Цветолечение на д-р Бах -10

• 7 729
  • 102
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас
Честно казано -не знам, но по опит по-добре би било по отделно. И без това рескю не се взима регулярно за дълго време. Бих взела рескю да се поуталожи емоцията и после комбинацията регулярно.

# 46
И аз това щях да пиша, че Рескю е за критична ситуация, т.е. един-два пъти при нужда не да се взема всекидневно редом с друга комбинация.

# 47
Здравейте! Пак да се допитам до вас относно комбинацията рескю, понеже реших да спра комбинацията, която вземах, и взимах рескю известно време, тъй като усещах, че ми влияе добре. Знам че е за спешни случаи, и искам да попитам какво би станало ако се взема за по дълго време, проблем ли е?

# 48
  • Бургас
То пак си е комбинация на практика, може би някоя/някои  от есенциите в него  ти е необходима.

# 49
То пак си е комбинация на практика, може би някоя/някои  от есенциите в него  ти е необходима.
Значи не е проблем да се взема и за по-голям период от време?

# 50
  • Бургас
Не го дават, поне по книгите. Затова по-скоро виж коя от съставките ти действа добре.

# 51
Не го дават, поне по книгите. Затова по-скоро виж коя от съставките ти действа добре.
Нищо чудно да е повече от една есенция , аз като ги чета поотделно имам чувството че всичките ми трябват Grinning , или поне повечето. Благодаря!

# 52
Здравейте,
Днес е роден д-р Едуард Бах.
Копирам от стената на д-р Балтова във Фейсбук:
"Роден на 24 септември, живял е само 50 години във физическия свят, време в което е успял да внесе в лечебната наука най-нежния подход и същевременно начин за дълбоко повлияване на човешката същност. "Да върнем човека на самия него си." Колко актуално звучи точно сега! Да, д-р Едуард Бах продължава да лекува света! Благословение е да се докоснеш до " неговата медицина" която обръща човека към глъбините на душата. "

Тя е човекът,който ме запозна с терапията с цветовете на д-р Бах и от когото съм се учила и дълбоко уважавам  .  Видях,че организира онлайн курс и се сетих  за темата тук. Подробности на страничката във фейсбук,ако някой прояви интерес.

Бъдете здрави !

Ако се счете за реклама,моля модератор да изтрие поста,не е умишлено нарушаването на правила във форума . Благодаря !

# 53
Здравейте! Аз пак съм с дилема за капките рескю. Тук бях писала че ги взимах по-дълго време, и откакто не ги взимам от няколко дни, усещам напрежението да се връща с пълна сила, определено ме успокояват и ми действат добре, но не знам коя/кои есенции точно.  Аз не разбирам защо рескю не се препоръчват за по-дълга терапия, като са комбинация и влияят добре.. Моля за съвет, чудя се дали да продължа с тях.. Честно казано сякаш привикнах, което не е хубаво но поне не вреди си мисля.

# 54
Здравейте! Аз пак съм с дилема за капките рескю. Тук бях писала че ги взимах по-дълго време, и откакто не ги взимам от няколко дни, усещам напрежението да се връща с пълна сила, определено ме успокояват и ми действат добре, но не знам коя/кои есенции точно.  Аз не разбирам защо рескю не се препоръчват за по-дълга терапия, като са комбинация и влияят добре.. Моля за съвет, чудя се дали да продължа с тях.. Честно казано сякаш привикнах, което не е хубаво но поне не вреди си мисля.

Рескю са си за спешни случаи . Направете теста и разберете кои есенции  са за вас .Тях ще  взимате продължително време , за да има дълготраен ефект .

# 55
  • Варна
От личен опит споделям, най-добре е да отидете на бахов терапевт, той да ви изготви комбинация подходяща конкретно за вас. Пробвала съм сама да си правя комбинации, нищо не постигнах. Но когато отидох при специалист той видя неща, за които изобщо не ми е идвало на ум. Направих общо 5 посещения - 1 път месечно, до момента, в който аз реших, че се чувствам добре. Промяната е голяма и трайна. Вече мина 1 година и не ми се е налагало да търся отново помощ.

# 56
От личен опит споделям, най-добре е да отидете на бахов терапевт, той да ви изготви комбинация подходяща конкретно за вас. Пробвала съм сама да си правя комбинации, нищо не постигнах. Но когато отидох при специалист той видя неща, за които изобщо не ми е идвало на ум. Направих общо 5 посещения - 1 път месечно, до момента, в който аз реших, че се чувствам добре. Промяната е голяма и трайна. Вече мина 1 година и не ми се е налагало да търся отново помощ.

Здравейте,
Бихте ли споделили при кой бахов терапевт сте ходили?

# 57
  • Варна
Здравейте! Занимавам се на любителско ниво с капките на д-р Бах. Лично съм изготвяла комбинации за мен и за мои близки хора. Мисля, че се получаваше.. Но сега искам да попитам дали можете да ми препоръчате капки за първите месеци от бременноста? Дъщеря ми е в началото на първия триместър и се чувства много зле.  Ще се радвам, ако споделите личен опит.

# 58
  • Бургас
Елка, щом си запозната би трябвало да знаеш, че няма как да се определят капки за бременност.

По-скоро трябва да дефинираш какво значи "зле", в какво се състои проблемът и, и не толкова на физическо ниво, а какво става в душата и.

# 59
Здравейте! Занимавам се на любителско ниво с капките на д-р Бах. Лично съм изготвяла комбинации за мен и за мои близки хора. Мисля, че се получаваше.. Но сега искам да попитам дали можете да ми препоръчате капки за първите месеци от бременноста? Дъщеря ми е в началото на първия триместър и се чувства много зле.  Ще се радвам, ако споделите личен опит.

Здравейте от вчера и аз ползвам капките на Бах, но останах изумена - нямат ни вкус, ни мирис. Това нормално ли е? Все едно са ми сложили вода в шишенце? Описани са 4-5 съставки на англ. и орех....имат ли ефект наистина?

Общи условия

Активация на акаунт