Перилни препарати и омекотители - 75

• 55 577
  • 783
  •   1
Отговори
# 690
Ами не е много коректно според мен. Писала ли си на Амазон? Защото те това май не го упоменават. Или поне аз не съм видяла.

# 691
Ами зачетох се за омекотяването с лимонена/оцетна киселина, пък как отмивало всички остатъци от препаратите и т.н. и реших да си взема. Но както сте отбелязали, четох и аз, че не е препоръчително да се ползват киселини в машините, така че най-вероятно ще го ползвам от време на време. Като цяло беше импулсивна покупка.

Искам да ви попитам дали имате мнение за течния перилен препарат на ДМ за цветно дали бихте могли да направите някакво сравнение спрямо Persil Deep Clean.

Също от любопитство взех да пробвам и препарат за изплакване https://tierraverde.bg/eko-preparat-za-izplakvane-na-prane-1l-33 … aneta-i-6040.html. Има го и без аромат.

Това за какво ви е? Освен, че може да постигнете същото на 1/10 от цената с обикновено лимонтозу, не е препоръчително да си подкислявате машината.

# 692
Ами не е много коректно според мен. Писала ли си на Амазон? Защото те това май не го упоменават. Или поне аз не съм видяла.

Перлите гледах. БД имаше за Германия само, то винаги така си е и било. От там до София ггбг или др.превозвач.  Такса на кг.
От София до мен с еконт. Пак цена на кг. И идваха златни.
Сега не знам как е, съмнява ме да е с БД от Германия до адрес в БГ...

# 693
Разбрах те вече какво казваш, teta75. Останалото в скрит текст, че не е много по темата. Извинявам се на всички за спама.
Скрит текст:
Вече има и за България безплатна доставка за поръчки над 49 евро.
Слагам и скриншот от Амазон

Понеже се канех да поръчвам, пък аз на село живея. Не съм в София или другите три града и се притесних да не ме карат да плащам доставка. И даже се наежих да пиша предварително на Амазон. Joy

# 694
  • Сливен
Тет,има безплатна доставка от Амазон над 49 евро,чрез Спиди до адрес

# 695
О, може, да, не знаех...преди нямаше.
Благодаря, дами...

# 696
Сравнително от скоро е това, явно ти по-отдавна си проверявала просто. И аз се изненадах като някой го спомена в друга тема, покрай покупка на уред.

# 697
Ами зачетох се за омекотяването с лимонена/оцетна киселина, пък как отмивало всички остатъци от препаратите и т.н. и реших да си взема.

Не омекотяват, само неутрализират излишното количество натриев карбонат, което ако сте изплакнали както трябва, не е много. Ако не сте, вместо отлагания от натриев карбонат по дрехите, ще имате отлагания от натриев цитрат.

# 698
Да, директна доставка имах в предвид.

За да съм по темата- кой Корал препоръчвате? Пера силно замърсени детски дрехи с пясък, трева, храна, кал и т.н.
Доволна съм от Персила, който ползвам, но обичам да пробвам нови неща.

# 699
Аз съм ползвала корал за цветно, прахообразен. Доволна съм много. От персил и от ариел прахообразен също съм доволна. Има едно голямо предимство пред ариела, не се втвърдява в кутията, а също и ароматът му много повече ми харесва, на първо място от трите за мен.

# 700
Гръцки Диксан дали отговаря на качеството на немски Персил.В момента съм в Гърция и се изкушавам да си купя.

# 701
Гръцки Диксан дали отговаря на качеството на немски Персил.В момента съм в Гърция и се изкушавам да си купя.
Недей.
Купи си Скип от Гърция.

# 702
ageorgieva3 майка ми има много силна алергия към съставки в препарати и си купува от серията ултра сенситив на дм. Не е търсила заместител, значи и върши работа. Но тя и не търси оптимален ефект за прането, гледа си повече алергията . На нейната възраст не е подвижна и няма нужда от уау ефекти. Пробвай ако искаш серията . Може да ти свърши работа.

# 703
Недей.
Купи си Скип от Гърция.
Благодаря! Скип в момента е на промоция в масутис. А гръцки Ариел,прах за цветно как е като качество?

# 704
Момичета, взех си первол капсули намалени от ДМ и почти никаква миризма нямат. Така ли са по принцип или кофти партида има и за това са я намалили Confused

Общи условия

Активация на акаунт