Нашите second hand находки- тема 50

• 98 734
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте, включвам се в темата,купувам дрехи втора употреба от доста време, много добри попадения имам, дори зарибих мъжът ми, който беше много против. Обаче нещо изтрещях и започнах да се замислям дали наистина могат да носят някаква лоша енергия. По принцип никога не съм вярвала в подобни щуротии, но явно майчинството не прощава. 😂 Купувам и на двете си деца и намирам уникални дрехи. Но все пак...какво ви е мнението и притеснявали ли сте се някога за това?

# 316
  • Бургас
...какво ви е мнението и притеснявали ли сте се някога за това?
Не

# 317
# 318
# 319
Всички, които сме в темата вярваме в собствената си енергия  Simple Smile . Човек е биологичен носител на електромагнетизъм. Неодушевен предмет носи 0 заряд, освен ако по него няма бактерии, гъбички (все пак и те са част от живата природа), но затова старателно си ги перем.

# 320
  • София/Севлиево
Вече не,но имаше такъв период, когато за свое успокоение преди да изпера дрехите ги ръсех със светена вода...

# 321
Кожена раница

# 322
Обаче нещо изтрещях...
Сама сте си отговорила Simple Smile))

# 323
  • Пловдив
Преди да поема енергията им, отиват в пералнята 😉
Енергията идва от хората, а не от предмети и то такива, които изобщо не е сигурно при кого ще отидат.

# 324
То всичко е енергия. Всичко е направено от едни и същи въртящи се електрони, и звездния прах, и предметите, и хората. Навсякъде по земята е било гробище и са умирали хора, и всичко се върти и върти. И енергията се върти, и материята...даже и пластмасата се върти и вече е в телата на новородените. Повече ме притесняват енергиите на Фукушима и Чернобил, дето ще се въртят вовеки, отколкото на някой парцал от ВУ. Виж, вярно си е,  ако е от свеки, ако ще Шанел да е...по друга му е енергията...но това май се нарича проекция. И е в главата.

# 325
Чудя се като карат коли втора, че и пета употреба как не ги притеснява енергията им, а за дрешоляк се притрисат.

Имах персонални кодове за Ремикс тези дни, но се въздържах

# 326
Когато купиш имот, и там има енергия. Оооом.

# 327
Еми по-ниската цена носи много добра енергия, затова Simple Smile
Честно казано, навремето рециклирането и екологията ми се виждаха глупости, но напоследък не смятам така и определено предпочитам нещо измайсторено, рециклирано, ползвано, да му вдъхна още малко живот, вместо да генерирам още боклук и още покупки. То след нас и потоп, ама що пък да е от дрехи.

# 328
  • Stuck in a moment
Супер находки показвате, момичета 🤩
Съблазнявам се да прескоча да прегледам какво има, а си бях обещала въздържание за лятото, че се препълних у нас...
За енергията....Аз пък си казвам, че освен удоволствието от нещо, което харесвам и на ниска цена, правя и по-екологичен избор. Тоновете дрехи, които се изхвърлят са голям проблем за природата, по-добре да дам по-дълъг живот на някоя. Едно пухено яке от килото го носих 4 години например.

# 329
  • Варна
Единствената енергия, която усещам от ВУ е, че ме привлича в повече. "защо да не го взема, 3-4лв. е"
Ходя в месеца няколко пъти и трупам в гардероба. Започвам да има повече дрехи, защото винаги има някоя находка.
Гледам да хвърля дрехи, които вече не ми стават или не се вписват вече в стила ми.

Последно време залагам на аксесоарите
Чантичка през кръста
малка чанта за организация на голямата чанта
чантичка за пътуване
намерих си закачалка за чанта
няколко колиета

Сега дебна една кожена чанта за пренасяне на документи и една за грим.
Преди 2 седмици намерих и 18+ играчка и беше малко странно как са я лансирали на стилажа

Общи условия

Активация на акаунт