Нашите second hand находки- тема 50

• 98 642
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
Не, на някакъв период са, 3 ли, 6 месеца, не знам. Но не е на месец със сигурност.
Иначе си дръпни приложението на Мания и там в секцията с магазините може да видиш кога зареждат. Така ще се ориентираш кога е най-евтино и най-скъпо.

# 466
Благодаря, приложението го имам, ще потърся какво пише там.

# 467
  • София
Благодаря, приложението го имам, ще потърся какво пише там.
Копирай в темата като ги откриеш, моля.

# 468
Намерих го онлайн, пише за всеки магазин кога зареждат, а по пътя на логиката най-евтиния ден е предходния.

https://maniastores.bg/shops

# 469
  • Пловдив
Сега трябва да видя къде да го занеса за почистване, от едното химическо ми отказаха

От фейс група

# 470
  • София/Севлиево
Деси,не може ли да се изпере хубаво на ръка с безопасен бебешки препарат?
Толкова големи неща не съм купувала,но когато големият беше бебе и малко по-голям всяка плюшка отиваше за около 48 часа във фризера (тук във форума ме открехнаха за това като ми казаха,че 24 часа са достатъчни,но аз ги държех 48). Което позволяваше го перех в пералнята.Първите играчки на дребния ги прах на ръка и суших на простора(бая си повисяха докато изсъхнат напълно).
Преди време на първа страница имаше списък с по-хубавите магазини,но много от тях вече ги няма,има нови отворени,а и за цяла БГ нещата са доста динамични и постоянно променящи се и не знам дали на списващия темата ще му се занимава да ги следи и обновява (признавам,че в периода,в който аз я списвах, изобщо нямах време да следя тези неща).
И последно от мен засега -подариха ми яке с пълнеж от пух.Как да процедирам с почистване и сушене?

# 471
Имах пухено юрганче. Перях в пералня според етикета - програма за деликатни тъкани, без центруфуга. Ставаше половин тон, а докато го пренеса от пералнята до простора - потоп. Изстисквах част от водата на ръка и слагах да се суши на хоризонтален сушилник. Периодично "бухвах" топките перца.
В момента имам възглавница с гъши пера. На етикета й пише че може да се суши машинно, правя го. Излиза като нова.

# 472
Всички играчки минават през пералня и сушилня. Даже и механизмите им работят.

# 473
  • Пловдив
Не смея да го пусна в пералнята, защото има вата. Последно така изпрах бебешко гнездо и три възглавнички за бебето. Всичко им се събра на топка посредата, та после ходих купувах дунапрен, че вата не открих, на шивачка / и златни ми излезнаха/.
А това ме радва, че си е направо ново, музикалната част също си работи /докато не пробвах вкъщи не възлагах надежда/. Най-много верно ще опитам ръчно.

# 474
Деси,не може ли да се изпере хубаво на ръка с безопасен бебешки препарат?
Толкова големи неща не съм купувала,но когато големият беше бебе и малко по-голям всяка плюшка отиваше за около 48 часа във фризера (тук във форума ме открехнаха за това като ми казаха,че 24 часа са достатъчни,но аз ги държех 48). Което позволяваше го перех в пералнята.Първите играчки на дребния ги прах на ръка и суших на простора(бая си повисяха докато изсъхнат напълно).
Преди време на първа страница имаше списък с по-хубавите магазини,но много от тях вече ги няма,има нови отворени,а и за цяла БГ нещата са доста динамични и постоянно променящи се и не знам дали на списващия темата ще му се занимава да ги следи и обновява (признавам,че в периода,в който аз я списвах, изобщо нямах време да следя тези неща).
И последно от мен засега -подариха ми яке с пълнеж от пух.Как да процедирам с почистване и сушене?
Ели,
Степана пухенка,ако не ти се занимава с химическо чистене, аз лично пера на кратка програма и после сушилня със топки.
След пълното изсушаване може и да има малко за дооправяне на ръка.

# 475
Аз се уплаших, че съм съсипала едно мъжко яке с пух, въпреки че на етикета си пишеше, че може да се пере в пералня, но после, след като изсъхна, лека полека си възстанови обема. (Всъщност не съм сигурна, прибрано е в момента). Много е трудна поддръжката на такива якета, добре че не се налага да е често.
Това е якето:
Скрит текст:

# 476
Сега трябва да видя къде да го занеса за почистване, от едното химическо ми отказаха

От фейс група

Изпери го

# 477
Деси, аз пера на кратка програма якета и после на простора, без проблем.

# 478
  • Варна
Здравейте, наминавам вторите, но все капо. Трябва да сменям гардероба за предстоящата есен. Днес влязох в една невзрачна ВУ и си взех тези неща. Якетата бяха по 4 лв. броя, дънките по 5лв. Ами доволна съм, намерих поне 6-7 чифт дънки за бременни, но само с това се харесах. Определено ще наминавам пак там, в съседство има още една, неделя и там ще мина.
Яке тип бомбър, ново е. Едно пране и една ютия иска 😝
Ново яке Асос, джобовете му са все още зашити 😃. Грабна ме интересния ръкав/рамо има дупка, ще се вижда блузата отдолу. Дебеличко е за по хладно време .
 Намерих снимка от интернет как стои този ръкав/ рамо.

Дънки за бременни

# 479
  • Sofia
Много ми харесаха якетата,особено второто 😍
Честити и със здраве си ги носи 🍀

Общи условия

Активация на акаунт