Нашите second hand находки- тема 50

• 97 791
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
  • Ямбол
Ауу, Дейзи, какъв си разкош! И нямам предвид роклята Heart Eyes

Аз с една находка от Ремикс - https://www.sagana.pl/torebka-kopertowka-wojewodzic-1866/FL18/Z
Чисто нова е, с етикета, идеална ми е като размер и модел.

# 676
  • Варна
Ауу, Дейзи, какъв си разкош! И нямам предвид роклята Heart Eyes

Аз с една находка от Ремикс - https://www.sagana.pl/torebka-kopertowka-wojewodzic-1866/FL18/Z
Чисто нова е, с етикета, идеална ми е като размер и модел.
Благодаря ☺. Чантата ти е супер! Много харесвам такива модели. Напомнят ми на времето когато бях дете и се фръцках с чантите на майка ми. Имаше една такава подобна в червено, отгоре с метална закопчалка.

# 677
Help... Взех кожени ботуши за малкия от мпулса (гладка кожа). Проблемът е, че са розово-червени на цвят.  Знаете ли как да им променя цвета, поне да не е розово?

# 678
  • Пловдив
Ако нанесеш кафява боя?

# 679
Аз да дам отчет за прането на кожения панталон в пералнята: супер стана на 30 градуса програма ‘ръчно пране/вълна’ с доста омекотител. Подгизнал излезе, но го отцедих на закачалка в банята после и стана супер.
Обаче вчера го обух, клекнах с него за проба и… дотам. 🤣🤣🤣
Добре поне, че не се бръкнах за скъпо химическо чистене 😊.
Весел и усмихнат ден от мен.

# 680
  • Sofia
Цепна ли се?

# 681
Да, естествено. Едното коляно цялото се нацепи. Дупето беше ОК, ама… добре, че се сетих вкъщи. Иначе щеше да е страхотно изживяване 🤣

# 682
Ами и аз от това се опасявам - че като се натопи цялото, било във вода, или химикал, това компроментира здравината и лесно се цепи.

# 683
  • Sofia
А дали е бил от ест.кожа 🤔?
От едно пране веднага така да се скапе ...

# 684
  • Mediterraneo
Зависи и колко е стара кожата, може и да не е от прането.

# 685
Здравейте,ето я моята находка от днес,блуза на White Stuff,аз я купих за 4 паунда.Има едно магазинче,където винаги има хубави неща на цени до 10 паунда.Англичаните са луди по този тип магазини.

Намалена е 22 паунда,на редовна цена е 55 паунда,които никога няма да дам за това блузе

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 19:22 от marga1977

# 686
От доста време не бях посещавала ВУ, днес минах пред Мания Опълченска в търсене на суичъри. Днес е бил денят за зареждане, но останах потресена - сумати дрехи с големи дупки и петна Confused . Аутлет зоната я нямаше. Останах много разочарована.
Все пак се сдобих с един къс гащеризон на Levi's от 100% памук и без никакви дефекти. После ще го снимам.

# 687
Мания с кройки като за мен Heart

# 688
  • Бургас
От Хумана от вчера, 6 лв. За едно отидох, с друго си тръгнах.

# 689
От Хумана от вчера, 6 лв. За едно отидох, с друго си тръгнах.
Прелест!Носете си го със здраве!

Общи условия

Активация на акаунт