Нашите second hand находки- тема 50

• 98 724
  • 742
  •   1
Отговори
# 255

Една от последните ми покупки ще се разходи по  позабравените замъци и стари калдъръми.
Беше чисто нов и ми лепна веднага.
Много доволен съм от него.
Цветът е уникален.

# 256

Една чанта ,имам и други находки,но не са нищо особено,два джегингси и няколко блузи за работа.Работя в склад,където е много мръсно и прашно и винаги си купувам такива дрехи.

# 257
Zig zag в София Младост затворен ли е?

# 258
Sunglasses

Последна редакция: вт, 11 юни 2024, 21:22 от Г-жа Рамацоти

# 259
  • Бургас
Г-жа Рамацоти, отново си със супер находка. Само Слоги ми стигаше да ти завидя.

# 260
Слоги е супер находка!
А от коя ВУ?

# 261
В подлеза под моста на влюбените

Последна редакция: ср, 12 юни 2024, 09:23 от Г-жа Рамацоти

# 262
# 263
Здравейте,вашите снимки ме връщат във времето ,когато детето беше малко и съм излизала на разпродажба от зала Б в мания с цяла торба дрехи за детето и мен.
Вече е голямо и не можеш да го излъжеш да носи такива дрехи,но аз съм им фен.
Гледам в Мания и Ремикс продават дрехи на Праймарк на цени олеле майко.
За мен това е най-боклучавият магазин Евър и не мога да разбера,защо англичаните го обичат толкова много.Аз си купувам от там дрехи за в къщи и за работа,като за около 3-10 паунда биват.
Едно време всички бяха луднали по този Джордж и беше много фешън детето ти да е облечено от там,в продавалника,дори в ВУ магазините я имаше.Ех,сега вече не се прибираме в детската номерация,защото е по-висока и от мен.Като се замисля с дрехите ВУ детето имаше дрехи,които другите нямаха,дори като гледаме снимки от онова време ми казва,че още тогава била с добър вкус и стил.
Хубав и спорен ден

# 264
  • София
Ремикс имат безплатна доставка над 99 лв. днес. То ще е пак за един ден сигурно...

# 265
  • София/Севлиево
И сега има много фенове на Джордж,ама честно казано аз предпочитам Пепко и Синсей-едно и също е като качество и като цена (гледам Тему и Шейн и при тях цените са сходни, качеството е според зависи).
Няколко попълнения в гардероба на дребния

В най-близкото село бяха направили карбут по подобие на тези в Англия и ми излязоха почти без пари.Купих му и няколко играчки пак за смешни пари и с нетърпение чакам следващата подобна разпродажба.

# 266
Днес се връщам с една готина рокличка от Humana за 3лв на Exact. Не съм ги чувала, но като прочета made in Italy и ми става мило на душата Grinning

# 267
  • София
Днес се връщам с една готина рокличка от Humana за 3лв на Exact. Не съм ги чувала, но като прочета made in Italy и ми става мило на душата Grinning

Рокличката е много хубава !
Поздравления !

# 268

Рокличката е много хубава !
Поздравления !
Да-а-а, въпрос на вкус!

# 269
Припомнете ми моля, ако в Ремикс върна цялата поръчка, безплатно ли беше връщането или само ако има дефектен продукт?

Общи условия

Активация на акаунт