Нашите second hand находки- тема 50

• 98 699
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
# 391
  • Пловдив
От Фреа Пловдив

# 392
Като видях зимното екипче от Мания Асеновград, се занесох до близката ни тук - София, Сливница. Споделям, че зареждането е все още изцяло лятно, детското заемаше по-малка част от обичайното, нямаше и клиенти в магазина, въпреки деня (зареждане). Явно не само на мен ми е писнало от летни дрехи Simple Smile

# 393
Тези дни си се рових за някакво намалено Speedo Endurance и попаднах на незнаен за мен аутлет и ву сайт. Грабнах си два аутлетни за 15-20 лв. всеки. Щях да обера и други, ако имаше, ама уви. Цветовете са доста по-ярки от снимките от нета, които намерих набързо.
Скрит текст:

# 394
  • Пловдив
Бихте ли споделили сайта?

# 395
Да, ето
Скрит текст:
https://shoppingland.bg/
Стори ми се съмнителен като видях, че идват нещата от Белене и за пръв път отворих пратка в Спиди, но всичко е ок.

# 396
  • Бургас
Хуманите, А магазини, днес и утре са на 50 %. Днес ,скромно ...само една рокля от Александровска
Скрит текст:

# 397
  • Бургас
Хумана,Лермонтов, на 9 лв
Скрит текст:

# 398
  • София
Сандалки Primigi, излезнаха 3,40. В интернет намерих модела за 123 лв. За момченце са, но просто нямаше как да ги изпусна и паснаха идеално на крачето на дъщеря ми

# 399
От Фрея Младост за 2 лева.
Не че нямам якета, но снобът не устоя 😂

# 400
Завидях.
Страхотно попадение за 2лв
Примиджи да много качествени и съответно не евтини обувки
Браво!

# 401
  • Stuck in a moment
Супер находки и малките краченца в малките сандалки са ми толкова умилителни 🥰
Аз днес минах през Хумана, но бяха все летни дрехи и някакви доста смотани есенни, малко на брой.
Нищо не взех. Пълна съм с летни дрехи.

# 402
Аз днес минах през Мания Велико Търново. Накупих дрехоляк за догодина за детето.  3 лв на бр беше в зала Б, в зала А 28 лв / кг.

# 403
  • Пловдив
Одеало, което ще ползвам като килимче

Както japp17 спомена, снобът не устоя 🤣

Тук е любов от пръв поглед

# 404
  • Бургас
Деси, винаги имаш много добри детски попадения.

От седмица ме чака вкъщи кашонче със сандали/чехли от Ремикс и довечера ще имам възможност да се зарадвам или разочаровам. Ако е първото, утре ще се похваля.

Общи условия

Активация на акаунт