ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 5!

• 107 726
  • 2 265
  •   1
Отговори
# 1 380
И двете заслужават да си ходят.
Ако става въпрос за Магдалена и Надежда, хайде нека поостанат, че да си вървят по-скоро други дразнители. Но и двете са с инфантилно поведение, толкова са се вживели в ролята да покажат, че не са стари, а млади и пълни с живот и детска наивност. Едната говори за себе си като за момиче и ръси любовни клишета от лексикон на тийнейджърка, очаквам скоро да я видя ухилена на две опашки с брекетите и карирана поличка с бели чорапки. Другата пък е много куул майка и е дива бунтарка, която си "бръчка ей така нослето" като е сърдита и по цяла нощ не спи, за да задобрее в електронните игри. Иначе имали предимство, защото са улегнали и с опит. Пффф.
ПП: Тази вечер най-нежна и хубава е Мария.

# 1 381
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Силви и хармониката и си тръгват, останалите ще спят спокойно.

# 1 382
  • here and now
Да видим, коя ще е следващата нарочена...
И двете заслужават да си ходят.
Ако става въпрос за Магдалена и Надежда, хайде нека поостанат, че да си вървят по-скоро други дразнители. Но и двете са с инфантилно поведение, толкова са се вживели в ролята да покажат, че не са стари, а млади и пълни с живот и детска наивност. Едната говори за себе си като за момиче и ръси любовни клишета от лексикон на тийнейджърка, очаквам скоро да я видя ухилена на две опашки с брекетите и карирана поличка с бели чорапки. Другата пък е много куул майка и е дива бунтарка, която си "бръчка ей така нослето" като е сърдита и по цяла нощ не спи, за да задобрее в електронните игри. Иначе имали предимство, защото са улегнали и с опит. Пффф.
Криса и Силвия имах предвид..

# 1 383
Горджъса да тича да връща ножовете, че не могат една филия да са отрежат. А като гледам наблягат на филиите.

# 1 384
  • Пловдив
Спокойна нощ, дРами! Grinning

# 1 385
Който прави шоу го изхвърлят, интересно продуцентско решение. Освен всички да са скрити лимонки и всяка да си има по един епизод в който да избухне и омаца пейзажа, не виждам как иначе ще задържат интереса нататък.

# 1 386
  • София
Стори ли ми се или Алеко не й каза и една дума на изпроводяк?

# 1 387
  • here and now
Силвия отказваше да участва в игрите, сигурно е имала и други претенции и продукцията ѝ организира изпращането...

# 1 388
Горджъса да тича да връща ножовете...
НЕ! Опасно е. Че на Алеко баш сега му иде да си пререже вените!
И на мен също.

# 1 389
Горджъса вика на Силви “тръгваш си заради твоята самоличност” 😃

# 1 390
  • here and now
Сериозно преиграват... всички....

# 1 391
Всички хубаво, изпидуркаха Силви, но тези неоправени легла ми бъркат в здравето. Как може да не си оправиш леглото цял ден. Това ме потресе най-много накрая 🤢

# 1 392
преигравате вече с музиката - продукцията

# 1 393
Иии, другия път Силвито ще дебне зад някоя палма...
Промъкнала се тайно в имението.

# 1 394
Веднага си намериха нова мишена.

Общи условия

Активация на акаунт