Нашите second hand находки- тема 50

• 98 652
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
Виж я тази на Сливница, ако ти е удобна. Малка е, но има прилично мъжко. Аз на моя мъж от там редовно му взимам разни неща.

Да питам - в маниите има ли вече есенно зареждане?

# 451
  • Пловдив
Преди години масово си купувах дрехи по 1лв. Скоро влизам в този магазин който е на картинката на темата. И не знам защо, може би защото беше откриване на магазина, но най- евтината тениска беше 18лв. И просто си излязох.

Te започват на високи цени (независимо дали е нов магазинъът) и постепенно свалят, като последните 2 седмици са т.н. разпродажби и цените падат с по левче-два всеки ден, докато не стиггнат 1,50 (последния ден)> Преди няколко месеца беше 1лв, но го вдигнаха на 1,50 (нормално). Дрехите и обувките са качествени, дори в последния ден съм хващала обувки - находка, но като цяло за обувките трябва да е в 1вата седмица от разпродажбите

Скрит текст:

Да. Със сигурност съм хванала най- скъпият ден.
Преди пазарувах от Мания редовно. Но и там цените доста се вдигнаха.

# 452
  • Stuck in a moment
На Хумана има ли вече есенно зареждане? Преходни якета?

# 453
Да, онзи ден в Б магазин, даже на предпоследен ден (не на ново зареждане) имаше останали доста преходни якета. Накупих няколко. Харесах още, но просто не ми ставаха. Има доста дълги дънки и дълги блузки.

# 454
В Мания явно не им е важно хората да трупат точки за отстъпка.
Вчера не ми стигнаха 1, 40 за 4 точки. Казах , че искам пакетче кърпички, за да станат 40лв за 4 точки. Продавачката ми каза, че точките били до края на месеца и нямало да успея да ги използвам, затова няма смисъл да купувам нищо повече.

# 455
Е тя пък какви сметки прави на непознати хора 😁
Иначе си отговарям на въпроса - има есенно в Мания, минах следобед покрай тази на Сливница. Нямаше никой естествено.

# 456
Откакто направиха точките на по-малък период не мога да събера 10т
Май не купувам толкова много ...вече .

# 457
В това е ключа от палатката, че изборът е по- рехав.
Всъщност, те не са ли били винаги на 3 месеца точките?

# 458
Мисля че преди бяха на повече ,поне 6 месеца (може и да греша)

# 459
  • София
ПОДАРЯВАМ!

Момичета,

заминаваме за няколко години  и искаме да дадем апартамента под наем. Където и да бръкна излизат обувки. Това което няма да взема със себе  ще го подаря. Предполагам ще имам още за подарък.

Тези боти са от  Мартини, ако не се лъжа фирмата е българска от Русе. Произвеждат лимитирани серии, това по спомен е естествена кожа направена така с лазер. Обувани са мах 2 пъти, стават за тесен крак. Топли са, имат малко мекичко, не е дунапрен, не знам какво е. 37 номер, до глезена са, без да го обхващат.
Извинявам се за лошите снимки, снимам в движение на лоша светлина. Нямат кутия.

Скрит текст:

По традиция подарявам на първата дама която ги пожелае, за да няма сърдити.

Обещани са !

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 19:07 от Алекс:)

# 460
Русенска фирма с добро качество. ,много са хубави ,жалко че на са моя номер Confused

# 461
ПОДАРЯВАМ!

Момичета,

заминаваме за няколко години  и искаме да дадем апартамента под наем. Където и да бръкна излизат обувки. Това което няма да взема със себе  ще го подаря. Предполагам ще имам още за подарък.

Тези боти са от  Мартини, ако не се лъжа фирмата е българска от Русе. Произвеждат лимитирани серии, това по спомен е естествена кожа направена така с лазер. Обувани са мах 2 пъти, стават за тесен крак. Топли са, имат малко мекичко, не е дунапрен, не знам какво е. 37 номер, до глезена са, без да го обхващат.
Извинявам се за лошите снимки, снимам в движение на лоша светлина. Нямат кутия.

Скрит текст:

По традиция подарявам на първата дама която ги пожелае, за да няма сърдити.
Привет!Ако не сте ги обещали може ли за мен? Благодаря:)

# 462
Някой може ли да ми пообясни какви са тези точки и как се използват?

Днес напазарувах за почти 60лв от Мания ВМА. Имаше приятни неща. Взех две чанти, спортен екип, блуза с дълъг ръкав, ризка, яке, панталон - доста работи. Сложих ги да се перат и забравих да ги снимам преди това. Едната чанта е кожена и ще трябва да потърся из интернет как мога да си я поизчистя - тя е в доста добро състояние, но обичам да дезинфекцирам максимално всичко втора употреба, което нося вкъщи.

Яд ме е само, че днес е сряда - втория най-скъп ден от седмицата, а аз не съм запозната и изобщо не следя тези неща. Може ли съвет къде мога да следя за най-евтините дни на магазини Мания?

Също, има ли някъде справочник на хубавите втори употреби в гр. София и в страната? Ако няма, мисля, че ще бъде полезно да има такава информация и да се слага в първия пост от всяка нова тема. Наясно съм, че не всеки иска да споделя откъде пазарува неща втора употреба, за да не му взимат хубавите дрехи, но все пак го давам като предложение и ако мислите, че е добра идея, можем да съберем информация и да я поместим в подходящо място.

# 463
  • София
При пазаруване и маркиране на приложението , на всеки 10лв от сметката - получаваш 1 точка.
В случая ти си получила 6 точки.
Автоматично когато събереш 10точки ти се генерира ваучер за 10лв

# 464
А това се рестартира всеки месец ли?

Тоест, за да вземеш ваучер 10лв, трябва да пазаруваш за 100лв на месец?

Общи условия

Активация на акаунт