Нашите second hand находки- тема 50

• 98 653
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
Аз не искам да си запаметявам картата, но този път ми се забави кодът, който трябваше да въведа и не се получи плащането, а ми отчете ваучера като използван.

# 436
Освен да им пишеш имейл, че покупката е неуспешна, ако могат да възстановят ваучера? Не знам дали изобщо е възможно, то си е алгоритъм някакъв...

# 437
Лошо е, че е неработен ден. В делнични дни съпорта им съдейства, аз съм им звъняла.

# 438
  • София
ПОДАРЯВАМ !!!
Купени са от Спорт депо, обувани са мах 2 пъти. Нямат кутия, според мен отпред е велур, другото не мога да определя, но аз нямам навик да купувам от еко кожа и подобни. Не стават за много широк крак.

Скрит текст:

Обещани са !

Последна редакция: пт, 06 сеп 2024, 14:33 от Алекс:)

# 439
Аз не искам да си запаметявам картата, но този път ми се забави кодът, който трябваше да въведа и не се получи плащането, а ми отчете ваучера като използван.
Случвало ми се е да ми даде грешка на страницата за плащане, но са ми възстановявали кода за отстъпка автоматично до няколко минути.

# 440
Победа! Най-накрая си накупихме дънки и панталони с майка Simple Smile Хумана за по 2.50лв бройката

Тези на Gerry Weber ми пастнаха перфектно! Сравнително тънка дънка, като за пролет/есен Simple Smile

Още няколко модела, които да не повярваш също ми станаха! По-дебел деним.

Тези сивите на Zara, с едно страхотно яке на Bellissima Не изглежда много вълнуващо,но на живо се влюбих в него, а и материята отгоре е страхотна на допир. Незнам какво е. Прекрасно за преминаващият сезон Simple Smile

Много нежна блузка на Tom Tailor, айляк жилетка на Берешка и един вискозен шал.

Майка също успя да си открие няколко панталончета на добри марки  Wink

# 441
Яке найк 158 размер за детето

# 442
А цените какви са?

# 443
  • София

От манията във вторник за 10 лв

# 444
22 лева.. скъпо, ама ми хареса

# 445
Освен да им пишеш имейл, че покупката е неуспешна, ако могат да възстановят ваучера? Не знам дали изобщо е възможно, то си е алгоритъм някакъв...
Възможно е,при мен се случи преди време,писах им,веднага реагираха и ми възстановиха неизползвания код.

# 446
Лошо е, че е неработен ден. В делнични дни съпорта им съдейства, аз съм им звъняла.
Талонът се връща след около час в профила. Случвало ми се поне 3-4 пъти

# 447
  • Пловдив
Преди години масово си купувах дрехи по 1лв. Скоро влизам в този магазин който е на картинката на темата. И не знам защо, може би защото беше откриване на магазина, но най- евтината тениска беше 18лв. И просто си излязох.

# 448
  • София
Преди години масово си купувах дрехи по 1лв. Скоро влизам в този магазин който е на картинката на темата. И не знам защо, може би защото беше откриване на магазина, но най- евтината тениска беше 18лв. И просто си излязох.

Te започват на високи цени (независимо дали е нов магазинъът) и постепенно свалят, като последните 2 седмици са т.н. разпродажби и цените падат с по левче-два всеки ден, докато не стиггнат 1,50 (последния ден)> Преди няколко месеца беше 1лв, но го вдигнаха на 1,50 (нормално). Дрехите и обувките са качествени, дори в последния ден съм хващала обувки - находка, но като цяло за обувките трябва да е в 1вата седмица от разпродажбите

# 449
  • София
Само веднъж съм влизал в Humana в Красна поляна. Мъжкото беше щендер и половина буквално - няма и 3% от наличното.
Има ли някоя в София с повече мъжки дрехи?

Общи условия

Активация на акаунт