Перилни препарати и омекотители - 75

• 55 897
  • 783
  •   1
Отговори
# 375
Ариел на промоция е моят таргет. Излиза по-евтино от всякакви други варианти със съмнителен резултат.
Гел вече избягвам, освен ако не ме впечатли някой марсилски сапун с аромата си.
Денкмит на ДМ е супер, макар че е по-скъп отколкото ми се иска. Но винаги си имам от него.

# 376
  • Бургас
От известно време пера с праха за бяло на DM, много по-доволна съм от Ариел за бяло.
Кой е този прах? Може ли снимка!

# 377

Ето този.

# 378
Да! Малката лисичка го е показала. За цветно е същия, но в лилава опакова.

# 379
  • оттам, откъдето започва България
Към момента оставам на прах за бяло Ариел (не течен). Миналата седмица взех за 40 пранета от Лидл.
Ползвах доста време прах за бяло Денк Мит, но ме разочарова (вече не помня дали не беше проблемът в разтварянето на праха, дали в хомогенността, трябва да се върна назад, за да си припомня, доста време мина)

# 380
Пробвах го този Декмит за бяло и бях писала отзиви в темата. Посредствена работа. Не може да се сравнява нито с Персил перли за бяло, нито с Ариел.
В момента във Фантастико има прахообразен Арие за цветно пране, концентриран-кутия за 40 пранета на цена около 18  лв. (не помня с голяма точност сумата).

# 381
  • Mediterraneo
Категорично не заменям Ариел за бяло пране, даже и с добрия Персил, какво остава за която и да е друга марка.
За цветно обаче ползвам всичко, от течен Формил съм много доволна, и то с аромат на сапун, който ненавиждах допреди години.

# 382
Като сме на тема "бяло",помощ-бели футболни чорапи! 🤪Показаният прах за бяло почти се справи,но и самите чорапи имаха направо черни участъци.😵‍💫

# 383
  • Сливен
Пробваъ накисване 1 нощ или половин ден в гореща вода с разтворена в нея таблетка за съдомиялна и после пери с прах за бяло.

# 384
Като сме на тема "бяло",помощ-бели футболни чорапи! 🤪Показаният прах за бяло почти се справи,но и самите чорапи имаха направо черни участъци.😵💫
При нас белите чорапи не са футболни, а тенис.
Не знам кое е по-голямото зло, че футболисти нямаме, но играем тенис на клей — червената настилка, която си е жива стрита керемида.
Ариел и Скип за бяло, прахообразни, не се справяха напълно с червеното по чорапите — става нещо страшно по тях, особено в сухо време. Клеят се набива между нишките.
Прахът на Миле показва значително по-добри резултати от горните два. Почти напълно изпира клея.

# 385
Взех капсули Ариел за 37 лв - 65 капсули - някаква планинска миризма, нищо особено не са.
Течния им прах с "Планината" Grinning е по-хубав.

Най-добри капсули за мен са ariel unstoppables, но са 45 броя за 35 лв, но са с уникална мизизма за хавлии, чаршафи, одеала и такива неща.

Течните ариели всички са ми сходни иначе.

Сега с тази пералня /AEG/ съм само с Ариел продукти и съм най-доволен откъм изпиране от праха и пералнята.

# 386
Напоследък ми харесва Сано сензитив за бебето прахообразен.
Не знам дали пере добре, защото използвам и солта на дм,но ухае добре.

# 387
Че той почти никаква миризма не оставя точно този. Родителите ми го ползват точно по тази причина, не искат прането им да е ароматизирано и този им върши работа достатъчно.
За изпиране майка ми казва че е доволна, хем те са на село и прането им не е като на някой който е само вкъщи и в офиса, плюс и доста твърда вода.
Иначе май точно в тая тема съм срещала да пишат че бил нисък клас или от сорта, не помня вече с точност но не беше похвално.
На тях главният им критерий е да не им ароматизира прането и ако не е хептен зле откъм изпиране са доволни.
Приемам и други препоръки за прах който е без аромат, бих им занесла да пробват и нещо друго.

# 388
Нов играч на терена за бяло. Но нещо ми се струва че не може да се сравни със зеления. Новият е с 5-15% избелители. За разлика от зеления, който е с 15-30%.

# 389
Limited Edition е този , не е за постоянно .Те в повечето случай са по-зле откъм изпиране от оригинала , но имат по-различен аромат .  В немския dm има още 2 вида .

Общи условия

Активация на акаунт