Перилни препарати и омекотители - 75

• 54 688
  • 783
  •   1
Отговори
# 225
  • Русе
Защо не пробвате да полеете със Перилис спот за петна преди прането,аз така махам пожълтяло около врата на белите тениски 

# 226
Защо не пробвате да полеете със Перилис спот за петна преди прането,аз така махам пожълтяло около врата на белите тениски 
Още по-добра  работа за бели дрехи върши обезмаслител с белина, а пък може да се използва и за почистване:
https://remedium.bg/meglio-obezmaslitel-s-belina-x750-ml-154658/p

# 227
Това Мелио явно е нещо ново, следващия път ще го взема със сигурност.

# 228
# 229
За мен е ново, не живея в страната Simple Smile.

# 230
  • София
Ей, признала съм го тоя Спот. Вчера моят син си беше нацапал шапката (слънчева, тип идиотка, памучна) с шоколад от сладолед. Малко петно, но точно отпред. Нито да я переш, нито да я оставиш. Реших да го изпера на ръка. Първо пръснах Спот и след 1-2 минути намокрих на чешмата. Петното изчезна. Нито слагах сапун, нито прах с топла вода. Шапката изсъхна и го няма.  Знам колко трудно се махат петна от шоколад, но това беше феноменално!

# 231
С какво третирате петна от лютеница и домати?

# 232
  • София
С какво третирате петна от лютеница и домати?
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/denkmit-preparat-za-otstranyavan … 058172185700.html
със това, натърквам - оставям 10  мин и пера, ако петната са стари и е останало нещо след прането, повтарям процедурата и всичко е точно

# 233
  • Бургас
Олекотени завивки на каква програма и на колко градуса да ги пусна....

# 234
40 градуса. Пера по една, защото стават на топка. Ползвам програма Микс, около час и половина, 1200 центрофуга, течен препарат.

# 235
  • София
Зависи от материята, защото една памучна я изпрах на 60 градуса и се сви с 20 см.
Оттогава общо взето пера на 30 градуса с много слаба центрофуга, защото пълнежът се събира на топки при силната. Същото и за якетата.
На завивките слагам омекотител, заради антистатичния ефект.

# 236
За да не стават на топки суша в сушилня, програма Завивки, висок градус.

# 237
  • оттам, откъдето започва България
30 градуса си е студена вода.

# 238
30 градуса си е студена вода.

Пухените завивки е препоръчително да се перат на 30 гр и центрофуга не повече от 1200 оборота и да не им се слага омекотител. А най-добре е да се слагат в плик и да се пере плика на поне 7 дни..

# 239
  • оттам, откъдето започва България
Simple Smile Тръгнахме от олекотени завивки, та стигнахме до пухени.
Аз писах, че за олекотените завивки 30 градуса са малко. 40 са ми добре.
Пухени не ползвам, така че за тях мнение нямам.

Общи условия

Активация на акаунт