Перилни препарати и омекотители - 75

• 54 778
  • 783
  •   1
Отговори
# 255
Прахообразен Persil (и двата варианта) е на добра цена в румънския гигант, разфасовка 100 пранета 5.5 кг успях да купя за 36 лв. Произведено 04.2024
Ако става въпрос за Емаг аз не откривам тази оферта, може ли линк.

# 256
Аз откривам този:

https://www.emag.bg/prah-za-prane-persil-deep-clean-universal-80 … 610/pd/DRD7MNYBM/

Ако някой е поръчвал, би ли казал дали избелителите са между 15-30%?

# 257
Аз виждам, че има 80 пранета за тази цена

# 258
Аз откривам този:

https://www.emag.bg/prah-za-prane-persil-deep-clean-universal-80 … 610/pd/DRD7MNYBM/

Не се фиксирайте върху това 5-15 % или 15-30 %. И в двата случая перкарбонатът вече е около 15 %. Дали ще е 14.5 % или 15.5 % няма голямо значение. Вече няма (с много малки изключения) перилен препарат, който да ви осигури ефективно избелване и добро хигиенно качество. Налага се да се използват добавки.

# 259
  • Испания
И аз не откривам друг. Смятам да поръчам от този за 80 пр. И ще споделя. Но искам и за цветно ,но се
колебая между Персил и няколко Ариела.Но не знам кой ,помощ?

# 260
И аз не откривам друг. Смятам да поръчам от този за 80 пр. И ще споделя. Но искам и за цветно ,но се
колебая между Персил и няколко Ариела.Но не знам кой ,помощ?
От темата съм запомнила - Персил за бяло, Ариел за цветно. Последно за цветно взех Ariel Touch of Lenor Fresh, 130 пр. на супер оферта, заедно с парфюмни перли Lenor, на обща цена около 57 лв., а имаше и ваучер за 30% допълнителна отстъпка....Не съм го пробвала още, че довършвам предходен, но знам, че е добър.

# 261
Винаги съм била по-доволна от прах Ариел за бяло пране, отколкото Персил, па дори и немски.

# 262
Аз откривам този:

Не се фиксирайте върху това 5-15 % или 15-30 %. И в двата случая перкарбонатът вече е около 15 %. Дали ще е 14.5 % или 15.5 % няма голямо значение. Вече няма (с много малки изключения) перилен препарат, който да ви осигури ефективно избелване и добро хигиенно качество. Налага се да се използват добавки.

Благодаря за отговора. От добавки се има предвид солта за пране на DM(примерно)?

# 263
Какъв е този румънски гигант?
Прахообразен Persil (и двата варианта) е на добра цена в румънския гигант, разфасовка 100 пранета 5.5 кг успях да купя за 36 лв. Произведено 04.2024

# 264
Какъв е този румънски гигант?
Емаг, предполагам

# 265

Благодаря за отговора. От добавки се има предвид солта за пране на DM(примерно)?

Да, нещо от този тип или дори чист перкарбонат, какъвто се намираше в DM.

# 266
  • Испания
Цитат на: ВечеПетя
[/quote
От темата съм запомнила - Персил за бяло, Ариел за цветно. Последно за цветно взех Ariel Touch of Lenor Fresh, 130 пр. на супер оферта, заедно с парфюмни перли Lenor, на обща цена около 57 лв., а имаше и ваучер за 30% допълнителна отстъпка....Не съм го пробвала още, че довършвам предходен, но знам, че е добър.
Този ли
Притеснява ме ,че май са румънски.

# 267
Как намирате качеството
 на тези капсули?!
https://www.emag.bg/kapsuli-za-prane-ariel-all-in-one-pods-color … 261/pd/DZ492JYBM/

# 268

Точно на Черния петък миналата година купих за 144 пранета капсули - само че “за бели” (освен оптични избелители, мисля че няма в тях кислородни). Наскоро пуснах около 2 кг бели дрехи - чорапи, тениски с петна на 3 часова памук 60 + цяла доза от препарата на Формил от лидъл срещу петна (даже малко повечко, защото беше на свършване) - е тези капсули за нищо не стават, а уж рекламите ги представят като най-добрите. Може за цветно капсулите да са по-добри, ама едва ли…

# 269
  • София
Намерих тази сол в килера забравена...
на колко градуса е най добре да пусна чаршаф с петна от черв. вино?

Скрит текст:

ПП: Имам и амоняк и се чудя дали с него първо не пробвам?
Скрит текст:
Амоняк Този метод включва два етапа. Първа подготовка - леко намокрете и напенете замърсената зона с бебешки сапун. Оставете за 15 минути, през това време пригответе разтвора: добавете една супена лъжица амоняк към 1 литър вода. Потопете дрехите в този разтвор, така че оцветеното място да е напълно покрито с вода. След половин час можете просто да го измиете.

Общи условия

Активация на акаунт