Нашите second hand находки- тема 50

• 97 800
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
  • Stuck in a moment

Тези боти за 25 лв. от Хумана. Не можах да разбера дали са естествена кожа или не са, няма знак. Park West марка, не бях я чувала.

# 646
Естествена кожа ботуши съм прала в пералня...станаха супер корави.
Номерът е при сушенето- трябва да става на възможно най- ниска темпратура (стайна при нормални условия) и на сянка.

# 647
По принцип дребният носи боси. Но намерих тези сладурчета и ги взех за някакъв много студен зимен ден... Simple Smile агнешка кожа и гъста вълна отвътре. Изпрах ги в пералнята с гел за деликатни, кожата си остана мека. Смятам да ги импрегнирам..

# 648
  • София
Супер, според мен нямат нужда от импрегниране, няма да пропускат.

# 649
И аз днес минах през Мания София Сухата Река и - забърсах едни страхотни панталони от мека естествена кожа за 7лв!!!
Сега и аз мисля да ги почистя някак. Прала съм кожена чанта и добре си стана, а тя е къде по-плътна от един панталон.
Та мисля да ги пробвам в пералнята на ръчната програма и да ги изсуша в стаята… Пък каквото-такова…

# 650
  • София
За 27 лв, чисто нови, необувани. Много топли и леки, някаква марка са, но не ми е известна. По моловете изобщо не си харесах никакъв модел, все едни и същи ми се сториха.

# 651
  • София
Момичета, аз редовно пера кожени якета и рокля от естествена кожа.
Правя го на програма за вълна с течен перилен препарат и многооооо омекотител. И да съхнат при нормални условия - не на слънце или в сушилня.
Така  дрехите не стават твърди и са почистени.
По този начин съм прала и чанта от естествен велур, понеже е светъл цвят и бързо се замърсява

# 652
Вдъхновявате ме да се престраша да си изпера коженото яке. Аз избягвам да купувам кожени дрехи точно по тази причина. Чантите с кърпа само. Но ще взема да пробвам коженото яке. Ще видя каква е вълнената програма на моята пералня, че още не съм я разучила напълно. По принцип не трябва да има центрофугиране след изплакването, нали?

# 653
  • София
Мания ВМА вече е 3лв за бр в най евтиния ден, всички магазини ли са така вече? има ли все още с цени за кг?

# 654
McKitty, не знам има ли - няма ли центрофуга, но като цяло тази програма за вълна е ОК за кожените.
Ако не искаш да се съсипе, го дай на химическо. Аз така процедирам с кожените неща, които са от ВУ и са ми мечта. Не ги рискувам в пералня, особено структурирано яке и една пола-молив. Колкото и да струва химическото почистване, после ги получавам в перфектен вид и готови за ползване.
Обаче сега този панталон не ми е толкова важен и вече го въртя в пералнята.
Стискайте палци.

# 655
  • Пловдив
От фейс група

# 656
Слагам в скрит текст отговора от Мания по казуса с разминаването на цените на кг:
Скрит текст:
Здравейте!
Първо искам да благодаря за сигнала, търпението и толерантността,
която проявихте.
Сигналът Ви бе разгледан от служителите, управителя на магазина,
мениджърския състав и ИТ отдела.
Установено бе, че е имало комуникационно сървърно прекъсване, което е
довело до временен бъг в комуникацията между везната и ФУ касаеща
базовата цена на промокода. Грешката в нашите служители е, че не са
забелязали разликата в базовата цена на монитора за да се информира
своевременно IT отдела.
Искрено съжалявам за разочарованието Ви, но искам да Ви уверя че не е
оставена възможност на служителите да променят цената в каквато и да е
посока умишлено.
Спрямо проявеното невнимание на служителите сме взели необходимите мерки.
С цел да компенсираме огорчението Ви, както и да се извиним ще помоля
да приемете от нас компенсация в размер на сумата с която сте ощетена
/8,19лв/ , както и дреха по избор от секънд хенд сектора в магазина.
За целта ще помоля да потърсите управителя и да представите касовия
бон.

P.S Отново благодаря за обратната връзка и апелирам - за бързото
разрешаване на каквито и да е казуси да не се колебаете да потърсите
управителите ни, защото те са в магазините преди всичко заради Вас
нашите клиенти:)!

И след това си разсъждавам: ако е бил софтуерен проблем, то следва всички магазини да са го имали и съответно всички клиенти, на които е била приложена отстъпката, да са били ощетени по същия начин Thinking

# 657
  • Карлово
Вдъхновявате ме да се престраша да си изпера коженото яке. Аз избягвам да купувам кожени дрехи точно по тази причина. Чантите с кърпа само. Но ще взема да пробвам коженото яке. Ще видя каква е вълнената програма на моята пералня, че още не съм я разучила напълно. По принцип не трябва да има центрофугиране след изплакването, нали?
Моят опит показва центрофуга на ниски обороти, понеже ако е без центрофуга е много напоено с вода и няма съхнене, пък и се деформира.

# 658

От Хумана днес за 4 лв.Супер мек и еластичен ,остава и да ми стане ,че не мерих😉.

# 659
Много хубав цвят

Общи условия

Активация на акаунт