ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 5!

• 106 251
  • 2 265
  •   1
Отговори
# 1 410
Ами явно си харесва не само лелки ами и побойнички

# 1 411
Аз нещо изтървах, когато преди рекламите Алек каза на Силви да го погледне в очите и да му каже истината. Тя каза ли му нещо или засвири с хармониката. Нещо ми се изгуби този момент
Общо-взето си пя нейната песен, че всички дружно лъжат, а тя е Света вода ненапита.
Честно, много се радвам, че се махна. За мен наистина е психопат и ме напрягаше.

# 1 412

Хаха, тази Барбара като му прасне един и ще му свирнат ушите. Много е ячка.

# 1 413
  • гр.София
Каза му,че казва истината ,но не го гледаше в очите.
После реши да му свири. ( Защо, момиче?!)
В този сезон са събрани най- противните момичета,като питбули са и се групират на глутници.

# 1 414
  • here and now

Хаха, тази Барбара като му прасне един и ще му свирнат ушите. Много е ячка.
Той затова си я държи, че знае ли се как ще се отнесе с него на изпроводяк...

# 1 415
Горкия Алеко!! Взе да мига на "заето". Не мога да хвана какво става, вика. Не ти и трябва!!

Много забива сайтът, има нечиста сила.

Има нещо такова. Ето, написах негативен коментар за Силвата и едната крушка в хола ми започна да премига JoyJoyJoy
Анатема!!!
Наблюдавай бойлера 😂

# 1 416
Уж гледахме Ергенът,а то Съдби на кръстопът.

# 1 417
Значи. Силви е за психиатър. Валерия и Милена за психолог. Пам - не мога да преценя. Защо са в предаването? Въпросът е към продукцията.

# 1 418
  • София
Аз вярвам на Надежда, Милена и Криси. Последната прекали, но трите спят в една стая със Силви и потвърдиха една и съща история. Не е като Алек да е имал интерес към Силви, че да се опитват да я разкарат.

# 1 419
  • Пловдив
Въпрос от фейсбук: "Какво ли ще стане, ако посред нощ чуят звука на хармониката? 😅😅😅"

# 1 420
Аз нещо изтървах, когато преди рекламите Алек каза на Силви да го погледне в очите и да му каже истината. Тя каза ли му нещо или засвири с хармониката. Нещо ми се изгуби този момент
Тя потвърди, без да го гледа в очите, че казва истината, но по реакцията и коментара му беше очевидно, че не й вярва. И й каза нещо от сорта на "всички" ми разказват една версия, а ти друга като се има предвид, че той говори по темата само с Кристина...
ПП: Много грозно изпращане на Силви. До една бяха като в глутница срещу нея и бяха суперсамодоволни от всеобщото си поведение. Бляк. Хайде, време е Силви да ходи да си отпушва нежните, умни и великолепни женствени чакри.

# 1 421
Имат си психолог -  Анито Вл., тя ги  консултира преди да влязат в кадър.

# 1 422
  • София
Още не съм догледала, ама не се сдържах. Силвито не е със света и вярвам, че е говорила тези неща. Ама гледам Горджъса как демонстративно вади ножовете, подрежда ги един по един за пред камерите, и после един по един ги прибира. Толкова е прозрачна в опитите си да се направи на интересна и да печели от тази ситуация. Дори на фона на приказките на Силви, тази вечер противното поведение е на Горджъса. Рядко гнусно същество.

# 1 423
Гледам пак Васка. Ми не е красива. Хубава донякъде. Явно вече зрението ми е развалено. Нали Дърти-Кърти.

# 1 424
Определено предпочитам Силви да беше останала. Тази Кристина ми е като някаква преждевременно състарена свекърва, която само мърмори, клюкари и нарежда. А Миленка вече успешно се вписва във всеобщия цирк. Май и тя се пооживи и й дойде музата да обяснява наляво и дясно кой какво казал, кой какво направил и тн. Като цяло последните епизоди много измислена драма, много нещо. Това с ножовете не знам по-нелепо дали можеше да бъде.
Тройката от четворката, без Мария, се надявам скоро да си тръгнат, но май-май няма.

Общи условия

Активация на акаунт