Нашите second hand находки- тема 50

• 98 648
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
Много са хубави якетата! Saint Tropez е хубава марка. ☺️

# 481
  • Пловдив
Когато си на етап "купувам каквото ми става" 🤣 няколко чифта съм харесала в Ремикс и не смея да поръчам, без да ги меря.

# 482
  • Варна
Че какво им е на дънките Деси. Мен ми харесват много!

# 483
  • Пловдив
И на мен ми харесват, мисълта ми беше, че S-M са честе срещани, а по-големите номера като че ли са кът или бързо свършват... трябва да си взема поне още два чифта, че почва да захлажда и не ми се ходи само с клинове.

# 484
Бързо свършват. Но гледам мания и хумана отделят вече щендери с големи номера

# 485
Мания отдавна имат такива щендери. Но трябва да се рови и из другите дрехи, защото може да се намери и там подходяща дреха

# 486

Една ризка за мен от вчера.

# 487
Днес имаше за всеки по нещо от Фреа(четв. пазара)
Суитчъри за мен и ММ

Блузки за децата

# 488

Здравейте,чисто нова ръкавица за фурна с логото на Окадо(верига супермаркети в ОК),само за 1 паунд

# 489
Загледах се в банера на ремикс за нови клиенти- welcome ваучерът е станал 20%( последно, не помня кога, съм се заглеждала, беше 33%( или там някъде).
Все по- стиснати( или алчни) стават, няма да се учудя, ако и въобще прекратят практиката с ваучерите / и без това тези ваучери станаха със сума ти условия, ама от селекцията да са, ама от еди- каква си сума нагоре да са поръчките/.
С една дума- сладури 😁.

# 490
  • София
Ами аз ги разбирам. Предполагам анализите им показват, че се създават нови и нови профили постоянно от които се поръчва само по веднъж. И когато дойде време за нова поръчка - нов профил.
Съвсем не само те налагат редукция, уви.

На противоречива информация попадам, но да попитам : Има ли Мания или не в един от двата огромни блока до метростанция ГМ Димитров?
Тези, които са зад спирката на 413 към Младост / 88 към Зоопарка.

# 491
Знаете ли къде в София мога да намеря втора ръка играчки, битови вещи, мебели, декорации?

# 492
Хумана, но бедно
Как вървят цените на Димитър Петков този месец?

# 493
  • Sofia
Знаете ли къде в София мога да намеря втора ръка играчки, битови вещи, мебели, декорации?
На бул.Стамболийски,след мол София,от същата страна има един голям магазин със зелена дограма.
Наскоро минах с кола и видях интересни неща на витрините.

# 494
Детски играчки в магазин Нещо.

Общи условия

Активация на акаунт