ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 5!

• 105 978
  • 2 265
  •   1
Отговори
# 2 100
  • София
Силви би трябвало да е на 32-3 години в момента. Определено изглежда по-малка.

# 2 101
На мен Екатерина ми е най-красива, но оказа се, че без грим е най-обикновено момиче. Все пак не може 24/7 да се поддържа такъв грим. А и какво ще прави, когато модата на този тип очна линия отмине?
Леле какво ли ще прави наистина, ами сигурно ще я коментират в някой форум, жени които не е ясно как самите те изглеждат колко е ретро, демоде и не в тренда. Grinning
Скрит текст:
Защото всеки иска да е в тренда, повечето изглеждат безумно, вместо да погледат кои неща на тях лично им отиват, и кои не. От много трендове сега повечето са останали без вежди и си ги татуират, е поне не толквоа безумно колкото преди няколко години, когато изглеждаха като с нарисуван черен маркер. Харесвам хората да имат индивидуалност и мисъл в главата, да изразяват себе си външно по начин, по който това импонира на вътрешното им усещане, а не с идеята да правиш нещо само защото е модерно и да бъдеш смешно-страшен киборг. Нани е едно огромно разочарование, като се започне от ужасния прякор, който сама си е дала... не разбирам защо тук стана масова любимка.

Радвам се, все пак че повечето коментари са на какво харесваме у някои момичета. По необяснима причина за мен Теа ми е най-красива и много симпатична, фолк никога не съм слушала, виждам че е прекалила с някои неща - най-вече безумния грим, без него е по-добре. Но тя е артистична и много екстровертна натура, сега може и да ме убиете, но мисля, че тя е чиста душа Grinning и далеч няма да става някоя държанка, или да има до себе си някой женен чичко. Втората по хубост ми е Надя, толкова чаровни тръпчинки, винаги съм харесвала и искала да имам тръпчинки, и изобщо кожата и тялото са много хубави, и усмивката. Те двете са коренно различни като типаж с Теа, а са ми любимки, не за сърцето на ергена, но най-симпатични. И другите хубави са ми Катето - много екзотична и сладка, Васка и Силви, на Киара само тялото, много е безлична и тази уста е отвратителна.  Но като цяло мога да изброя у всяка поне едно нещо във външния вид или типажа, което и допада.

Точно от позицията на 58 годишна, която не изпитва необходимост да се гримира го казвам.

# 2 102
  • Бургас
Силви е на 32,  декември ще направи 33г., определено има по-младежко излъчване, но след няколко години ще е попрехвърлила добрата репродуктивна възраст, нейната цел е успешен мъж и семейство, а за това ЕГН-то има значение, тя е на пазара на хубавите моми доста години, а принц няма, вероятността да се появи намалява, затова е толкова нецентрирана и обсебена от карти, мантри и тн, вижда че само да хубавее и да се прави на умна, не е достатъчно, ако беше, вече щеше да е с мъж и 2-3 деца

Последна редакция: нд, 31 мар 2024, 14:26 от bur02

# 2 103
За семейство нищо не съм чула, единствено че иска да ходи по срещи “да се целува” и да ѝ купуват диаманти, защото много ги обичала. 🙄

# 2 104
  • София
Силви наистина младее значи. Преди време някой спореше за това кой как изглеждал за възрастта си. Ами ето разликата между Силви и Магдалена - на едната давам под 30, на другата над 40, а ги делят няколко години.

Иначе това, че някой има ретро визия, не значи, че недоразуменията на пластичната и естетична хирургия, които преобладават този сезон, са много тренди и модерни. Да не се бъркат нещата, това са хора, които са се докарали до карикатурен вид и в това няма нищо похвално.

Иначе на мен Тея не ми е хубава. Видът й ми на селско девойче, предполагам подсилен от ретро чалга визията и изражението на дълбока простота. Но пък явно допада на доста хора.

# 2 105
  • SF
Теа има много чалга вид, но най-странното решение са тези ненужно дълги екстеншъни, прикачени под рехава изгорена косица. Тя има и чалга поведение  с чупенето на устничките, ъгълчетата им сочат надолу, фъфленето, мигането, бръчката над носа. Много ми е ретро това мрънкане. По този начин мацките си омилостивяваха мутрите.

# 2 106
На Силви най-малкият 'и проблем е визията, момичето е красиво, ако не беше смахната и не живееше в друг свят, щеше да е супер.

# 2 107
Силви ми е наборка, т.е. в края на декември трябва да навърши 33г., както отбеляза и bur02.🙂 И понеже не участва в Надкаст, ето нейната натална карта, яко някой го интересува😀:
Скрит текст:

# 2 108
За Силви е ясно защо още не е минала под венчилото - има свръхочаквания. Диаманти, яхти и голяма сватба са неща, които 95% от българските мъже не могат да ѝ осигурят, а тя си е наумила, че ги заслужава. Според мен е хубава жена, но не е толкова умна, колкото се опитва да се изкара.

Другата, която има доста големи очаквания, според мен е Маги. Но тя поне се движи в хайлайфа и има достъп до мъже с по-високи доходи.

# 2 109
  • София
И да е имала достъп Силви, пак няма как такъв какъвто тя иска да я заиска баш нея.

# 2 110
Това с големите сватби също ми е малко ретро. А тя самата пак си противоречи. На играта с пайовете се размрънка, че хората по света гладували, пък видиш ли продукцията разхищавала сметана… В същото време искала големи диаманти, сватба с поне 200 гости и т.н.

# 2 111
Силви има същите проблеми и в реалния живот. Разгледах и постовете от преди няколко години и там същата история как не я разбирали приятелите, как и завиждали и т.н.
Примерен пост от стената и от 2018.

Последна редакция: нд, 31 мар 2024, 15:26 от Коте_моте

# 2 112
  • София
Аз наистина не виждам за какво някой би могъл да завиди точно на Силви.

# 2 113
  • софия
Силви има същите проблеми и в реалния живот. Разгледах и постовете от преди няколко години и там същата история как не я разбирали приятелите, как и завиждали и т.н.
Примерен пост от стената и от 2018.

След изгонването и при интервюто с Наум той и зададе подобен въпрос. Случвало ли и се е отвън да има подобни пререкания и как я приемат хората. Отговорът и беше много йезуитски, но все пак призна, че не и е за първи път.
 Проблемът и е, нереално високата оценка, която има за себе си и абсолютното незачитане на околните.
 Те беше убедена, че танцува прекрасно, свири прекрасно, че е дама, че е неустоима и е дошла за да я оценят и най-накрая всички да видят и признаят, че тя е някакъв нов вид висше създание.
 Когато не се получи и и отнеха и последния шанс да има среща с Алеко, тя просто изплиска легена. Не очакваше, че пред камери момичетата ще разкажат за държанието и извън тях и я хванаха неподготвена.
 Като сложим и тушевските мурафети и жаждата на Горджъса да блесне и стана един голям отврат.
 Радвам се, че напусна, както се радвах, когато изпидуркаха Милица. Абсолютно недопустимо е за мен да вкарват подобни образи и за това обвинявам Ани Владимирова и Тушев. В състояние са да прекрачат всякакви морални граници за скандала и гротеската. Грозна история.

# 2 114
„Вината не е моя, не е моя..." Вярно е. Всичко идва от родителите.

Общи условия

Активация на акаунт