Нашите second hand находки- тема 50

• 98 676
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
Календар Мания-Димитър Петков-София
Имаше днес доста запазени обувки-дамски големи номера (42-44)
Скрит текст:

# 406
  • Варна
И от мен една рокля, датски бранд. Пролетно- есенна, но не издържах и я подносих. Добавих ѝ едно коланче. Много ми хареса, още като я видях на щендера я грабнах!

# 407
  • Бургас
Нацелила съм 2 от 3 чифта от Ремикс, така че ще се хваля. Тези от 12 лв ще ги подаря на някого, че не ми стоят добре, а не си струва връщането им. Ласкана не знам дали са чак находка, но пък са естествена кожа, много меки и леки.
Скрит текст:

# 408
  • Stuck in a moment
И от мен една рокля, датски бранд. Пролетно- есенна, но не издържах и я подносих.
Разкошна рокля, Дейзи!!! И с чехлите си върви много! 🤩
Колко ти излезе?

# 409
  • Варна
И от мен една рокля, датски бранд. Пролетно- есенна, но не издържах и я подносих.
Разкошна рокля, Дейзи!!! И с чехлите си върви много! 🤩
Колко ти излезе?
благодаря ☺. От ново зареждане в Бултекс хипер маркета за 7.40 лв. Харесах си още 1 рокля, но не посмях да я взема, бременна съм и не знам колко пъти ще я облека и след като родя как  ще ми стои. Та внимавам с дрехите в момента. Всичко искам, ама не смея…

# 410
  • София
Честито и леко бременеене!

# 411
  • Карлово
Вчера си вздех едни такива от магазин ВУ за 15 лв.
https://www.glami.bg/pikolinos/sandali-pikolinos-655-0732c5-t-mn … 688/#show-photo-5
 без следа от носене, ще кача снимка по-късно. Супер леки и удобни.

Два чадъра, много ги развалям, и един душ гел. Още не съм успяла да отворя корковата тапа. Май с тирбушон трябва.

Последна редакция: пт, 16 авг 2024, 11:48 от ДамаТрефа

# 412
Момичета някоя от вас ходила ли е в Textale (София на Стамболийски до НОИ)?? Отворен е от скоро, все си мисля да мина, но нямам път натам в работно време.

Също да покажа какво си взех от Мания ВМА - много лека рокля на h&м, изчистена черна блуза и един шал за морето. И си казвам, че приключвам с летните дрехи, пък ще видим Joy

# 413
Днес Ремикс имат безплатна доставка при поръчка над 30лв

# 414
Здравейте, момичета искам да подаря тези неща. Ако някоя дама хареса нещо, нека ми пише.
Скрит текст:

100% лен, m размер

подарени 😉

Последна редакция: вт, 20 авг 2024, 18:30 от Precious girl

# 415
Здравейте, момичета искам да подаря тези неща. Ако някоя дама хареса нещо, нека ми пише.
Скрит текст:

100% лен, m размер

подарени 😉
Вече си имат нов собственик Blush
С голяма благодарност към Прешъс се фръцвам:
Скрит текст:

# 416
Днес Ремикс дават ваучер за 20 лв отстъпка

# 417
Моят е 10 за 30, може би защото пазарувам рядко:
Днес Ремикс дават ваучер за 20 лв отстъпка

# 418
  • ...живея на последния етаж...
Само дето не е ясно за кои продукти се отнася. Това, което ми харесва, не го лови.

# 419
Само дето не е ясно за кои продукти се отнася. Това, което ми харесва, не го лови.
Редовният им номер.

Общи условия

Активация на акаунт