Нашите second hand находки- тема 50

• 98 703
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
Как се процедираше, когато се връща цяла поръчка към Ремикс, относно сумата за доставка, която трябва да е за тяхна сметка?
Предварително им пиша имейл ли?

# 376
Позови се на чл. 50 от ЗЗП:

https://blade.bg/mobile/content/details?Id=105&langId=0

Според условията в сайта им, можеш да упражниш правото си на отказ и само за един артикул от поръчка с няколко артикула.
Виж им условията за подробности.

# 377
  • Пловдив
Чаршаф

# 378
В Мания този месец детските дрехи са с -40% намаление. Заредих шорти за другото лято, че те са ми най- оборотни и трудно за намиране Wink

# 379
а за деца на година и седем размер 74 има ли къде да гледам това намаление може ли линк имам момиченце

# 380
а за деца на година и седем размер 74 има ли къде да гледам това намаление може ли линк имам момиченце

Само за физическите магазини важи.

# 381
Два спортни топа с етикети и тениска от Ремикс, доволна съм.

# 382
Днес минах покрай новата ВУ в Люлин и я снимах:

И нали пише ново зареждане - влизам да разгледам. Имаше малко неща, повечето на цена за брой: рокли и панталони по 8 лв/бр; тениски и къси панталони по 4 лв/бр; обувки 16 лв/кг; бански 2 лв/бр; бельо 4 лв/бр; имаше битово и чанти, но не запомних цените.
Магазинът много ми прилича на Мъпетите и ми създава същото неприятно усещане, но пък някой може да си има късмет и да си намери нещо хубаво.

# 383
  • София
Днес минах покрай новата ВУ в Люлин и я снимах:

И нали пише ново зареждане - влизам да разгледам. Имаше малко неща, повечето на цена за брой: рокли и панталони по 8 лв/бр; тениски и къси панталони по 4 лв/бр; обувки 16 лв/кг; бански 2 лв/бр; бельо 4 лв/бр; имаше битово и чанти, но не запомних цените.
Магазинът много ми прилича на Мъпетите и ми създава същото неприятно усещане, но пък някой може да си има късмет и да си намери нещо хубаво.
Къде се намиа този магазин?

# 384
Люлин 10, срещу пожарната.

# 385

Само за физическите магазини важи.
8,30 лв!

Дори след пране якенцето има малко петно на едното ръкавче, ще пробвам с някакъв препарат за петна.

# 386
От самолет не личи. Чудесна находка!

# 387
Има есенно/зимно детско в Мания ли?

# 388
Има есенно/зимно детско в Мания ли?
Да, от Асеновград. Малка кошница с блузки, пуловерчета, джинси имаше и клинчета.

# 389
  • Пловдив
От фейсбук страница /и друг път съм купувала от този продавач/

От сума ти време търся черешки, днес случайно си немерих пли това на смешна цена, като видях колко вървят тениските на марката /iriedaily/

Последна редакция: пт, 09 авг 2024, 23:57 от Десиссслава

Общи условия

Активация на акаунт