, колкото може, и ще вземе да я остави.

# 1 322
  • София
Маги се надпреварва с Надежда. Това я задвижи.

Маги няма шанс.. няма класата на Надежда, не може да ѝ стъпи на малкия пръст, по това, което ни показват. Надежда е мила, жена, женствена, има такова излъчване, докато това, което представят от Магдето е злобно, противоречиво, сама не си вярва на някои тъпотии, които казва, гаранция.

# 1 323
  • here and now
Мамата искаше да докажа, че съм човек.
Явно за вещици ни вземат...
Вероятно Силвито нещо е подразнило продукцията..
Май ще си ходи тази вечер...

# 1 324
  • София
Маги изревнува от Надя и времето, което прекара с Ергенина. Госпожа брекет е толкова фалшива и налетя на целувки

# 1 325
  • Варна
Някой беше написал, че в реалити имало практика винаги да работят микрофоните, денонощно.

Дано да е така и да се знае истината. Казала ли е Силви такива неща.

# 1 326
Каква класа в Надежда?
Най-много А класа. 😂

# 1 327
Дъвче си едно, че не е говорила с Надя. Ама Надя не твърди, че ги е казала на нея! Другите твърдят, че ги е говорила тия работи по адрес на Надя, не на нея, а за нея. И с това се надява да се измъкне.

# 1 328
За съжаление, нито едно от момичетата не ми харесва на външен вид.
Маги е най-слаба и наистина това създава чувство на финес, но пък има много дълго лице.
Тази година има няколко момичета от малцинствата, нали?

# 1 329
хармониката -бррр - сега Силви да не "разпарчатоса" Алеко зад храста Trollface

# 1 330
Криндж. Толкова да не можеш да усетиш ситуацията? Със сигурност Силви има някакви личностни проблеми. Да не казвам ментални.

# 1 331
  • тук и там
Застигна ни проклятието на Силви,нещо се бъгна мамата.Ергеня ще гони Силвито и ще остави останалите психо.Жалко.Щеше ми се това нелицеприятно създание Горджиса да излезе,ама няма да е..

# 1 332
Да се насладим последно на хармониката...че май тя ще си ходи тази вечер...

# 1 333
И аз трябваше да се идентифицирам като човек за бгмама.
Силви свири на хармоника, Алек  гледа на нея като фосил.
Милена отпада от групата на интелигентните.
"Ще вземемЕ"...и прочие Ме-та.

# 1 334
Чуден сценарий за втория български хорър (след "Вила Роза"), би могъл да стане с тая самодива и хармониката... Щерева, ако почерпиш от идеята ми и се напънеш да го сътвориш, спомени ме в предговора и и да почерпиш после.

Общи условия

Активация на акаунт