Кандидатстване с рисуване след 7 клас - тема 11

• 31 043
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
Не мисля, че РУО някога е публикувало статистика за този изпит.
Миналата година Jiema им беше поискала резултатите от София със заявление по ЗДОИ.

Иначе работите може да се гледат в училището, в което детето се е явило на изпита.

51-во са обявили дати за разглеждане на работите.
https://www.51su.info/post/zapoznavane-s-izpitniteraboti

За другите училища не откривам информация. Най-добре е заинтересованите родители да звънят в съответното училище и да питат кога ще може да се гледат работите.

Последна редакция: вт, 02 юли 2024, 20:04 от Dame

# 586
Моята не е доволна. Лоша позиция й се е паднала спрямо постановката. Каза, че много по-добри рисунки има от уроците.
Уморена е много и тя.

# 587
  • Варна
Утре е изпита на НУИ Варна, пожелавам успех на всички деца и дано им се паднат и удобни места спрямо постановката!

# 588
  • софия
Успех на децата във Варна и на софийските в последния изпит.

# 589
  • Варна
Утре ни е последният шанс, дано се събере моето момиче и даде всичко от себе си.
Никаква информация не дават за статистиката от изпита към МОН. Звъня , пиша мейли, никой не отговори. Ходих до училището да видя работата, не били дали още дата за разглеждане. Голяма тайна този изпит. Чудя се вече към кого да се обърна.

# 590
Понеже не мога да редактирам предния си пост за 3 СУ, слагам тук едно видео от преподавателят по фотография на дъщеря ми
https://www.facebook.com/share/v/8ZzEewXwTxgVZpxp/

# 591
Алина, благодаря!

Днес е последният изпит и ще свърши одисеята... После - каквото сабя покаже Blush
Дано децата отидат на най-доброто за тях място.
Организацията в НПГПФ си беше, както и предни години - викат по номера от списък. Закъсняхме малко, но поне после повтарят.

# 592
Успех на всички дечица!
Късмет и усърдие!

# 593
  • Варна
Точно в 8ч. когато децата трябваше да влизат в НУИ Варна се изсипа проливен дъжд. Докато успеят да се организират да ги пуснат поне във фоайето доста деца се изпонамокриха. Дано да им върви по вода. Поне няма да е жега, че на отворените врати в ателиетата беше безумно горещо. Дано и светлината е добре.
Успех на всички!

# 594
  • софия
Понеже не мога да редактирам предния си пост за 3 СУ, слагам тук едно видео от преподавателят по фотография на дъщеря ми
https://www.facebook.com/share/v/8ZzEewXwTxgVZpxp/

сууупер яко! Зареди ме с усмивка! блгодаря ти!

И който не знае - да знае - Трейман са стара фотографска фамилия в София. То с такива учители аз навсякъде отивам. Фотографското трябв да се стресне малко, казвам го сериозно. (ще отида да разгледам 3-то, alina_si ми повлия много положително)

Онова супер симпатично фото на Графа не случайно е тачено от фотографи в София. 
(моята дъщеря като сиидва от чужбина ходи там да си вади снимките, а последната и фотоизложба всичко там е вадено)

# 595
Стискаме палци на всички софиянчета и варненчета.
Днешният изпит в София традиционно се смята за най-лекия. Дано наистина им е лек и да им се получат нещата.

Още малко остана. Макар че, като се замисля, най-големите емоции тепърва предстоят (като излязат оценките).

# 596
Ухххх, Даме, сърцето ми е свито... Точно защото си мисля как тепърва започва всичко и колко уморена изглеждаше моята сутринта.

# 597
нормално, децата бая изпити трябваше да държат. и тъпите матури....
то и ние се скапахме.

# 598
Аз затова моята я нагласих да рисува навсякъде следобед.
Освен емоционалната умора от цялата година подготовка и целия стрес, оставаше да е и недоспала.

# 599
  • Пловдив
Стискаме палци на всички софиянчета и варненчета.
Днешният изпит в София традиционно се смята за най-лекия. Дано наистина им е лек и да им се получат нещата.

Още малко остана. Макар че, като се замисля, най-големите емоции тепърва предстоят (като излязат оценките).
И пловдивчанчета, де... Wink Днес е изпитът в НХГ Пловдив.
Вчера мина в Сценични кадри. Младежът изкара 5.42. Приет е в Кукли. Но желанието му е живопис в НХГ.
Не знам дали инавсякъде е така, но при нас, сутрин рисуват и вечер изкарват оценки и класиране. Направо ахнах снощи!
Довечера след 22 часа ще чакаме резултатите от днешното рисуване.
Така, че стискаме палци за всички софиянчета, варненчета и пловдивчанчета Simple Smile

Последна редакция: ср, 03 юли 2024, 14:32 от ilik123

Общи условия

Активация на акаунт