Цветолечение на д-р Бах -10

• 7 613
  • 101
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
Без алкохол ли са?  Досега не съм попадала, но може и такива да има. Знам, че може оцет да се сложи, но той също има вкус.  Някой ви е направил комбинация ли?

# 61
Странно , от където и да съм поръчвала винаги имат вкус и мирис.

# 62
Здравейте! Часът е малко след 3, а аз стоя с един спрей Рескю и се чудя дали да си пръсна, защото ме е страх от лекарства и разните му алергични състояния. 😞 Едва ли има друга будна сова като мен по това време, за да ми даде малко кураж, но искам да попитам наистина ли на никой не е навредил това спрей? Събудих се тревожна и напрегната, което ми се случва често. И спрея си го бях взела точно да го ползвам в това състояние. Но не мога да се престраша.
Освен това се чудя дали ще ми е полезно да изкарам един курс, за да мога сама да си помагам, а и на близките ми също.
И има ли някакви капки, които биха помогнали на свекърва ми да се успокои. Тя е с деменция от година, но забравянето е най-малкият проблем. Чувства се много тревожна и напрегната, само лежи и плаче.
Благодаря, че ме изчетохте и се надявам на насоки! 🤗

# 63
Капките за съжаление не са панацея. Но пък добре подбрани са помагали както на мен, така и на близките ми. Курс не мисля, че е необходим, попрочетете в интернет, направете теста и подберете, вероятно само Рексю няма да ви е достатъчен.
Колкото до свекърва ви, за капки не знам, но потърсете в гугъл "деменция кукла" и попрочетете, това е практика с много добри резултати.

# 64
Здравейте.
На дъщеря ми и предстоят матури в 7 клас. Прочетох, че капките Rescue night са удачни и сутрин преди изпит. Въпросът ми е само в дните с изпити ли се взимат или може някакъв курс предварително да се направи?

Здравейте,
Аз съм в същата ситуация - със седмокласничка.
Нямам никакъв опит с капките на Бах, но пък имам супер чувствително дете, което усещам как вече е емоционално затиснато от предстоящите матури.
Колкото и да се опитвам да не я товаря с очаквания, изисквания, да се отнасям спокойно с темата, явно в училище доста коментират и предвид характера и неизбежно се отразява.

Затова бих искала да взема навременни мерки, да укротя тази емоционалност. Какво бихте препоръчали?

Последна редакция: ср, 05 мар 2025, 09:50 от zhu_

# 65
  • Бургас
Има изпитна смес -от сайта на д-р Пашкулев:

Изпитна смес. Това е алтернатива на "Спасителната смес" за преодоляване на паниката при изпити. Състои се от Лиственица, Повет и Тинтява. Може да добавите и 2 капки Мимулус, Бряст, Камшик, Жълтак или Бял конски кестен, според моментната си нагласа.

При важни промени в живота. Смесете Орех, Нокът, Мимулус и Маслина. В зависимост от естеството на промяната, могат да се добавят и други подходящи средства.

slavena80, курс не знам дали е необходим, аз всичко сама съм научила. Има много книги, не е толкова сложно, просто трябва да си максимално откровен пред себе си и да се наблюдаваш, да разбираш истинските подбуди и емоции, които се крият зад състоянията, на това курс не може да те научи. Не се страхувай, няма от какво, капките са много меко и деликатно средство.

Последна редакция: ср, 05 мар 2025, 09:39 от Галчудо

# 66
Здравейте.
На дъщеря ми и предстоят матури в 7 клас. Прочетох, че капките Rescue night са удачни и сутрин преди изпит. Въпросът ми е само в дните с изпити ли се взимат или може някакъв курс предварително да се направи?

Здравейте,
Аз съм в същата ситуация - със седмокласничка.
Нямам никакъв опит с капките на Бах, но пък имам супер чувствително дете, което усещам как вече е емоционално затиснато от предстоящите матури.
Колкото и да се опитвам да не я товаря с очаквания, изисквания, да се отнасям спокойно с темата, явно в училище доста коментират и предвид характера и неизбежно се отразява.

Затова бих искала да взема навременни мерки, да укротя тази емоционалност. Какво бихте препоръчали?

А книгата ,,Свръхчувствителните деца ,,Илейн Арън чела ли сте ?

# 67
Здравейте и аз се включвам в темата. От години се интересувам от цветята на д-р Бах . Пробвала съм някои цветя и останах много доволна. Сега съм решила да си поръчам целия комплект и някоя книга и да науча доста повече по темата. Радвам се, че темата е активна. От къде поръчвате цял комплект от капките? И коя книга препоръчвате като най-добра, че има много и се изгубих в търсенето

# 68
Аз лично имам тези две книги за жените и децата и много ми помагат.

Капки не съм купувала много отдавна, но когато съм само от Пашкулев

# 69
  • Бургас
И аз от д-р Пашкулев.

Освен тези, имам и

# 70
И аз от д-р Пашкулев.

Освен тези, имам и

И аз я загледах тази книга. Не намерих наличност за момента. А и вътре никъде не е показана. Цветна ли е? Добре ли е обяснено?

# 71
  • Бургас
Да, според мен е добра. Не е цветна, няма картинки.

# 72
Потърсих на компютъра си книга и открих доста литература

https://dox.abv.bg/download?id=743fb8ea97

# 73
Момичета днес си получих комплекта капки от Д-р Пашкулев. Сега започнах да си правя комбинация, но пише 20 капки коняк да сложа. Ако ги оставя само с вода колко време ще могат да карат? До сега вечер пиех Rescue Night. 3 от есенциите в рескюто се включват в сегашната комбинация. Мога ли преди сън отново да си пръскам рескю или да давам само с комбинацията?

Последна редакция: пн, 17 мар 2025, 20:08 от Avs0

# 74
  • Бургас
Ако са малко шишенце бързо ще се изпият. Или пък да се сложи по-малко алкохол, може и оцет. Самите есенции как са -с или без алкохол? Ако са така или иначе има поне малко.
За другото бих тествала какво се случва.

Общи условия

Активация на акаунт