Цветолечение на д-р Бах -10

• 7 596
  • 101
  •   1
Отговори
# 75
Винаги съм правила само с вода в шишенце 30мл, държа в хладилник за по-сигурно, но нищо не им е ставало.
Може ли да споделиш колко парички е станал целия комплект? Аз така и нямам пълен, купувала съм различни каквито са ми трябвали, но взеха да привършват и ми се иска вече цял сет да си взема.

# 76
Ако са малко шишенце бързо ще се изпият. Или пък да се сложи по-малко алкохол, може и оцет. Самите есенции как са -с или без алкохол? Ако са така или иначе има поне малко.
За другото бих тествала какво се случва.
В есенциите на Пашкулев не знам дали има алкохол. Шишето е 30 мл. От шишето трудно ги капя в устата и ги капя първо в съвсем малко водичка. 140 лв струва целия комплект. За мен така е по-изгодно, въпреки че някои капки може да не се ползват.

Последна редакция: пн, 17 мар 2025, 22:46 от Avs0

# 77
  • Бургас
Мисля, че имаше избор. Моите винаги са с алкохол.  Може да се направи комбинация в шише с капкомер и от него да се слага във водата.

# 78
Сега се опитвам да преценя капки за детето ми на 8 години. Ръководя се от книгата "Здрави и щастливи деца чрез терапията на д-р Бах". Страх го е да кара колело или тротинетка за да не падне. Не се качва даже и на шейна. Винаги внимава да не се удари или да падне. Ходи на училище с желание, но като трябва да пише домашни почва да плаче и не иска да пише, отлага. Не се чувства уверен и все пита дали е така задачата. А всъщност като почне да мисли ги решава правилно. За сега съм се спряла на следните капки - Chestnut Bud и Clematis за ученето, Larch за неувереността и Mimulus за страха. Може ли някой с повече опит да каже дали е добре комбинацията?

# 79
  • Варна
Потърсих на компютъра си книга и открих доста литература

https://dox.abv.bg/download?id=743fb8ea97
   Извинете, но не мога отворя тази връзка.

# 80
Здравейте! След консултация с Бахов терапевт ми беше изписана комбинация от есенции, които започнах да приемам от вчера. Приела съм 2 пъти по 4 капки. Днес от вътрешната страна на устата ми, точно където се съединяват устните видях, че ми е излязло малко синкаво топче. Дали може да е страничен ефект от капките и някой случвало ли се е?

# 81
Приемам есенциите от над 10 години и на сина ми давам, никога нищо такова не се е случвало.

# 82
Търся си нова работа и много се притеснявам на интервютата. И като резултат представянето ми е пълен провал, вместо да покажа най-доброто от себе си. Какво би ми помогнало в такава ситуация? Напр. изпитна смес, защото се чувствам като на изпит, отделно неувереност и недостатъчно самочувствие, а имам какво да покажа. Последният път пробвах с рескю, като започнах да си капя 1,5 ч. по-рано някъде през половин час. Една идея беше по-добре, но въпреки това часовника ми вибрираше да се успокоя, вдигам пулса, гълтам си граматиката Simple Smile

# 83
Първосигнално се сещам за Larch за увереност, Mimulus за притеснение, страх, Rock Rose - смелост, запазвам самообладание по време на криза. А относно приема на Рескю или пък сега ако направиш комбинация, е хубаво да се приема още от преди това, не в самия ден и час-два преди това...да може да подейства трайно.

# 84
Имах под ръка Рескю и реших да пробвам. Иначе да, искам да си направя смес, която да приемам известно време. Благодаря за предложенията, ще ги прегледам и ще се тествам.
Тъкмо гледах видео как с мисли за нещо страшно и лошо организмът реагира сякаш е реално - пулсът и кортизолът се вдигат, чустваш се под голям стрес. Та и позитивно мислене трябва, ама не ми се получава точно преди интервюто. Ще се преодолее с много интервюта, докато претръпна. Но дотогава много вода ще изтече, а изпускам добри възможности.

Последна редакция: вт, 17 юни 2025, 10:57 от raduni

# 85
  • Бургас
Защо не пробваш с някои билкови таблетки? Взимала съм няколко пъти Алора, добре успокоява психиката.

# 86
Галчудо, благодаря! Колко време си ги приемала, за да видиш ефект?

# 87
  • Бургас
Само при нужда съм взимала няколко пъти, но много добре ми се отразиха.  Пробвай ги преди интервюто. Те нямат седативен ефект, просто някак ти става спокойно.

# 88
  • София
Здравейте, търсих по форума, но не успях да открия информация за бахов терапевт в гр. Русе. Дали бихте могли да ми препоръчате, синът ми е с тревожност и неспокойни мисли, не може да спи и т.н. Изчетох доста по темата, но не мога да се престраша да му дам на своя глава, ако беше за мен, щях да се пробвам. Благодаря предварително!

# 89
Аз поне не знам за такъв, преди 12-13 години се бях интересувала и тогава не открих, сега може и да има. Започнах да давам на сина си капки от както беше на 4-5г , никога не съм се притеснявала, не смятам, че тук може нещо фатално да се обърка, толкова фино работи всичко... най-много да не проработи, друго не виждам какво може да стане. Бях "оправила" сама 2-3 негови проблема и после си купих и книгата за децата https://www.book.store.bg/p1799/zdravi-i-shtastlivi-deca-chrez-t … ara-macarela.html

Общи условия

Активация на акаунт