Перилни препарати и омекотители - 75

• 54 786
  • 783
  •   1
Отговори
# 270
Намерих тази сол в килера забравена...
на колко градуса е най добре да пусна чаршаф с петна от черв. вино?

Скрит текст:

60/90 Памук . Отгоре ръсни с някакъв препарат за петна , дозата на праха да е като за силно замърсени , 60 грама от добавката и готово .

# 271
От жегата ще да е! 😁

Последна редакция: нд, 30 юни 2024, 18:29 от Ellinor*

# 272
  • оттам, откъдето започва България
Ellinor*, май сбърка темата. Simple Smile

# 273
Аз пък не се загледах много и реших, че Армани е произвел парфюм за пране Simple Smile

# 274
# 275
Това е една от причините да не купувам никакви турски препарати. Същата история каквато беше в България през ранните '90.  Фалшиви боклуци, произведени в незнайни гаражи.
Никога няма да забравя, как козметичен препарат за почистване на грим, който се оказа фалшив, ми изгори роговиците, прониквайки през клепачите. Добре, че потърсих помощ навреме, та нямаше трайни последствия.
В ЕС сме, имаме си стандарти. За какво да рискувам с подобни боклуци?! Не знам откъде им се носи славата, като с нищо не са по-добри от европейските.

# 276
Единственото, което бих си купил от Турция са някои сладки изкушения (баклава и т. н.). Ненадминати са.

# 277
  • Пловдив
Аз харесвам турските омекотители и купувам от супермаркетите когато сме в Турция,а баклавата,кюнефето и др.на изток от Турция(Иран) са още по-добри.

# 278
Днес помирисах сано максима гел за пране маунтин фреш. Влюбих се в този аромат и го купих. От паралелен внос мисля че е.

# 279
  • София
Днес видях, че във Фантастико (София) са заредили Персил прах за бяло, което е прецедент. Досега нямаше никъде, освен в Метро. Това ме радва, особено след като и в dm започнаха да предлагат само течни и капсули.

# 280
  • Mediterraneo
Аз си взех Персил за бяло от немска дрогерия, малък пакет, концентриран прах. От години не съм сменяла Ариела за бяло, сега реших да го направя и никак, никак не е лош, по нищо не отстъпва на Ариел. Аз пера много бяло- повечето ми чаршафи и хавлии са бели, тениски, униформа, всичко блести и с Персил.

# 281
Днес ги открих, но ми е интересно някой ползвал ли ги е? Продавачката много хвали и взех няколко бройки за проба

# 282
  • оттам, откъдето започва България
Преди години бях ползвала таблетки за бяло пране на собствена марка - Теско.
Много добре изпираха, но доколкото си спомням, слагах по 2 на пране.

# 283
Здравейте, търся препарат за почистване на дамаски. Имате ли някакви предложения?

В ДМ попаднах на този:

# 284
Днес ги открих, но ми е интересно някой ползвал ли ги е? Продавачката много хвали и взех няколко бройки за проба
От известно време ги използвам. Харесва ми как перат. А аз все с нещо съм накапана. На моята кутия дозировката е по една таблетка на 4 кг пране.

Общи условия

Активация на акаунт